NIEUWE NISSAN MICRA - BESCHIKBAAR VANAF JANUARI 2017

De technologie van Nissan voor chassiscontrole zorgt voor een responsieve en comfortabele rit door constant de wegomstandigheden in de gaten te houden en erop te reageren.

CONTROLE IN DE BOCHT

Komt er een scherpe bocht aan? Houd alles in de hand met Active Trace Control, de technologie die intelligent remt om u te helpen goed door de bocht te gaan.

KLAAR VOOR DE START

Komt er een hobbelige weg aan? In de nieuwe MICRA voelt u er niets van. Active Ride Control gebruikt de remmen van elk wiel en past het koppel van de motor aan om de beweging van de carrosserie te versoepelen.

BEHOUD DE STILTE

Ga in alle rust en kalmte op weg. Met optimale geluidsisolatie zal het in uw auto rustig zijn, zelfs wanneer u op de snelweg rijdt. Zo kunt u ongestoord genieten van uw reis.

SCHERPTE ONDERWEG

Snijd door de wind met de geweldige aerodynamica van de gloednieuwe MICRA. Luchtgeleiding door de speciale luchtkoker aan de voorkant, gespecialiseerde aero-vloeronderdelen in de bodemplaat, naar de achterspoiler aan de achterkant. De sportiviteit van de nieuwe MICRA gaat verder dan de looks.


De afbeeldingen zijn louter indicatief. Zij kunnen betrekking hebben op een model, opties, kleuren, afwerkingen of accessoires die niet beschikbaar zijn of worden gecommercialiseerd in uw land. De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding.