Over uw privacy

WIJ GEVEN OM UW PRIVACY

Nissan privacybeleid

Bij Nissan staat de bescherming van uw privacy hoog in het vaandel - dit betekent dat we ervoor zorgen dat alle persoonlijke gegevens die u aan ons doorgeeft bij uw aankoop van onze goederen en diensten, het bezoeken van onze websites en/of onze social media-pagina's, alleen worden gebruikt voor de doeleinden die worden beschreven in dit beleid (hierna: "Privacybeleid") en in overeenstemming met de geldende privacywetgeving.

Het doel van dit Privacybeleid is om u gedetailleerde informatie te geven over hoe wij uw persoonlijke gegevens verwerken wanneer u onze goederen of diensten koopt en over uw rechten om uw privacy te beschermen. Dit Privacybeleid is ook van toepassing op iedereen die onze website en sociale mediapagina's bezoekt.

Voor het doel van dit Privacybeleid is de belangrijkste juridische entiteit die verantwoordelijk is voor de persoonlijke gegevens die u aan ons verstrekt (ook wel "gegevensbeheerder" genoemd) [Nissan Belux, Bist 12, 2630 Aartselaar]. Gelieve er rekening mee te houden dat uw persoonlijke gegevens ook verwerkt kunnen worden door Nissan Automotive Europe S.A.S., die tevens optreedt als gegevensbeheerder. Beide Nissan-entiteiten worden in dit privacybeleid "Nissan", "ons" of "wij" genoemd.

Lees dit privacybeleid zorgvuldig door en mocht u vragen hebben, neem dan contact op met Nissan via https://nl.nissan.be/klantenservice/contact/aanvraag-persoonsgegevens.html.