Het Nissan N-TEC gamma bestaat uit de QASHQAI, X-TRAIL en MICRA

Ontdek het
Nissan N-TEC Edition gamma

Rijgenot van het hoogste niveau

Met de scherpe looks, karakteristieke zwarte styling en geavanceerde technologie van het Nissan N-TEC Edition gamma haalt u werkelijk alles uit uw rit.

Bekijk alle offers

Nissan Micra N-TEC edition

De Nissan MICRA N-TEC Edition is MICRA, met een tikkeltje extra. Zoals 17 inch zwarte lichtmetalen velgen, zwarte spiegelkappen en een exclusieve N-TEC badge. Het is de Nissan MICRA, met wat extra accenten die uw rit nog stijlvoller maken.

ONTDEK DE NISSAN MICRA N-TEC
Nissan Qashqai N-TEC edition

Van de karakteristieke V-vormige grille tot de donkere koplampen tot de zwarte 19 inch lichtmetalen velgen. En dan is er nog het interieur: zetels afgewerkt met Alcantara[[83]] en kunstleder en zwarte accenten maken uw rit nog stijlvoller.

ONTDEK DE NISSAN QASHQAI N-TEC
Nissan X-Trail N-TEC edition

Van de opvallende metallic lak tot de zwarte 18 inch lichtmetalen velgen en donkere chromen V-vormige grille: de Nissan X-TRAIL N-TEC maakt uw rit nog stijlvoller. Aan de binnenkant zorgen materialen van topkwaliteit en zwarte accenten voor de juiste sfeer… en zetten ze de toon voor stijl.

ONTDEK DE NISSAN X-TRAIL N-TEC

De getoonde afbeeldingen zijn bedoeld als voorbeeld. In sommige gevallen zijn de foto’s van niet-Belgische voorbeeldvoertuigen en komen ze niet overeen met een specifiek model, uitvoering of aanbieding. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn beperkt tot bepaalde uitvoeringen. 


De getoonde prijs is de 'Aanbevolen Consumentenprijs' dit zijn consumentenadviesprijzen incl. BTW, legeskosten, recyclagebijdrage en kosten rijklaar maken, gebaseerd op de meest recente prijslijst. Eventuele wijzigingen aan prijzen en uitrusting zijn voorbehouden aan Nissan Nederland. Prijs is exclusief kosten voor optioneel spuitwerk.


*Sommige stukken van het leder kunnen kunstleder bevatten.