De Nissan LEAF is uitgerust met de beste intelligente rijtechnologieën, waaronder een e-Pedal™ en ProPILOT, en biedt u een dynamische rijervaring met meer spanning en sensatie. De volledige elektrische Nissan LEAF is de perfecte belichaming van Nissan Intelligent Mobility.

Elektrisch rijden vanaf €459/maand*

NISSAN PRIVATE LEASE

De sensatie van elektrisch rijden, de ruimte van een gezinswagen en de zorgeloze rit met nissan private lease. De Nissan LEAF biedt het allemaal.

Vraag een offerte aan

Nissan LEAF rijdt op een viaduct

De ervaring van elektrisch rijden

Elektrische voertuigen zijn slimmer en schoner, maar er is meer. U ervaart namelijk ook een geheel nieuwe rijsensatie. Het gevoel van direct koppel en de soepele acceleratie die een 100% elektrische motor u biedt is ongeëvenaard.

Met het ePedal in de Nissan LEAF kunt u accelereren, afremmen en volledig tot stilstand komen met slechts één pedaal: dat is pas een soepele rijervaring.

ONTDEK NISSAN INTELLIGENT DRIVING

RELAX MET PRIVATE LEASE

Met Private Lease hoef je je geen zorgen meer te maken!

Dankzij een leaseformule die alle diensten en het administratieve beheer ervan omvat, waken wij immers over de problemen die verbonden zijn aan het bezit van een wagen.

DIENSTEN EN OPTIES  
Verzekeringen
V
Onderhoud & Reparaties V
Road Assistance Europe V
Zomerbanden V
Taxen V

* Maandelijkse huurprijs BTWi, berekend op een duurtijd van 42 maanden en 35.000 km, voor Nissan Leaf 40 kWh Acenta, voor een bestuurder van 28 jaar. Private Lease is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie en wordt aangeboden door Nissan Private Lease (Axus nv), Bourgetlaan 42 te 1130 Brussel (FSMA 016860 A en ingeschreven in de KBO onder nr. 0403.429.730). Aanbod geldig t.e.m. 30/11/2020, en voorbehouden aan particulieren woonachtig in België en onder voorbehoud van acceptatie van het dossier en van ondertekening van de offerte, het contract, de algemene voorwaarden, het loonsoverdrachtdocument en de verklaring met het oog op verzekeringsdekking. De huurder beschikt niet over een herroepingrecht in het kader van deze huurovereenkomst. Onder voorbehoud van wijziging in geval van veranderingen m.b.t. de catalogusprijs of van belastingen.