Nissan 370Z Roadster - Bovenaanzicht interieur

BESCHERMING VOOR TOPPRESTATIES

Het geavanceerde airbagsysteem van Nissan bevat airbags met gordelsensoren en een sensor die de inzittenden signaleert en de opblaassnelheid aanpast aan de ernst van de botsing en het gebruik van de gordel. Twee airbags opzij in de stoelen bewegen met u mee als u uw zitpositie wijzigt, en in de deur gemonteerde airbags bieden hoofdbescherming.  

ALS STOPPEN NOODZAKELIJK IS

Het ABS (Anti-blokkeersysteem) pompt harder op de rem dan u zou kunnen en helpt u bij het behouden van stuurcontrole door blokkering van de wielen te voorkomen. Als u een lading in de kofferbak hebt, detecteert EBD (Elektronische remkrachtverdeler) het extra gewicht en stuurt het extra kracht naar de achterremmen, terwijl de remassistent maximale remdruk toepast om u sneller te laten stoppen. En bij het detecteren van over- of onderstuur kan Vehicle Dynamic Control (VDC) het motorvermogen reduceren en remdruk toepassen op specifieke wielen om u op koers te houden.

De afbeeldingen zijn louter indicatief. Zij kunnen betrekking hebben op een model, opties, kleuren, afwerkingen of accessoires die niet beschikbaar zijn of niet worden gecommercialiseerd in uw land. De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding.