Verbonden met de wereld om u heen

De Nissan Qashqai is uw technologiepartner. Met behulp van uw stem of een eenvoudige druk op een knop zult u versteld staan over wat u kunt doen. 

Nissan QQ Connect met telefoon, villa en vrouw

[1] U mag niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Bepaalde functies werken mogelijk niet in alle omstandigheden. Snelheids- en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-verdeler.

[2] Een smartphone verbinden om NissanConnect te gebruiken, mag alleen indien de auto veilig geparkeerd staat. Het systeem moet altijd worden gebruikt volgens de verkeersregels. Bestuurders mogen het systeem uitsluitend gebruiken wanneer dit veilig kan. Gebruikers van handsfree-technologie moeten zich te allen tijde bewust zijn van het potentiële afleidingsgevaar tijdens het rijden. Het kan gevolgen hebben op uw controle over het voertuig.

[3] Het gebruik van wifi in de auto wordt mogelijk gemaakt via een geïntegreerde draadloze internetverbinding. Datapakketten zijn verkrijgbaar via onze roamingpartner [Orange of lokale provider]. De algemene voorwaarden van die partner zijn van toepassing. Wifi in de auto is beschikbaar bij een abonnement (tegen betaling). Voor meer informatie neemt u contact op met uw plaatselijke Nissan-verdeler.

[4] Beschikbare functies zijn afhankelijk van de uitvoering, standaard of enkel als optie (tegen meerprijs)

[5] Opsporen gestolen voertuigen is beschikbaar via een extra betaald abonnement. Voor meer informatie gaat u naar www.nissan.nl of neemt u contact op met uw plaatselijke Nissan-verdeler. Zal uitsluitend verkrijgbaar zijn in het VK, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië

[6] Amazon, Alexa en alle aanverwante merken zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. Beschikbare kenmerken zijn afhankelijk van de uitvoering, standaard of enkel als optie (tegen een meerprijs).