Juke

Technologie zonder compromis


Nissan JUKE - Dynamic Control System

NISSAN DYNAMIC CONTROL SYSTEM - BRENGT U METEEN IN DE STEMMING.

De JUKE laat u met één druk op de knop het rijden totaal anders beleven. Wat uw stemming ook is, de Nissan JUKE speelt erop in. Deze functie heet het Nissan Dynamic Control System (NDCS). Via drie intuïtieve besturingselementen kunt u de besturing en gaskleprespons afstemmen op hoe sportief u zich voelt. Met het Dynamic Control System kunt u ook de automatische airconditioning instellen.

Nissan JUKE - 4x4-i met Torque Vectoring

ALL-MODE 4x4-i® MET TORQUE VECTORING

In tegenstelling tot de traditionele vierwielaandrijving, regelt het systeem het vermogen ook tussen de voor- en achterwielen. De uitvoeringen van de Nissan JUKE die zijn uitgerust met de slimme All-Mode 4x4-i®, verdelen de kracht aan de achterkant ook van links naar rechts. Dit heet Torque Vectoring en het zorgt ervoor dat als u een scherpe bocht neemt, het vermogen van de achterwielen automatisch met dit auto multi-sensor systeem geregeld wordt. Hierdoor kunt u uw koers nauwkeuriger aanhouden en na de bocht sneller accelereren.

Nissan JUKE - Safety Shield

GEAVANCEERDE VEILIGHEIDSTECHNOLOGIE

De Nissan JUKE beschermt u tegen onverwachte gebeurtenissen omdat de compacte Nissan crossover is voorzien van Nissan Safety Shield-technologie. Dit bestaat uit de rijbaan-assistent, detectie van bewegende objecten en de dodehoek-assistent. Drie veiligheidsvoorzieningen die gebruikmaken van camera's en sensoren om uw omgeving te controleren.

NISMO SENSATIE

Bij Nissan hechten we veel waarde aan uitstekende prestaties. Daarom leveren we de sportieve Nismo RS-uitvoering van de JUKE, die beschikbaar is met twee transmissies voor maximaal rijplezier.

Nissan JUKE Nismo RS - vooraanzicht

De afbeeldingen zijn louter indicatief. Zij kunnen betrekking hebben op een model, opties, kleuren, afwerkingen of accessoires die niet beschikbaar zijn of niet worden gecommercialiseerd in uw land. De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding.