De Nissan LEAF is uitgerust met de beste intelligente rijtechnologieën, waaronder een e-Pedal™ en ProPILOT, en biedt u een dynamische rijervaring met meer spanning en sensatie. De volledige elektrische Nissan LEAF is de perfecte belichaming van Nissan Intelligent Mobility.

Elektrisch rijden voor uw bedrijf, vanaf € 319/maand*

NISSAN LEAF, RIJDEN ZONDER GRENZEN

De sensatie van elektrisch rijden en één van de grootste laadnetwerken van Europa. De Nissan LEAF biedt het allemaal.

Contacteer uw account manager

Nissan LEAF rijdt op een viaduct

De ervaring van elektrisch rijden

Elektrische voertuigen zijn slimmer en schoner, maar er is meer. U ervaart namelijk ook een geheel nieuwe rijsensatie. Het gevoel van direct koppel en de soepele acceleratie die een 100% elektrische motor u biedt is ongeëvenaard.

Met het ePedal in de Nissan LEAF kunt u accelereren, afremmen en volledig tot stilstand komen met slechts één pedaal: dat is pas een soepele rijervaring.

ONTDEK NISSAN INTELLIGENT DRIVING

HAAL ALLES UIT UW WAGENPARK

NISSANCONNECT FLEET

Of u nu de beheerder van een wagenpark bent of de eigenaar van een klein bedrijf – onze taak is om u te helpen bij het kiezen van bedrijfswagens die aansluiten bij uw specifieke eisen.

Beheer uw wagenpark

Dessin d’une ville en bleu avec une clé de recharge

ONTDEK NISSAN CHARGE

Met Nissan Charge krijgt u onbeperkt toegang tot een van de grootste publieke laadnetwerken in Europa. Dankzij de speciale laadsleutel en app kunt u uw Nissan LEAF onderweg makkelijk laden. Bestel uw sleutel vandaag nog en geniet van de vrijheid van de open weg.

Ontdek de Nissan Charge

*Aanbod voorbehouden aan professionelen, geldig van 01/11/2020 tot 30/12/2020 op LEAF 40 KWh Acenta bij deelnemende Nissan Business Centers.

Aanbod voor huur op lange termijn, 60 maanden/62 500 kilometers. Betaling met bankomiciliëring. Onderhoud & herstellingen, pechbijstand, afschrijving, interesten en taxen inbegrepen. Offerte via Nissan Business Finance, onderdeel van Axus NV - Bourgetlaan 42 - 1130 Brussel.

Voor meer info bel 02/706.41.44. Offerte op basis van catalogusprijzen en tarieven geldend op 01/11/2020 en 1 maand geldig onder voorbehoud van wijzigingen van de catalogusprijs, de prijs van opties en toebehoren, de korting. Onze offerte is slechts geldig na acceptatie van uw financieel dossier door onze kredietverzekeraar en na ondertekening van onze hoofdovereenkomst. Noch de opgave van de standaarduitrusting, noch de technische kenmerken zijn bindend.