Nissan X-TRAIL N-TEC 3/4 vooraanzicht

NISSAN X-TRAIL N-TEC

Rijgenot van het hoogste niveau

Vanaf € 32.710 [1]

Bekijk alle offers

Uitermate stoer. De Nissan X-TRAIL N-TEC tilt technologie en comfort naar ongekende hoogten zodat u zich volledig op de weg kunt concentreren.

Nissan X-TRAIL N-TEC interieuraanzicht met bestuurder en ProPILOT

EERSTEKLAS FOCUS

ProPilot

Nissan ProPilot[[82]] is uw geheim om ontspannen achter het stuur te zitten. Simpele en efficiënte technologie die u niet in de weg zit en iedere rit aangenamer maakt.

Meer informatie over Nissan Intelligent Mobility

Nissan X-TRAIL N-TEC aan het parkeren op straat

Intelligent Park Assist

Parkeren was nog nooit zo makkelijk. Zet uw Nissan X-TRAIL gewoon parallel met de parkeerplaats en het systeem parkeert uw auto[[82]].

Nissan X-TRAIL 3/4 vooraanzicht in een gebouw

Uitmuntende stijl

Van zijn opvallende zwarte 18 inch lichtmetalen velgen tot de bijpassende zwarte dakrails, de Nissan X-TRAIL N-TEC zet de toon voor stijl.

Meer over het design van de Nissan X-TRAIL

EXTERIEURPERSONALISATIE

Zwarte 18 inch lichtmetalen velgen en bijpassende spiegelkappen, dakrails en een donkere chromen V-vormige grille… Met de Nissan X-TRAIL N-TEC zult u nooit onopgemerkt voorbij rijden.

Nissan X-TRAIL N-TEC donkere chromen V-vormige grille
Nissan X-TRAIL N-TEC badge
Nissan X-TRAIL N-TEC zwarte spiegelkappen
Nissan X-TRAIL N-TEC interieuraanzicht van de bestuurderscabine

De beste connectiviteit

NissanConnect zorgt ervoor dat u beter verbonden en geïnformeerd blijft en biedt volop entertainment. Er is geen betere manier om de weg op te gaan.

Meer over de connectiviteit van de Nissan X-TRAIL

Het Nissan N-TEC gamma bestaat uit de QASHQAI, X-TRAIL en MICRA

NISSAN N-TEC EDITION GAMMA

[1]Korting en stockkorting (€ 4.000) en recyclagepremie (€ 2.500) inbegrepen, berekend op een aanbevolen catalogusprijs van € 39.710 voor Nissan X-TRAIL N-TEC DIG-T 160 DCT.


Recyclagepremie: uit respect voor het milieu verbindt Nissan zich ertoe je oude voertuig te recycleren en biedt Nissan je een recyclagepremie bij aankoop van een nieuwe Nissan. Niet cumuleerbaar met enige andere overname of recyclagepremie. Het niet meer in gebruik zijnde voertuig moet minstens zes maanden ingeschreven zijn op naam van de eigenaar van de nieuwe Nissan en moet volledig zijn met inbegrip van alle wettelijke boorddocumenten. De factuur en het inschrijvingsbewijs van de nieuwe Nissan moeten op dezelfde naam en hetzelfde adres staan als het oude niet meer in gebruik zijnde voertuig.
 

De getoonde afbeeldingen zijn bedoeld als voorbeeld. In sommige gevallen zijn de foto’s van niet-Belgische voorbeeldvoertuigen en komen ze niet overeen met een specifiek model, uitvoering of aanbieding. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn beperkt tot bepaalde uitvoeringen. 


De getoonde prijs is de 'Aanbevolen Consumentenprijs' dit zijn consumentenadviesprijzen incl. BTW, legeskosten, recyclagebijdrage en kosten rijklaar maken, gebaseerd op de meest recente prijslijst. Eventuele wijzigingen aan prijzen en uitrusting zijn voorbehouden aan Nissan Nederland. Prijs is exclusief kosten voor optioneel spuitwerk.


*U moet niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere begrenzingen zijn van toepassing. Klik hier voor de voorwaarden met betrekking tot Nissan-technologieën.