De ultieme SUV crossover

Nissan Qashqai

Vanaf € 33.340*

DESIGN

Indrukwekkende evolutie

In 2007 vond Nissan de crossover uit met de Qashqai, een unieke mix van de compactheid van een hatchback met de functionaliteit van een SUV. Ondanks zijn stoere uiterlijk, heldere ledverlichting, indrukwekkende 20 inch lichtmetalen velgen en volledig aerodynamische carrosserie oogt deze crossover toch compact.

INTERIEUR & LAADRUIMTE

Ook zijn praktische kant is aantrekkelijk

U valt misschien voor het zwarte leer (2) of voor de bestuurdersstoel en passagiersstoel met massagefunctie. Maar de nog grotere laadruimte met verschillende aanpassingsmogelijkheden zal u helemaal in vervoering brengen. Als u ziet hoe ruim het interieur is – dan wilt u niet meer terug.

Nissan Qashqai transparante motor afbeelding rijdende auto

e-POWER

Geëlektrificeerde technologie zonder op te laden.

De Nissan Qashqai is perfect in de stad met vlottere, stillere en vooral zuinigere ritten dankzij de EV-modus en e-Pedal Step-technologie.

Nissan QASHQAI e-POWER omgeven door een schittering

ERVAAR e-POWER

Nieuwe rijsensaties<br>Ervaar e-POWER

Wanneer u voor het eerst de Nissan Qashqai e-POWER start, ervaart u een heel nieuwe sensatie. Ontdek een unieke elektrische ervaring, aangedreven door elektriciteit en bijgetankt met benzine.

Kies uw Qashqai

AFMETINGEN

Nissan Qashqai afmetingen

Een ruim interieur met een stadsvriendelijk exterieur voor makkelijk manoeuvreren, met een ruime kofferbak die makkelijk toegankelijk is.

1/2 Algehele afmetingen

A - Totale hoogte: 1.625 mm<br> B - Totale lengte: 4.425 mm<br> C - Totale breedte: 1.835 mm (zonder spiegels)

Nissan QASHQAI vooraanzicht schuin

1/2 Capaciteit van bagageruimte

A – Capaciteit van bagageruimte, tot max. 504 l zonder bagageruimtesysteem<br> B - Tot max. 935 l met neergeklapte stoelen

Nissan QASHQAI structuur contour

1/2 Bagageruimte

A - Max. lengte bagageruimte: 870 mm<br> B - Max. breedte bagageruimte: 1.100 mm

Nissan QASHQAI achteraanzicht schuin

RIJONDERSTEUNING

Een hightech helpende hand

Nissan Intelligent Mobility (3) geeft extra vertrouwen en maakt u meer verbonden, elke rit opnieuw. U zult oplettender autorijden en de auto helpt u wanneer dat nodig is om je vlot te bewegen tussen de andere crossovers & suvs zoals de Hyundai Tucson, Kia Sportage of Peugeot 3008.

1/2 10,8 inch voorruitdisplay

De Head-Up Display (4) toont informatie zoals snelheidslimieten direct in het gezichtsveld van de bestuurder dankzij projectie van deze informatie op de voorruit.

Nissan QQ voorruitdisplay

1/2 ProPILOT Assist met Navi-Link (5)

Maakt het woon-werkverkeer eenvoudiger door automatisch de ingestelde afstand tot de voorligger te behouden en ervoor te zorgen dat u in het midden van de rijbaan rijdt. De nieuwe functie Navi-Link stelt de auto in staat om te voorspellen wat er voor u op de weg gebeurt en de juiste snelheid in te stellen.

Nissan QQ ProPILOT Assist 2D illustratie

1/2 Assistentiesystemen & Veiligheidstechnologieën (3)

Een volledig scala aan technologieën houdt alles om u heen in de gaten.

