Navara

STERK DESIGN, SLIM GEMAAKTDE 4x4 MET MEER

Of u nu diep het platteland in gaat of in de stad rijdt, de Nissan NAVARA 4x4 is altijd in zijn element. Er zijn drie rij-instellingen: 4x4 Hoog voor licht onverharde wegen, 4x4 Laag voor zwaar onverhard rijden in zand, sneeuw of diepe modder, of 2x4 voor op verharde wegen. Met functies zoals Hill Start Assist (HSA) en Hill Descent Control (HDC) is de 4x4 klaar voor elke uitdaging.

ROBUUSTE BASIS MET HET COMFORT VAN EEN PERSONENWAGEN

De Nissan NAVARA 4x4 is een pick-up met een volledig afgesloten kokerbalk- ladderchassis in plaats van het U-profiel ladderchassis zoals op sommige andere pick-ups te vinden is. De multi-link achterophanging zorgt dan weer voor meer comfort en een beter weggedrag, zonder in te leveren op de laadcapaciteit.


Op zoek naar de perfecte zakenpartner ?

Breng uw bedrijf een stap verder. Of u nu eigenaar bent van een klein bedrijf, zelfstandig ondernemer bent of u heeft een groot wagenpark nodig, het gamma bedrijfswagens van Nissan biedt u alles wat u nodig hebt op weg naar succes.

De afbeeldingen zijn louter indicatief. Zij kunnen betrekking hebben op een model, opties, kleuren, afwerkingen of accessoires die niet beschikbaar zijn of niet worden gecommercialiseerd in uw land. De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding.