De afbeeldingen zijn louter indicatief. Zij kunnen betrekking hebben op een model, opties, kleuren, afwerkingen of accessoires die niet beschikbaar zijn of niet worden gecommercialiseerd in uw land. De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding
RUIMTE EN COMFORT GAAN HAND IN HAND

Instappen is eenvoudig dankzij de grote achterportieren en ook de langste passagiers zullen onder de indruk zijn van de hoofd- en beenruimte. Praktische opbergruimtes en bekerhouders, meerdere 12V-aansluitingen en diverse entertainmentopties maken zelfs de langste reis aangenaam. Als u meer opbergruimte nodig heeft, kunt u de 60/40 achterbank neerklappen om een grote laadruimte te creëren.

De afbeeldingen zijn louter indicatief. Zij kunnen betrekking hebben op een model, opties, kleuren, afwerkingen of accessoires die niet beschikbaar zijn of niet worden gecommercialiseerd in uw land. De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding.