Ruimte voor avonturen. Alleen of met het hele gezin

Nissan X-Trail e-POWER

Vanaf € 44.350*

DESIGN

Geen compromis tussen design en avontuur

Dankzij de strakke LED-koplampen en het imposante front valt u meteen op als u komt aanrijden. De looks van de Nissan X-Trail zijn net zo geavanceerd als de technologie die hem aandrijft. Ga het avontuur aan. Ga er helemaal in op.

INTERIEUR & LAADRUIMTE

De vijf- tot zevenzitter SUV met ruimte voor alles en iedereen

Genoeg plaats voor maximaal zeven personen en geen gedoe over wie de beste zitplaats krijgt. Blijf verbonden dankzij USB-aansluitingen voor- en achterin en stem de laadruimte perfect af op elk avontuur dankzij een innovatief bagageruimtesysteem met 16 verschillende configuraties.

Nissan X-TRAIL statisch vooraanzicht voor een woning

NIEUWE UITVOERING

Nissan X-Trail N-Trek

De X-Trail N-Trek, de laatste toevoeging aan ons gamma geëlektrificeerde gezinscrossovers, heeft een unieke stijl en nog meer comfort.

Kies uw X-Trail

Nissan X-TRAIL - e-POWER - foto rijdend

e-POWER

e-POWER: een unieke hybride-ervaring. Zonder laden

Nissan e-POWER is een unieke elektrische technologie waarbij een zuinige benzinemotor een batterij oplaadt. Het resultaat is een responsieve en stille rijsensatie zonder dat u hoeft op te laden. Ook beschikbaar als e-4ORCE AWD voor nog meer kracht en stabiel stuurvermogen. Beide technologieën laten u toe om te genieten van de sensatie van elektrisch rijden. De unieke technologieën van de Nissan X-Trail gaan verder dan een traditionele hybride.

De X-TRAIL op een bergweg

VRAAG UW TESTRIT AAN

Waar u ook rijdt, zoek de spanning op

Gladde en oneffen wegen zijn kinderspel dankzij de instant, soepele versnelling van de e-POWER en de ongeziene controle van de e-4ORCE vierwielaandrijving. Bent u klaar voor nog spannendere avonturen met uw gezin?

AFMETINGEN

Nissan X-Trail afmetingen

Ruim genoeg vanbinnen voor tot wel 7 personen en hoog genoeg van de grond om zelfs het meest ongelijke terrein te trotseren. De Nissan X-Trail is gemaakt voor avonturen met het hele gezin.

1/2 Algehele afmetingen

A - Totale hoogte: 1.725 mm<br> B - Totale lengte: 4.680 mm<br> C - Totale breedte: 1.840 mm (zonder spiegels)

Nissan X-TRAIL vooraanzicht schuin

1/2 Capaciteit van bagageruimte

A - Tot max. 575 l zonder bagageruimtesysteem<br> B - Tot max. 1.396 l met neergeklapte stoelen

Nissan X-TRAIL structuur contour

1/2 Bagageruimte

A - Max. lengte bagageruimte: 942mm<br> B - Max. breedte bagageruimte: 1093mm

Nissan X-TRAIL achteraanzicht schuin

VEILIGHEID EN RIJONDERSTEUNING

Een hightech helpende hand

Stel u voor dat u bij elke rit een intelligente copiloot meehebt. Die u verwittigt, u helpt parkeren, u op uw rijstrook houdt, en meer. Bekijk hier al onze Nissan-technologieën (1).

1/2 Infotainment systeem

Volg de routebeschrijving op de 12.3” volledig digitale cockpit, het 12.3” NissanConnect display (2) en krijg aanwijzingen op het voorruitdisplay van 10.8” (3).

Nissan X-TRAIL HUD binnenaanzicht

1/2 ProPILOT Assist - blijf op uw rijstrook

ProPILOT Assist (4) is nu verbonden met het navigatiesysteem waardoor u uw rijstijl kunt aanpassen aan diverse scenario’s.

Nissan X-TRAIL ProPILOT foto aan het rijden

1/2 Intelligent around view monitor

Parkeer gemakkelijker met een 360 graden zicht van de ruimte rondom uw auto, split-screen close-ups van de voorzijde, achterzijde en trottoir en waarschuwingen voor bewegende objecten in de buurt (1).

