Ontdek de Nissan LEAF en Nieuwe Nissan LEAF e+

DE NIEUWE NISSAN LEAF E+ IS BINNENKORT VERKRIJGBAAR. MET DE LEAF E+ KUNT U GENIETEN VAN MEER VERMOGEN - TOT 215 PK - EN EEN VERWACHT RIJBEREIK VAN 385 KM* MET ÉÉN KEER LADEN. DOOR ZIJN INTELLIGENTE VERMOGEN HEEFT U NOG MEER KEUZE EN NOG MEER BEREIK. MIS HET NIET! REGISTREER NU EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE NISSAN LEAF EN NIEUWE LEAF E+.

Nissan LEAF en Nieuwe Nissan LEAF e+

De Nissan LEAF e+ is uitgerust met intelligente rijhulpmiddelen zoals het geavanceerde ProPILOT-systeem** en het e-Pedal, zodat u vol zelfvertrouwen, met een gerust hart naar huis kunt rijden. Het intelligente vermogen zorgt dat u tot wel 385 km* kunt rijden met drie verschillende rij-instellingen. En de Nissan LEAF e+ is volledig geïntegreerd met uw smarphone zodat u al uw gegevens en reizen altijd binnen handbereik hebt. 

*Gegevens over het bereik zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar één specifiek voertuig en vormen geen onderdeel van het aanbod. Deze cijfers kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Extra uitrusting, onderhoud, rijgedrag en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de uiteindelijke resultaten. Cijfers voor voertuigen die zijn gemarkeerd met een (#) zijn bepaald volgens de NEDC-testcyclus. Cijfers voor voertuigen die zijn gemarkeerd met een (*) zijn bepaald volgens de nieuwe testcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP) en vervolgens herberekend om tot een equivalent NEDC-cijfer te komen ten behoeve van de vergelijking.

 

**ProPILOT is een geavanceerde Driver Assist-technologie, maar kan aanrijdingen niet voorkomen. ProPILOT is uitsluitend geschikt voor gebruik op de snelwegen (gescheiden door vangrails), met de ogen op de weg en de handen aan het stuur. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden en te allen tijde de controle over het voertuig te behouden.