Nissan QASHQAI Premiere Edition.

Ervaar als eerste de gloednieuwe QASHQAI. De Premiere Edition straalt in een tweekleurig schema en zit boordevol geavanceerde technologie, waaronder ProPILOT met Navi-Link [1], Wireless Apple CarPlay [2] en een responsieve mild hybrid-aandrijving.[3]

Nissan QQ-SV0 beauty shot perk

[1] ProPILOT is beschikbaar voor een beperkt aantal voertuigen. ProPILOT is een geavanceerde technologie die de bestuurder ondersteunt, maar kan geen ongevallen voorkomen. ProPILOT is uitsluitend bedoeld voor gebruik op de snelweg (weg afgescheiden door vangrails). Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren, een veilige snelheid bij wisselende omstandigheden toe te passen en om te allen tijde de controle over het voertuig te behouden.

[2] Een smartphone verbinden om NissanConnect te gebruiken, mag alleen indien de auto veilig geparkeerd staat. Het systeem moet altijd worden gebruikt volgens de verkeersregels. Bestuurders mogen het systeem uitsluitend gebruiken wanneer dit veilig kan. Gebruikers van handsfree-technologie moeten zich te allen tijde bewust zijn van het potentiële afleidingsgevaar tijdens het rijden. Het kan gevolgen hebben op uw controle over het voertuig.

[3] Stroomverbruik (Wh/km): gecombineerd 180- 206; CO2-uitstoot gecombineerd (g/km): 0. Nul CO2-uitstoot tijdens het rijden. > RBU aan te passen aan specifieke markt  

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van niet Britse specificatievoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde functies zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie (tegen een meerprijs).