Navara

STERK DESIGN, SLIM GEMAAKT
DE 4x4 MET MEER

Of u nu diep het platteland in gaat of in de stad rijdt, de Nissan NAVARA 4x4 is altijd in zijn element. Er zijn drie rij-instellingen: 4x4 Hoog voor licht onverharde wegen, 4x4 Laag voor zwaar onverhard rijden in zand, sneeuw of diepe modder, of 2x4 voor op verharde wegen. Met functies zoals Hill Start Assist (HSA) en Hill Descent Control (HDC) is de 4x4 klaar voor elke uitdaging.

ROBUUSTE BASIS MET HET COMFORT VAN EEN PERSONENWAGEN

De Nissan NAVARA 4x4 is een pick-up met een volledig afgesloten kokerbalk- ladderchassis in plaats van het U-profiel ladderchassis zoals op sommige andere pick-ups te vinden is. De multi-link achterophanging zorgt dan weer voor meer comfort en een beter weggedrag, zonder in te leveren op de laadcapaciteit.
De afbeeldingen zijn louter indicatief. Zij kunnen betrekking hebben op een model, opties, kleuren, afwerkingen of accessoires die niet beschikbaar zijn of niet worden gecommercialiseerd in uw land. De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding.

Nissan klantbelofte

Met een Nissan koopt u meer dan alleen een auto: u koopt een totaalpakket waarmee u onbekommerd van uw auto kunt genieten, duurzaam rijdt en u bovendien geld bespaart. Lees meer over onze Nissan klantbelofte en alle diensten die zijn inbegrepen wanneer u kiest voor een Nissan.

Blijf op de hoogte

Verneem via onze online nieuwsbrief wat er allemaal gebeurt bij Nissan. Zo blijft u op de hoogte van de meest recente informatie over producten en diensten en de beste aanbiedingen.