Nissan Interstar front static view in front of Solars Panels

De grote bestelwagen van Nissan

De nieuwe Nissan Interstar

maximaal laadvermogen tot 1.625 kg (elektrisch) of tot 1.925 kg (diesel) [1]

Tot 13 m³ laadruimte

Tot 460 km rijbereik (2)

LADEN EN TREKKEN

Een krachtpatser van formaat

De nieuwe Nissan Interstar is uw capabele zakenpartner en biedt u de keuze uit drie hoogtes, vier lengtes en een maximaal laadvermogen tot 1.625 kg (elektrisch) en 1.925 kg (diesel). Hij is groot genoeg voor elk bedrijf: u kunt er tot maar liefst 13 m³ aan lading in kwijt. Mocht dat toch niet genoeg zijn, dan kunt u er nog een geremde aanhangwagen aan koppelen en tot 2.500 kg trekken, zowel voor de elektrische als de dieselversie (3).

1/2

Nissan Interstar by night parked with rear doors open and illuminated

AFMETINGEN BESTELWAGEN

Welk formaat en welke versie passen het best bij uw bedrijf?

Maatwerk voor elk bedrijf: de Nissan Interstar bestelwagen is verkrijgbaar in verschillende hoogtes, met diverse afmetingen voor carrosserie, wielbasissen en opties.

1/2 Gesloten bestelwagen

Onze klassieke gesloten bestelwagen met voorwielaandrijving voor optimale gebruikskosten en laadcapaciteit.

Nissan Interstar dimension profile view illustration of the Panel Van version

AFMETINGEN OPEN KIPPER

Welk formaat en welke versie passen het best bij uw bedrijf?

Maatwerk voor elk bedrijf: de Nissan Interstar open kipper is verkrijgbaar in verschillende hoogtes, met diverse afmetingen voor carrosserie, wielbasissen en opties.

1/2 Platform cab

Ideaal voor conversies voor gespecialiseerd gebruik.

Nissan Interstar dimension profile view illustration of the Platform version

1/2 Versies met open laadruimte

Modellen met voorwielaandrijving en chassis cabine, ontworpen voor kipper, open of dichte laadbak. Verkrijgbaar als enkele of dubbele cabine met tot wel 7 zitplaatsen.

Nissan Interstar dimension profile view illustration of the Chassis single cab version
Nissan Interstar diesel and electric van parked in front of solar panels

AANDRIJVING

Betrouwbare prestaties en uitstekende efficiëntie

U kunt voor de Nissan Interstar kiezen tussen een 100% elektrische versie of een dieselmotor met lage uitstoot. Met de 100% elektrische versie profiteert u van snel opladen, soepel rijden door de stad en een rijbereik tot 460 km. (2) De dieselversie heeft een lage CO₂ -uitstoot en is verkrijgbaar als gloednieuwe automaat met 9 versnellingen of met een handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen.

Nissan Interstar front static view with worker holding solar panel

DESIGN

Wie is hier de baas?

Van zijn doelgerichte grille en krachtige ledverlichting tot zijn robuuste postuur en materialen van de beste kwaliteit: de Nissan Interstar is een indrukwekkende verschijning die niemand snel zal vergeten. Vanbinnen is het een compleet mobiel kantoor, ontworpen met tot maar liefst 135 liter uitstekende opbergruimte, met eersteklas materialen en een comfortabele cockpit waarin de bestuurder centraal staat.

TECHNOLOGIE

Technologie die beschermt, verbindt en vermaakt

De Nissan Interstar geeft u nog meer gemoedsrust omdat u er zeker van kunt zijn dat de veiligheid van uw werknemers vooropstaat dankzij een scala aan actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen (4) die de bestuurder helpen om de controle te behouden en klaarstaan om bij te springen in geval van gevaarlijke situaties onderweg. Het is dus geen wonder dat Euro NCAP hem bekroond heeft met een gouden ster voor veiligheid.

