Banner Content

Banner Title
Kies uw {modelName}
Banner Description
Vind de versie die voor u gemaakt is en configureer uw auto
Banner Image Source
No Image
Banner Desktop Image
Banner Tablet Image
Banner Mobile Image
Banner Image Alt Text

Version Explorer Content

Filters Title Label
Filters
Clear Filters Label
Filters verwijderen
Filters Selected Label
Filters geselecteerd
Sort by Label
Sorteren op
Sort by Total Price Label
Sorteren op totaalprijs
Sort Low to High Label
Sorteren van laag naar hoog
Sort High to Low Label
Sorteren van hoog naar laag
Colour Filter Label
Kleurfilter
Mobile Filter CTA Label
Aanpasbaar filter*
Mobile Apply CTA Label
Toepassen
Multi-select Drivetrain Filter
Single-select
Multi-select Transmission Filter
Multi-select
Multi-select Colour Filter
Multi-select
Number Cars filtered Label
{numberCarsFilter} auto’s
Starting Price Label
Vanafprijs
Total Price Label
Price Suffix
Vehicle Name on Card
Show Version Name
Configure Button Label
Configureren
Read More Label
Meer lezen
Features Label
Kenmerken
Technical Specifications Label
Specificaties
Equipment Label
Uitrusting
Budget Filter Label
Budgetfilter*
Budget Filter Slider Increment Value
7
Budget Filter Slider Round to number of zeros (0-7)
3
Change Your Grade Label
Wijzig uw uitvoering
Select Your Grade Label
Selecteer uw uitvoering
Grade Steps Label
Stap {1} van {2}
Show All Features Label
Toon alle kenmerken
Select Your Version Label
Selecteer uw versie
Grade Subheading Label
Niveau van uitrusting voor een auto
Version Subheading Label
Kies de beste versie voor u
Top Features Label
Topkenmerken
Show More Label (in powertrain selection)
Show More
Select Your Powertrain Label
Select Your Powertrain
Change Your Powertrain Label
*
Select Your Powertrain Subheading Label
*
Know Your Powertrains Label
*

Ariya Disclaimer Content

Disclaimers Label
Disclaimers
Disclaimers Expanded
true
Vehicle Price Disclaimer Label
Vehicle Price Disclaimer Text

[1] De tarieven, prijzen en andere informatie in de car configurator zijn enkel indicatief, gelden slechts op de datum waarop ze worden verstrekt en kunnen zonder verwittiging worden aangepast.  Hoewel de nodige zorg besteed wordt aan het vermelden van correcte en up to date tarieven, prijzen en informatie kan de car configurator toch achterhaalde tarieven, prijzen en informatie bevatten op het moment van gebruik, waar echter nooit enige rechten uit ontleend kunnen worden.

De weergegeven totaalprijs is de aanbevolen maximumprijs in euro, incl. BTW, voor het geselecteerde model met de door u geselecteerde opties (dat kan verschillen van het afgebeeld model, waarbij de beschrijving steeds primeert op de afbeelding). De opgegeven totaalprijs en het resultaat van de car configurator zijn slechts indicatief en gelden niet als aanbod om te contracteren. Gelieve uw concessiehouder te raadplegen voor een aanbod.

[2] Stoelbekleding Leder/Ultrasuede® (Licht of Zwart) niet beschikbaar in de 3D.

[*] De afbeeldingen zijn louter indicatief en betreffen niet noodzakelijk het door u geselecteerde model en de door u geselecteerde opties. De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding. Diensten, accessoires & onderdelen zijn niet noodzakelijk beschikbaar op elk model en zijn afhankelijk van het selecteren van bepaalde opties en/of packs, zoals aangegeven in de car configurator. In bepaalde gevallen kunnen deze worden geleverd door derden buiten de controle van Nissan, wat betekent dat ze zonder kennisgeving aan of aansprakelijkheid voor Nissan of haar vertegenwoordigers kunnen worden gewijzigd (inclusief, zonder beperking, diensten die door derden worden geannuleerd/geschorst). Bepaalde externe functies vereisen een compatibele telefoon of apparaat, die niet standaard worden meegeleverd met het Nissan-voertuig. Mobiele netwerken worden geleverd door mobiele providers en vallen buiten de controle van Nissan en zijn bovendien niet (steeds) beschikbaar in alle gebieden of regio's. Er kunnen door de provider van een mobiel netwerk kosten in rekening worden gebracht voor roamen en/of het gebruik van gegevens. Nissan is niet verantwoordelijk voor eventuele vervanging van auto apparatuur of upgrades of extra kosten die vereist zijn voor een doorlopend gebruik als gevolg van wijzigingen in het aanbod van diensten.

CarPlay® verbinding door enkel een USB kabel. Carplay® is een toepassing ontwikkeld door Apple Inc. Het is mogelijk dat deze niet ondersteund wordt in jouw land. Gelieve hier te klikken om een lijst te zien van landen waar het beschikbaar is.

_____

[**] Accessoires Packs & Accessoires : prijs BTW en montage inbegrepen. Prijzen zijn slechts indicatief. Gelieve uw concessiehouder te raadplegen.


De tarieven, prijzen en andere informatie in de car configurator zijn enkel indicatief, gelden slechts op de datum waarop ze worden verstrekt en kunnen zonder verwittiging worden aangepast.  Hoewel de nodige zorg besteed wordt aan het vermelden van correcte en up to date tarieven, prijzen en informatie kan de car configurator toch achterhaalde tarieven, prijzen en informatie bevatten op het moment van gebruik, waar echter nooit enige rechten uit ontleend kunnen worden.De weergegeven totaalprijs is de aanbevolen maximumprijs in euro, incl. BTW, voor het geselecteerde model met de door u geselecteerde opties (dat kan verschillen van het afgebeeld model, waarbij de beschrijving steeds primeert op de afbeelding). De opgegeven totaalprijs en het resultaat van de car configurator zijn slechts indicatief en gelden niet als aanbod om te contracteren. Gelieve uw concessiehouder te raadplegen voor een aanbod.

Vehicle Image Disclaimer Label
Vehicle Image Disclaimer Text
Monthly Price Disclaimer Heading
Monthly Price Disclaimers