DE TOEKOMST IS ELEKTRISCH

Bij Nissan zijn we trots op onze status als onbetwiste pionier in het elektrisch rijden. De voordelen van elektrisch rijden staan buiten kijf: zowel milieutechnisch als persoonlijk en financieel is ons gamma elektrische auto's afgestemd op uw behoeften en uw toekomst.


Elektrische vibe in Monaco

Bekijk (of bekijk opnieuw) de eerste race van Margot Robbie in de Nissan BladeGlider. Ze werd even flink uitgedaagd tijdens haar race in de ultieme innovatieve auto van Nissan in Monaco. De BladeGlider, gedurfd en 100% elektrisch, is de ultieme Nissan-innovatie die onze inzet weergeeft voor een toekomst met nul uitstoot. Margot Robbie is gepassioneerd over de toekomst en duurzame merken en ondersteunt het Nissan Electric Vehicle-programma, dat bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Dus zet je schrap voor een spannende samenwerking met Margot Robbie.


Een initiatief voor duurzaamheid

Bij Nissan geloven we in een duurzame toekomst en zijn we ervan overtuigd dat deze alleen gerealiseerd kan worden als we nu handelen. Daarom nemen we het voortouw bij het ontwikkelen van elektrische mobiliteitsoplossingen, het vormgeven van slimme steden en het creëren van een innovatieve en duurzame toekomst. Samen kunnen we voor een beter leven zorgen, de beweging uitbreiden en de wereld naar een nieuw tijdperk leiden. We sporen iedereen aan om zich aan te sluiten bij Electrify the World.