Nissan QQ Intelligente rijbaanassistent Simplify 3D

CONNECTIVITEIT

Verbonden met de wereld om u heen

Met connectiviteit ligt de hele wereld binnen handbereik - of binnen stembereik. Geavanceerde smartphone connectiviteit en draadloos opladen maken alles makkelijker.

1/2 Slimme waarschuwingen

Ontvang een melding als u uw voertuig een geografische grens overgaat, een bepaalde snelheid overschrijdt en meer. (8)

Nissan QQ phone handing by a hand

1/2 Draadloos opladen

Blijf verbonden en geniet van het gemak van draadloos opladen, ideaal voor compatibele smartphones. (4)

Nissan QQ draadloos opladen

1/2 Actuele kaarten & real-time verkeersinfo

De Qashqai stelt u in staat om uw route te plannen met behulp van TomTom® maps. De informatie wordt continu bijgewerkt zodat u files kunt omzeilen.

Nissan QQ Interior dashboard console

ACCESSOIRES

Omarm uw persoonlijke stijl.

Voor een strakke look en meer functionaliteit. Door hun innovatieve ontwerp zijn deze lifestyle-accessoires voor uw Qashqai perfect voor het stadsleven of een gezinsuitje.

1/2 Exterieur styling Elegance pack

Voor een onderscheidende look met smaakvolle chroomdetails. (9)

Nissan nieuwe QQ achterbumper

1/2 Trekhaak

Vergroot het gezinsavontuur. Neem een quad, caravan of boot mee.

Nissan nieuwe QQ allesdrager "Easy fix"

1/2 Protection Pack

Profiteer van extra comfort terwijl het interieur van uw Qashqai beschermd blijft.

Nissan nieuwe QQ kwaliteitsmatten en dubbelzijdige kofferbakbedekking
qashqai sv

SPECIALE VERSIE

Qashqai e-POWER Kuro Edition

Wanneer u elektrisch wilt rijden, maar toch belang hecht aan stijl, comfort en persoonlijkheid, kies dan voor de exclusieve Qashqai Kuro Edition met unieke e-POWER technologie.

Aanbiedingen

Onze acties voor de Nissan Qashqai

*Genoemde vanafprijs is exclusief kortingen en lopende acties.
 

[1] Uitgebreide stop/start-functie tijdens het uitbollen is enkel verkrijgbaar voor modellen met automatische transmissie

[2] Zetels, deels met leer bekleed, deels met kunststof

[3] U mag niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Bepaalde functies werken mogelijk niet in alle omstandigheden. Snelheids- en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-verdeler.

[4] Het voorruit-display is een eenvoudige functie die belangrijke informatie weergeeft op de voorruit, zodat u dit kunt zien terwijl u met uw volledige aandacht bij de weg bent

[5] ProPILOT Assist is beschikbaar op een beperkt aantal modellen. ProPILOT Assist is een geavanceerde technologie die de bestuurder ondersteunt, maar kan geen ongevallen voorkomen. ProPILOT Assist is uitsluitend bedoeld voor gebruik op de snelweg (weg afgescheiden door vangrails). Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren, een veilige snelheid bij wisselende omstandigheden toe te passen en om te allen tijde de controle over het voertuig te behouden.

[6] Amazon, Alexa en alle aanverwante merken zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen

[8] Om gebruik te kunnen maken van de diensten van NissanConnect, moet u een gebruikersaccount voor NissanConnect hebben. U moet zich eerst registreren voor NissanConnect en daarna inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Om gebruik te kunnen maken van de gratis NissanConnect app, moet u een smartphone hebben met een compatibel iOS- of Android-besturingssysteem en een simkaart met data-optie, met een bestaand of apart mobiel telefooncontract tussen u en uw mobiele provider. Alle diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van een mobiel netwerk.

[9] De getoonde toebehoren zijn standaard en/of optioneel voor bepaalde uitvoeringen. Er worden mogelijk extra kosten aangerekend.

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. Beschikbare kenmerken zijn afhankelijk van de uitvoering, standaard of enkel als optie (tegen een meerprijs).