Nissan QASHQAI interieuraanzicht van stuurwiel en middenconsole

Met het new NissanConnect in uw QASHQAI kunt u uw reis vooraf plannen op basis van de meest actuele verkeersgegevens, uw bestemming doorsturen naar uw auto of uw geparkeerde auto makkelijker vinden met de Door-to-Door Navigation App. U kunt uw navigatiesysteem bijwerken via draadloze updates op uw smartphone of door verbinding te maken met een externe WiFi-hotspot. Updates voor TomTom-verkeersinformatie en -kaartupdates zijn 5 jaar gratis.

Scherm QASHQAI A-IVI menu

NEW NissanConnect

Het gloednieuwe infotainmentsysteem van de Nissan QASHQAI heeft enkele aantrekkelijke nieuwe functies, zoals 3D-kaarten, smartphone-integratie, stembesturing en een multi-touchscreen van 7 inch dat u helemaal naar eigen wens kunt instellen. Het new NissanConnect biedt ook de gebruikelijke connectiviteit met uw smartphone via Apple CarPlay® en Android Auto®.

Nissan QASHQAI airconditioning

GESCHEIDEN KLIMAATREGELING

Blijf koel voorin en warm achterin, of omgekeerd.

Nissan QASHQAI Intelligent Key

INTELLIGENT KEY

Met de Nissan QASHQAI kunt u uw ramen bedienen van binnen en buiten uw auto dankzij de 4 elektrische ramen en uw Intelligent Key.

Nissan QASHQAI dubbele USB-poort achterin

DUBBELE USB-POORT ACHTERIN

Houd de passagiers achterin tevreden, zelfs tijdens de lange ritten, met dubbele USB A- en C-poorten om telefoons en andere apparaten op te laden.

Nissan QASHQAI interieuraanzicht rijdend

DE STILSTE IN ZIJN KLASSE

STIL DESIGN

De nieuwe Nissan QASHQAI is zo wendbaar en responsief en zo vlot te besturen dat uw rit even opwindend als ontspannend is: stil, soepel en toch veilig.

Lorem ipsum

STILLE MOTOR

De uiterst efficiënte  benzinemotoren garanderen onmiddellijke acceleratie met minimale verstoring in uw Crossover.

Lorem ipsum

PORTIERISOLATIE

Geïsoleerde deurpanelen houden de warmte binnen en het geluid buiten.

Nissan QASHQAI absorptie van weggeluid

ABSORPTIE VAN WEGGELUID

Door het verfijnde chassis en de aerodynamische carrosserie van de Nissan QASHQAI worden trillingen en geluid tot het minimum beperkt.

[1] Een smartphone verbinden om NissanConnect te gebruiken, mag alleen indien de auto veilig geparkeerd staat. Het systeem moet altijd worden gebruikt volgens de geldende verkeersregels. Bestuurders mogen het systeem uitsluitend gebruiken wanneer dit veilig kan. Gebruikers van handsfree-technologie moeten zich te allen tijde bewust zijn van het potentiële afleidingsgevaar tijdens het rijden. Het kan gevolgen hebben op uw controle over het voertuig. 
[2] U mag niet alleen vertrouwen  op de ondersteunende functies voor de bestuurder. Bepaalde functies werken mogelijk niet in alle omstandigheden. Snelheids- en andere beperkingen zijn van toepassing. Voor algemene voorwaarden inzake Nissan-technologie, klik hier 
[3] De hierbij getoonde afbeeldingen en omschrijvingen zijn louter illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie.   
[4] Bepaalde leren onderdelen kunnen kunstleer bevatten.
De responsiviteit en het gebruik van de functies kunnen beïnvloed worden wanneer de auto een slecht signaal ontvangt. Zorg voor optimaal gebruik waarbij uw auto een goed netwerkbereik heeft.

Beschikbare kenmerken zijn afhankelijk van de uitvoering standaard of enkel als optie (voor een extra prijs).