Reserveer de Nissan QASHQAI

Ervaar als eerste de gloednieuwe Nissan QASHQAI Premiere Edition. Hij is voorzien van two-tone lak* en een schat aan technologieën zoals ProPILOT met Navi-link [1], draadloos gebruik van Apple CarPlay [2] en een Mild-Hybrid aandrijflijn [3].

Interesse in ons financieringsaanbod of onze private lease formule ? Contacteer uw dealer via onderstaand formulier om de beste formule te vinden voor jouw nieuwe Qashqai Premiere Edition.

[1] ProPILOT is beschikbaar op een sommige uitvoeringen. ProPILOT is een geavanceerd systeem om de bestuurder te ondersteunen maar kan aanrijdingen niet voorkomen. ProPILOT is bedoeld om te rijden op snelwegen (met vangrails) met de ogen op de weg en de handen aan het stuur. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om op te letten, veilig te rijden, snelheidslinieten te respecteren en de snelheid aan te passen aan de omstandigheden en altijd controle te houden over het voertuig. 

[2] Koppel een mobiele telefoon om NissanConnect te kunnen gebruiken alleen terwijl de auto veilig geparkeerd staat. Het gebruik van het systeem moet altijd voldoen aan de verkeersvoorschriften. Bestuurders dienen het systeem alleen te gebruiken waar en wanneer dit veilig is. Gebruikers dienen zich ervan bewust te zijn dat het gebruik van handsfree technologie mogelijk de concentratie van de weg kan afleiden. Dat kan gevolgen hebben voor de controle die u over uw voertuig heeft.

[3] Energieverbruik (Wh/km): gecombineerd 180- 206; CO2-emissie gecombineerd (g/km): 0. Zero CO2 emissions while driving. > RBU To be adapted based on market specificities.