Speel uw muziek op uw manier en blijf verbonden met de buitenwereld met de geavanceerde functies en apps van NissanConnect. Google Send To Car maakt het plannen van uw reis makkelijker. Van Nissan navigatie tot muziek, van veiligheid tot zoeken in de buurt, beter voorbereid kunt u de weg niet op.

Functies NissanConnect

ANDERE FUNCTIES VAN NISSANCONNECT

VERBINDING MET MOBIELE TELEFOON

Via Bluetooth® kunt u verbinding maken met een compatible smartphone om rechtstreeks vanuit uw infotainmentsysteem uw contactenlijst te openen en oproepen te beantwoorden of weigeren.

INTUÏTIEVE INTERFACE

Met een niet-spiegelend touchscreen en zachte knoppen wordt het u wel erg makkelijk gemaakt die functies te gebruiken waar u onderweg behoefte aan heeft. Met de harde knoppen krijgt u meteen toegang tot de meest gebruikte functies, om het allemaal nog sneller, comfortabeler en veiliger te maken.

GEAVANCEERDE NISSAN NAVIGATIE

Dynamische Nissan navigatie van bocht tot bocht, inclusief waarschuwingen als u een bocht nadert of te snel rijdt, aanduiding van afritten en rijstrookassistent voor veiliger rijden met meer inzicht.

VERBETERDE AUDIO

DAB digitale radio, internetradio en muziek streamen via geselecteerde apps, Bluetooth®/USB-verbinding, albumhoes op scherm.

BLIJF VERBONDEN

NissanConnect brengt een wereld aan informatie uw auto binnen: interessante plekken, verkeersinformatie, parkeerplekken, benzine- en laadstations, het laatste nieuws en sociale media-berichten.