Nissan X-TRAIL rijdt op een weg in de bergen

RIJ VERDER MET EEN SCHOON GEWETEN

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn bedoeld als leidraad. In sommige gevallen zijn de foto’s van niet-Belgische voorbeeldvoertuigen en komen ze niet overeen met een specifiek model, uitvoering of aanbieding. De getoonde functies zijn wellicht niet beschikbaar of niet standaard inbegrepen of uitsluitend beschikbaar als optie.

*Brandstofverbruikcijfers zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig 2004/3/EG bestemd voor vergelijkingen tussen voertuigen. Ze kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Extra uitrusting, onderhoud, rijgedrag, weg- en weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de uiteindelijke resultaten.

**U moet niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere begrenzingen zijn van toepassing. Voor de voorwaarden met betrekking tot Nissan-technologieën klikt u hier. >> https://www.nissan.co.uk/legal/terms-conditions.html#technology