Nissan INTERSTAR - voorzijde brochure

DE GROTE BESTELWAGEN VAN NISSAN

DE NISSAN INTERSTAR

Vanaf € 34.520 (incl. BTW)*

Nissan INTERSTAR Foto van rijdend voertuig

MOTOREN

Uw krachtige partner

Krachtiger en efficiënter. De Nissan Interstar bestaat in verschillende dCi-motoren die 135PK tot 180PK produceren zodat u zelfzeker op elke situatie afgaat. Alle motoren voldoen aan de laatste emissienormen (EURO6D-Full of EUROVIe).

Nissan INTERSTAR: Binnenkant voorzijde dashboard

VEELZIJDIG & PRAKTISCH

Een kantoor onderweg

Naast een grote, flexibele laadruimte biedt de Nissan Interstar ook een ruime, praktische en verbonden cabine die dienst doet als uw kantoor onderweg. Zo kan u elk onderdeel van uw werk de baas, ongeacht waarheen u gaat.

TECHNISCHE GEGEVENS

Kies uw maat

Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke vereisten. Daarom bestaat de Interstar in veel verschillende wielbasissen, laadvermogens en afmetingen om perfect bij u te passen.

1/2 Bestelwagen & chassis

Bestaat in verschillende wielbasissen, met tot vier lengtes en verschillende uitvoeringen, inclusief de gesloten bestelwagen, kiepwagen, box van en meer.

Nissan Interstar - Illustratie bestelwagen en chassis

1/2 Afmeting (3)

Zorg dat alles past. De laadlengte van de nieuwe Nissan Interstar gaat van 2,6 tot 4,4m, afhankelijk van het gekozen chassis.

Nissan Interstar - Illustratie bestelwagen en chassis

1/2 Laadvermogen

Voor het zwaardere werk. De Nissan Interstar bestelwagen kan tot 1.623kg vervoeren.

Nissan Interstar - Illustratie van achteraanzicht platform cab Voorwielaandrijving

1/2 Laadvolume

De Nissan Interstar gaat van 8m3 tot 17m3 en kan tot 5 europallets vervoeren.

Nissan Interstar - Afmetingen van de gesloten bestelwagen Achterwielaandrijving
Nissan INTERSTAR: 4 MY21 Interstar conversies achteraanzicht

CONVERSIES

Afgestemd op de taak

Met één van de grootste gamma’s in zijn categorie, biedt de nieuwe Nissan Interstar veel conversiemogelijkheden om hem af te stemmen op uw bedrijfsnoden. Kies uit de bestaande Nissan conversies, of ga voor conversies op maat bij één van de door Nissan erkende carrosseriebouwers. (3)

TECHNOLOGIE

Uw extra paar ogen

Goede zichtbaarheid is cruciaal, zowel onderweg als op de werf. De Nissan Interstar gaat een stap verder, met assistentie- en veiligheidstechnologieën die uw omgeving in kaart brengen, u wijzen op gevaren en u helpt ze te vermijden.

1/2 ACHTERUITRIJCAMERA EN SCHERM

Achteruitrijden is niet langer een kwestie van gokken. Dankzij de achteruitrijcamera krijgt u een duidelijk beeld van wat er zich achter u bevindt. Dit wordt handig weergegeven in uw achteruitkijkspiegel. (1)(4)

Nissan INTERSTAR 7 INCH TOUCHSCREEN

1/2 DODEHOEKSPIEGEL

De dodehoekspiegel op de zonneklep van de passagier maakt uw kijkhoek aan de andere kant van het voertuig meer dan twee keer zo groot. Hierdoor wordt achteruitrijden veiliger - en zijn er minder dode hoeken.

Nissan INTERSTAR: Detailfoto van dodehoekspiegel

1/2 RIJSTROOKASSISTENT

Blijf geconcentreerd. Als uw voertuig de rijstrook onbedoeld dreigt te verlaten, maakt het systeem u daarop attent met een hoorbare en zichtbare waarschuwing. (1)

Illustratie rijkstrookassistent Nissan INTERSTAR

1/2 ELEKTRONISCH STABILITEITSPROGRAMMA

Rij veiliger en met meer vertrouwen. Het elektronisch stabiliteitsprogramma brengt uw voertuig automatisch in evenwicht wanneer u remt, versnelt en bochten neemt.