Nissan X-TRAIL AVM

CONNECTIVITEIT

Maak moeiteloos verbinding met de wereld om u heen

Het grotere, 12.3” hogeresolutiedisplay van de nieuwe X-Trail en de NissanConnect Services-app (5) helpen u om verbinding te maken met uw favoriete afspeellijst en apps, uw bestemming in te stellen en meer.

1/2 Navigatie informatie

Het 12.3" HD touchscreen is uw portaal voor NissanConnect - vind gemakkelijk uw weg met intuïtieve navigatie, betere kaarten, actuele verkeersinformatie en meer (5).

Nissan X-TRAIL

1/2 Verbonden met uw Nissan

Met de Amazon Alexa Assistant-stembesturing of de app op uw smartphone kunt u verbonden blijven met uw X-Trail. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bestemming doorsturen en meer. (6) (7)

Nissan X-TRAIL

1/2 Virtuele personal assistant in de auto

Maak gebruik van spraakbesturing om in uw auto vragen te stellen met de ingebouwde Nissan Voice Control. Zeg gewoon “hallo NISSAN” en vraag naar een point of interest en meer (5).

Nissan X-TRAIL

ACCESSOIRES

Omarm uw persoonlijke stijl

Alleen de originele accessoires van Nissan zijn precies op maat gemaakt om de originele onderdelen van uw Nissan X-Trail te kunnen vervangen en bieden dezelfde betrouwbaarheid en prestaties.

1/2 Omkeerbare kofferbescherming

Met een zachte kant voor fragiele ladingen en ruwer materiaal aan de andere kant voor zwaardere en/of vuile stukken in natte en/of besneeuwde omstandigheden.

Nissan X-TRAIL Omkeerbare kofferbescherming

1/2 Luxe mattenset

Om uw voertuig te beschermen tegen modder en vuil en het hoogwaardiger en comfortabeler te maken.

Nissan X-TRAIL Luxe mattenset

1/2 Beschermlijst voor kofferruimte

Ontworpen om uw voertuig te beschermen tegen krassen bij het in- en uitladen.

Nissan X-TRAIL Beschermlijst voor kofferruimte

1/2 Spatborden

Bescherm uw Nissan tegen een ongewenst modderbad. Bescherm de zijkant van uw auto en maak hem waardevoller en stijlvoller.

Nissan X-TRAIL Spatborden

1/2 Vaste of verwijderbare trekhaak

Met een maximaal trekvermogen van 2000 kg, keuze uit vaste en makkelijk verwijderbare trekhaak.

Trekhaak
Aanbiedingen

Onze acties voor de Nissan X-Trail

*Genoemde vanafprijs is exclusief kortingen en lopende acties.
 

[1]  U mag niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Bepaalde functies werken mogelijk niet in alle omstandigheden. Snelheids- en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-verdeler 

[2] 12.3” HD-touchscreen is uitsluitend beschikbaar voor N-Connecta en hogere uitvoeringen

[3] Het voorruit-display is een eenvoudige functie die belangrijke informatie weergeeft op de voorruit, zodat u dit kunt zien terwijl u met uw volledige aandacht bij de weg bent.

[4] ProPILOT Assist is beschikbaar op een beperkt aantal modellen. ProPILOT Assist is een geavanceerde technologie die de bestuurder ondersteunt, maar kan geen ongevallen voorkomen. ProPILOT Assist is uitsluitend bedoeld voor gebruik op de snelweg (weg afgescheiden door vangrails). Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren, een veilige snelheid bij wisselende omstandigheden toe te passen en om te allen tijde de controle over het voertuig te behouden.

[5] Om gebruik te maken van de NissanConnect diensten heeft u een NissanConnect gebruikersaccount nodig en dient u zich in te schrijven en in te loggen op de NissanConnect Services app met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Om de gratis NissanConnect Services app te gebruiken, heeft u een smartphone nodig met een compatibel iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie binnen een bestaand of nieuw gsm-contract tussen u en uw mobiele provider. Alle diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van een mobiel netwerk. 


[7] Apple CarPlay en Android Auto zijn gratis beschikbaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering. Raadpleeg voor meer informatie uw Nissan-verdeler 

[8] In-Car wifi is altijd een betalende dienst in abonnementsvorm. Raadpleeg voor meer informatie uw Nissan-verdeler 

[9] Deze dienst is beschikbaar afhankelijk van het land, model en bouwjaar. Voor deze dienst worden bijkomende kosten aangerekend in de NissanConnect Services-app.


De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. Beschikbare kenmerken zijn afhankelijk van de uitvoering, standaard of enkel als optie (tegen een meerprijs).