De Nissan LEAF is uitgerust met de beste intelligente rijtechnologieën, waaronder een e-Pedal™ en ProPILOT, en biedt u een dynamische rijervaring met meer spanning en sensatie. De volledige elektrische Nissan LEAF is de perfecte belichaming van Nissan Intelligent Mobility.

Elektrisch rijden voor uw bedrijf, vanaf € 22.649.*

NISSAN LEAF, RIJDEN ZONDER GRENZEN

De sensatie van elektrisch rijden, de ruimte van een gezinswagen en een van de grootste laadnetwerken van Europa. De Nissan LEAF bied het allemaal.

Contacteer uw account manager

Nissan LEAF rijdt op een viaduct

De ervaring van elektrisch rijden

Elektrische voertuigen zijn slimmer en schoner, maar er is meer. U ervaart namelijk ook een geheel nieuwe rijsensatie. Het gevoel van direct koppel en de soepele acceleratie die een 100% elektrische motor u biedt is ongeëvenaard.

Met het ePedal in de Nissan LEAF kunt u accelereren, afremmen en volledig tot stilstand komen met slechts één pedaal: dat is pas een soepele rijervaring.

ONTDEK NISSAN INTELLIGENT DRIVING

Dessin d’une ville en bleu avec une clé de recharge

ONTDEK NISSAN CHARGE

Met Nissan Charge krijgt u onbeperkt toegang tot een van de grootste publieke laadnetwerken in Europa. Dankzij de speciale laadsleutel en app kunt u uw Nissan LEAF onderweg makkelijk laden. Bestel uw sleutel vandaag nog en geniet van de vrijheid van de open weg.

Ontdek de Nissan Charge

HAAL ALLES UIT UW WAGENPARK

NISSANCONNECT FLEET

Of u nu de beheerder van een wagenpark bent of de eigenaar van een klein bedrijf – onze taak is om u te helpen bij het kiezen van bedrijfswagens die aansluiten bij uw specifieke eisen.

Beheer uw wagenpark

*Aanbod voorbehouden aan professionelen, geldig van 1 tot 30/09" op voorraadvoertuigen - LEAF MY19 40 KWh Acenta 3,6 - E-NV200 40KWh VAN Business in het hele Nissan-netwerk dat aan de actie deelneemt.