Nissan MICRA N-TEC 3/4 vooraanzicht

NISSAN MICRA
N-TEC

RIJGENOT VAN HET HOOGSTE NIVEAU

Vanaf € 14.890*

Bekijk alle offers

De Nissan MICRA N-TEC is MICRA, met dat tikkeltje extra, zowel binnen als buiten. Maak iedere rit nog specialer met deze zeer bijzondere uitvoering.

Nissan MICRA N-TEC rijdt op een parkeerplaats

100% vertrouwen

De Nissan MICRA is uitgerust met technologieën die u onderweg ondersteuning bieden. De intelligente rijsystemen maken iedere rit veiliger en aangenamer.

Meer informatie over Nissan Intelligent Mobility

NISSAN INTELLIGENT RIJDEN

- Intelligent Trace Control

- Intelligent Emergency Braking

- Parkeersensoren achter

Nissan MICRA N-TEC middenconsole met navigatiescherm

Eersteklas navigatie

U krijgt nauwkeurige routebeschrijvingen op basis van de meest actuele verkeersgegevens. Verstuur uw bestemming naar uw auto via internet of uw navigatie-app, of gebruik deur-tot-deur navigatie direct via de navigatie-app, terwijl u muziek streamt met Android Auto® of Apple CarPlay®.

Meer over de connectiviteit van de Nissan MICRA

Nissan MICRA N-TEC interieur

Hoogwaardig comfort

Zachte materialen en dashboardafwerking van hoogwaardige kwaliteit voegen een extra vleugje luxe toe aan het comfort en de controle van de Nissan MICRA.

Meer over het interieurdesign van de Nissan MICRA

Nissan MICRA N-TEC 3/4 vooraanzicht in een gebouw

Uitmuntende stijl

De 17 inch lichtmetalen velgen, zwarte spiegelkappen en zwarte afwerkingen geven deze Nissan MICRA extra glans.

Meer over het design van de Nissan MICRA

EXTERIEURPERSONALISATIE

Zwart is dé kleur. En de gepersonaliseerde accenten van de Nissan MICRA N-TEC geven het een nieuwe dimensie.

Nissan MICRA N-TEC 17 inch zwarte lichtmetalen velgen
Nissan MICRA N-TEC badge
Nissan MICRA N-TEC zwarte spiegelkappen
Het Nissan N-TEC gamma bestaat uit de QASHQAI, X-TRAIL en MICRA

NISSAN N-TEC EDITION GAMMA

* Korting (€3.000) en voorwaardelijke recyclagepremie (€ 1.500) inbegrepen, berekend op een aanbevolen catalogusprijs van € 19.890 voor een Nissan MICRA N-TEC IG-T 100.


Recyclagepremie: uit respect voor het milieu verbindt Nissan zich ertoe je oude voertuig te recycleren en biedt Nissan je een recyclagepremie bij aankoop van een nieuwe Nissan. Niet cumuleerbaar met enige andere overname of recyclagepremie. Het niet meer in gebruik zijnde voertuig moet minstens zes maanden ingeschreven zijn op naam van de eigenaar van de nieuwe Nissan en moet volledig zijn met inbegrip van alle wettelijke boorddocumenten. De factuur en het inschrijvingsbewijs van de nieuwe Nissan moeten op dezelfde naam en hetzelfde adres staan als het oude niet meer in gebruik zijnde voertuig.

 

De getoonde afbeeldingen zijn bedoeld als voorbeeld. In sommige gevallen zijn de foto’s van niet-Belgische voorbeeldvoertuigen en komen ze niet overeen met een specifiek model, uitvoering of aanbieding. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn beperkt tot bepaalde uitvoeringen. 


De getoonde prijs is de 'Aanbevolen Consumentenprijs' dit zijn consumentenadviesprijzen incl. BTW, legeskosten, recyclagebijdrage en kosten rijklaar maken, gebaseerd op de meest recente prijslijst. Eventuele wijzigingen aan prijzen en uitrusting zijn voorbehouden aan Nissan Nederland. Prijs is exclusief kosten voor optioneel spuitwerk.