1/2 Intelligent emergency braking

Dit systeem houdt een oogje in het zeil voor voertuigen, voetgangers en fietsers. Als de bestuurder niet reageert op een waarschuwing voor een dreigende botsing, dan kan het systeem de noodrem inschakelen (4).

Nissan Interstar Intelligent emergency braking illustration

1/2 Achteruitrijcamera

Parkeer met gemak dankzij de achteruitrijcamera, die de hoek toont van het dak tot de achterbumper (4).

Nissan Interstar rear view camera features

1/2 Blijf verbonden en behoud de controle

Het maakt niet uit of u Apple CarPlay® of Android Auto™ gebruikt, want met het 10 inch scherm blijft u altijd veilig verbonden en kunt u zich concentreren op het rijden (5).

Nissan Interstar TFT Screen showing Apple CarPlay

OFFERTE AANVRAGEN

Scoor een geweldige deal

We hebben veel flexibele financieringsopties voor u, dus wellicht kunt u voor minder geld dan u denkt wegrijden in de gloednieuwe Nissan Interstar.

1/2

Nissan Interstar full front angle shot

Wij helpen uw bedrijf vooruit:

Onze toegewijde Corporate Sales-teams staan klaar om u oplossingen op maat te bieden voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Nissan Interstar
LCV range Primastar, Townstar and Townstar EV

BESTELWAGENS & BEDRIJFSWAGENS

Een bestelwagen van Nissan voor iedereen

Met een bestelwagen van Nissan profiteert u van flexibele laadruimtes, lage gebruikskosten, een robuust design en intelligente technologieën die u optimaal ondersteunen. Wat u ook nodig heeft voor uw bedrijf, u zult bij Nissan zeker een bedrijfswagen vinden die aan uw eisen voldoet.

[1] Afhankelijk van de versie

[2] Gegevens over het bereik zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving en zijn bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar een specifiek voertuig en vormen geen onderdeel van het aanbod. Deze cijfers kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Extra uitrusting, onderhoud, rijgedrag en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de officiële resultaten. Cijfers zijn bepaald volgens de nieuwe testcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP).

[3] Het maximale brutogewicht van de aanhangwagen (inclusief voertuig, belading en aanhanger) mag nooit overschreden worden.

[4]U moet niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere beperkingen zijn van toepassing. Voor de voorwaarden met betrekking tot Nissan-technologieën kunt u contact opnemen met uw Nissan-dealer of gaat u naar www.nl.nissan.be

[5] Apple CarPlay® en Android Auto™ zijn gratis beschikbaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering. Neem voor meer informatie contact op met uw Nissan-dealer of bel/mail naar [phone number/e-mail address].

[6] De getoonde accessoires zijn standaard en/of optioneel uitsluitend voor geselecteerde uitvoeringen. Aanvullende kosten kunnen van toepassing zijn.

Accessoires en enige andere aanvullende uitrusting die door de klant wordt gemonteerd, kan van invloed zijn op het bereik dat voor de auto vermeld staat. De originele accessoires van Nissan vallen onder de garantie voor nieuwe voertuigen van 3 jaar of 100.000 km (hetgeen zich het eerst voordoet), indien ze zijn gemonteerd door een Nissan-dealer of een Nissan-monteur voordat de auto van eigenaar heeft gewisseld of tijdens de garantieperiode van de nieuwe auto. Originele accessoires die buiten de garantieperiode van de nieuwe auto om gemonteerd worden door een derde partij of door de klant, vallen alleen onder de garantie voor originele onderdelen en accessoires van Nissan en deze bedraagt 12 maanden voor een onbeperkt aantal kilometers.

Getoonde afbeeldingen en tekst zijn bedoeld als voorbeeld. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie.

(tegen een meerprijs)
Gemasolar (Qualitas Energy) is zichtbaar op enkele afbeeldingen.