Nissan INTERSTAR - Illustratie elektronisch stabiliteitsprogramma

TOEBEHOREN

Voeg uw finishing touch toe

DE ORIGINELE TOEBEHOREN VAN NISSAN maken het leven veiliger en makkelijker, van zetelhoezen in imitatieleder, beschermingsmatten en spatborden tot nuttige opties zoals ladders, trekhaken of dakdragers en een loopvoorziening. (2)

1/2 DAKDRAGER

Vervoer langere ladingen of breid uw laadcapaciteit nog meer uit.

Detailfoto van dwarse dakrails

1/2 VERWIJDERBARE TREKHAAK

Geniet van het gemak van een trekhaak en een cleane look voor uw Nissan Interstar wanneer u deze niet nodig heeft.

Detailfoto van een koppelstang voor dubbel gebruik

1/2 Zetelhoes

Stap zonder zorgen in en uit uw wagen. Degelijke zetelhoezen die uw zetels vrijwaren van vlekken of beschadigingen.

Detailfoto van zetelhoes

1/2 Spatborden

Houd de buitenkant van uw Interstar langer schoon dankzij spatborden die voorkomen dat water en modder opspatten terwijl u onderweg bent.

Detailfoto van spatborden

NISSAN FINANCIERING

Een plan voor elk budget

Ongeacht uw budget kan NISSAN FINANCE SUPPORT u advies verlenen over een aantal financieringspakketten en u helpen om de beste optie te vinden voor u en uw bedrijf.

1/2

Levensstijl met glimlachende bestuurder

ONZE AANBIEDINGEN

Scoor een geweldige deal

We hebben veel flexibele financieringsopties voor u, dus wellicht kunt u voor minder geld dan u denkt wegrijden in de Nissan Interstar.

1/2

Nissan Interstar 3/4-vooraanzicht

Til uw zaak naar een hoger niveau

De nieuwe Nissan INTERSTAR

De nieuwe Nissan INTERSTAR tilt uw zaak naar een geheel nieuw niveau dankzij het nieuwe, gestroomlijnde design, de keuze uit een 100% elektrische motor of zuinige dieselmotor en de vele carrosserieën en aandrijvingen die kunnen worden afgestemd op de noden van uw zaak.

1/2

Een witte INTERSTAR grote bestelwagen vanaf de voorzijde gezien.
Gamma lichte bedrijfsvoertuigen: Primastar, Townstar en Townstar EV

BESTELWAGENS EN BEDRIJFSVOERTUIGEN

Een Nissan bestelwagen voor iedereen

Dankzij hun flexibele laadruimtes, lage gebruikskosten, robuuste uitvoering en slimme assistentietechnologieën, is er altijd een Nissan bestelwagen die bij u past, waar uw bedrijf ook behoefte aan heeft.

*Genoemde vanafprijs is exclusief kortingen en lopende acties.
 

[1] U mag niet alleen afgaan op ondersteunende functies voor de bestuurder. Bepaalde functies werken mogelijk niet in alle omstandigheden. Snelheids- en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-verdeler.

[2] Een smartphone verbinden om NissanConnect te gebruiken, mag alleen indien de auto veilig geparkeerd staat. Het systeem moet altijd worden gebruikt volgens de verkeersregels. Bestuurders mogen het systeem uitsluitend gebruiken wanneer dit veilig kan. Gebruikers van handsfree-technologie moeten zich te allen tijde bewust zijn van het potentiële afleidingsgevaar tijdens het rijden. Het kan gevolgen hebben op uw controle over het voertuig.

[3] Double Cab / Double Tipper versie afhankelijk van beschikbaarheid, neem contact op met je dealer.

[4] Features zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van componenten, neem contact op met je dealer

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. Beschikbare functies zijn afhankelijk van de uitvoering, standaard of enkel als optie (tegen meerprijs).