[1] Bose Personal-geluidssysteem beschikbaar voor bepaalde uitvoeringen.

[2] Koppel een mobiele telefoon om NissanConnect te kunnen gebruiken alleen terwijl de auto veilig geparkeerd staat. Het gebruik van het systeem moet altijd voldoen aan de verkeersvoorschriften.  Bestuurders dienen het systeem alleen te gebruiken waar en wanneer dit veilig is. Gebruikers dienen zich ervan bewust te zijn dat het gebruik van handsfree technologie mogelijk de concentratie van de weg kan afleiden. Dat kan gevolgen hebben voor de controle die u over uw voertuig heeft. De responsiviteit en het gebruik van deze functie kunnen negatief worden beïnvloedt wanneer de signaalontvangst van de auto slecht is. Zorg ervoor dat uw auto een goede netwerkdekking heeft om optimaal te kunnen profiteren van de functies.

[3] Om NissanConnect services te gebruiken heeft u een NissanConnect gebruikersaccount nodig en u moet zich registreren en inloggen bij NissanConnect met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Om de gratis NissanConnect app te gebruiken heeft u een compatible iOS of Android smartphone nodig met een geactiveerd nummer en dataplan. Alle services zijn gelinkt met het mobiele netwerk en de dekking daarvan. Het gebruik van NissanConnect wifi in de auto is mogelijk via een geïntegreerde draadloze internet verbinding. Data pakketten zijn, afhankelijk van de beschikbaarheid in uw land, verkrijgbaar via geselecteerde providers en zijn onderhevig aan de geldende voorwaarden. Voor meer informatie, neem contact op met uw Nissan Dealer.

De responsiviteit en het gebruik van deze functie kunnen negatief worden beïnvloed wanneer de signaalontvangst van de auto slecht is. Zorg ervoor dat uw auto een goede netwerkdekking heeft om optimaal te kunnen profiteren van de functies.

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn bedoeld als leidraad. In sommige gevallen zijn de foto’s van niet-Belgische voorbeeldvoertuigen en komen ze niet overeen met een specifiek model, uitvoering of aanbieding. De getoonde functies zijn wellicht niet beschikbaar of niet standaard inbegrepen of uitsluitend beschikbaar als optie.