Een accugedreven toekomst

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben experts generaties lang kunnen werken aan de batterij van de auto, de weg banend voor continu verbeterde versies en nu is de revolutie daar. De elektrische accu zal ons helpen bij het optimaliseren van rijgenot, verminderde CO2-uitstoot, verbeterde energieconsumptie en een betere, duurzamere maatschappij.

Elektrificerende technologie

De revolutionaire lithium-ion-accu van Nissan is compact, veilig, krachtig en duurzaam, met een 96% aanbevelingsquote van onze elektrische klanten. De accu is een uiterst innovatief stuk technologie dat voor 99% recyclebaar is: aan het eind van de gebruiksduur wordt de accu ontmanteld en worden de componenten gesorteerd, waarna de onderdelen een tweede leven krijgen. Zo wordt energiebeheer en duurzaamheid ondersteund. Indrukwekkend, nietwaar?

Elektrisch rijden is van onschatbare waarde

Elektrisch rijden is niet alleen een manier van rijden. Het is een manier van leven. Elektrisch rijden geeft u complete controle over de gebruikskosten van uw voertuig: geen brandstofkosten, 20% minder bewegende onderdelen wat tot 40% minder onderhoudskosten leidt, een kleiner pechrisico, de mogelijkheid om probleemloos om filezones heen te rijden en voordelig laden in daluren. Geld bespaard, leven verbeterd.

De snellader*

We hebben de elektrische accu van Nissan ontworpen met u in het achterhoofd. De accu is niet alleen betrouwbaar en spaarzaam, maar ook gebouwd voor uw comfort. Voor de momenten waarop u moet opstaan en wegrijden, beschikken de elektrische voertuigen van Nissan naast het standaard laadstation over een snellaadstation. Parkeren, inpluggen en binnen 30 minuten is het voertuig voor 80% opgeladen. U bent er klaar voor.