NissanConnect met smartphone-apps andere functies

UW NISSAN EN UW SMARTHPONE. IN PERFECTE HARMONIE.

Met de NissanConnect-applicatie op uw smartphone kunt u gemakkelijk een aantal geselecteerde apps openen. Zodra uw smartphone met de auto verbonden is (via Bluetooth of USB) kunt u de applicaties openen via de bedieningsknoppen op het stuurwiel of het touchscreen of, als u liever beide handen aan het stuur houdt, met behulp van spraakherkenning.

INTUÏTIEVE INTERFACE

Het touchscreen reflecteert niet en met één simpele druk op de knop kunt u de belangrijkste functies openen, zodat u op de weg kunt blijven letten. Een eenvoudig en handig systeem voor een veiligere rit.

GOOGLE SEND-TO-CAR

Met Google Send-to-Car kunt u uw dag helemaal uitstippelen voordat u van huis vertrekt. Zoek de beste route en stuur deze rechtstreeks door naar uw auto met Google Send To Car (uitsluitend in specifieke landen) en geniet van de rit.

GEAVANCEERDE NISSAN NAVIGATIE

Satellietnavigatie met instructies van bocht tot bocht en een aantal functies die uw rit veiliger maken: waarschuwingen bij bochten en als u te snel rijdt, aanduiding van afritten en rijstrookassistent.

VERBETERDE AUDIO

U kunt internetradio en muziek streamen via geselecteerde apps of maak via Bluetooth® of USB een verbinding met uw telefoon om uw muziekbibliotheek te openen. DAB digitale radio en weergave van albumhoezen zorgen voor nog meer luisterplezier.

BLIJF VERBONDEN

NissanConnect met smartphone-apps brengt zoekopdrachten, verkeers- en parkeerinformatie, sociale netwerken, nieuws en nog veel meer rechtstreeks naar uw scherm. Inkomende berichten kunnen hardop voorgelezen worden zodat u uw ogen op de weg kunt houden.