Een zinderende rijervaring

De Nissan Juke

Scroll to Explore

Vanaf € 26.500*

Nissan Juke Talent en Juke Hybrid

DESIGN

Opvallend en uniek design

De strakke, gestroomlijnde zijkanten benadrukken het aerodynamische design van de Nissan Juke. Het dramatische effect van de koplampen maakt het geheel nog indrukwekkender. Het karakteristieke, zwevende dak en de 19 inch lichtmetalen velgen (1) maken deze iconische coupé uniek en zorgen ervoor dat hij overal in het oog springt.

Motorisatie

Benzine of Hybrid? Kies uw aandrijving

U heeft de keuze tussen twee aandrijvingsopties en dat betekent dat u kunt kiezen tussen twee verschillende rijervaringen. Maar in beide gevallen kunt u gewoon blijven tanken zoals u gewend bent.

1/2 Nissan Juke Hybrid

Nissan Hybrid combineert een elektrische batterij die zichzelf oplaadt met een benzinemotor en schakelt naadloos over tussen de twee tijdens uw hele reis. Zo profiteert u van meer brandstofefficiëntie en een soepelere rit.

/

1/2 Nissan Juke benzine

De DIG-T 114 pk benzinemotor van de Nissan JUKE biedt een soepele en responsieve rit met nog wat extra pit dankzij 200 Nm aan koppel.

/

Alle uitvoeringen van de Nissan Juke

Vind de perfecte compacte SUV voor u

Bekijk de technologieën van de Nissan Juke in detail en vind de interieurbekleding die precies bij u past.

1/2

Nissan JUKE

Afmetingen

Nissan Juke afmetingen

Compact en wendbaar, maar indrukwekkend ruim vanbinnen: de Nissan Juke maakt op de slimst mogelijke manier gebruik van iedere millimeter.

1/2 Algehele afmetingen

A - Totale hoogte: 1.593 mm<br> B - Totale lengte: 4.210 mm<br> C - Totale breedte: 1.800 mm (zonder spiegels)

Nissan Juke vooraanzicht schuin

1/2 Capaciteit van bagageruimte

A - Tot max. 354 l zonder bagageruimtesysteem<br> B - Tot max. 1.237 l met neergeklapte stoelen

Nissan Juke structuur contour

1/2 Bagageruimte

A - Max. lengte bagageruimte: 1.477 mm<br> B - Max. breedte bagageruimte: 1.239 mm

Nissan Juke achteraanzicht schuin

RIJONDERSTEUNING

Slimme technologieën die u een handje helpen

De geavanceerde technologieën van Nissan helpen om u verbonden te houden met de wereld om u heen en bieden meer veiligheid, comfort en controle.

1/2 - ProPILOT

ProPILOT Assist helpt u tijdens het rijden op de snelweg door de afstand tussen u en uw voorligger in de gaten te houden (2).

Nissan Juke achteraanzicht rijdend op de autoweg in de stad

1/2 - Intelligent Around View Monitor

De Intelligent Around View Monitor toont close-ups van de voor- en achterkant en de stoepzijde op een gesplitst scherm om u te helpen om uw auto makkelijker in en uit krappe parkeerplekken te manoeuvreren (3).

Nissan Juke aan het parkeren in de stad

1/2 - Intelligent Foward Collision Warning

Intelligent Forward Collision Warning houdt de twee auto’s die voor u rijden in de gaten. Als het systeem detecteert dat een van de voorliggers plots afremt, geeft het een visuele en hoorbare waarschuwing om u duidelijk te maken dat u moet afremmen (3).

Nissan Juke Intelligent Foward Collision Warning illustratie

CONNECTIVITEIT

Altijd verbonden met uw wereld

Met onze intelligente technologie blijft u van alles wat er in de wereld om u heen gebeurt op de hoogte. Luister naar uw favoriete muziek, gebruik uw lievelingsapps, stel uw bestemming in en meer.

1/2 - Naadloze verbondenheid

Met Apple CarPlay™ of Android Auto™ kunt u uw smartphone met uw Nissan Juke verbinden om routebeschrijvingen te zien, telefoongesprekken te voeren, naar uw muziek te luisteren en meer.

Nissan Juke NissanConnect-scherm

1/2 - NissanConnect Services App

De NissanConnect Services App kan u laten weten waar uw auto geparkeerd staat, hoeveel kilometer u nog kunt rijden en meer (6).

Nissan Juke statisch 3/4-vooraanzicht met stad op de achtergrond en smartphone

Ontdek welke versie het best bij u past

Klik hier om de verschillende uitvoeringen te vergelijken en de versie te vinden die het beste bij u past.

1/2

Nissan JUKE

ACCESSOIRES

Accessoires om op te vallen

Met de Nissan Juke kunt u een look samenstellen die echt uniek is. Combineer uw zelfgekozen accessoires tot een voertuig dat perfect aansluit op uw behoeften en bovendien ook visueel aantrekkelijk is (8).

1/2 - Spiegelkap Carbon Black

Geef uw zijspiegels een stijlvolle look met deze spiegelkappen in carbon black, speciaal ontworpen om perfect bij uw Juke te passen.

Nissan Juke mirror Cap Carbon Black

1/2 - Dakfietsendrager (11)

Dit accessoire kunt u bevestigen op de dakrails van uw Juke om tot wel drie fietsen veilig mee te nemen. (max. gewicht 20 kg, wielmaat 36 inch/91 cm)

Nissan Juke dakfietsendrager

1/2 - Kofferbakbeschermlijst

Een beschermlijst voor de kofferbak uit geborsteld aluminium van topkwaliteit, ontworpen om de bumper tegen krassen te beschermen bij de opening van de kofferbak.

Nissan Juke verlichte beschermlijst

Aanbiedingen

Onze offers voor de Nissan Juke

Ontdek onze flexibele financieringsmogelijkheden en ervaar de Nissan Juke in benzine of hybrid.

1/2

Juke HEV

*Genoemde vanafprijs is exclusief kortingen en lopende acties.

[1] 19 inch lichtmetalen velgen zijn optioneel afhankelijk van de uitvoering

[2] ProPILOT Assist is alleen beschikbaar voor een beperkt gamma aan voertuigen met een automatische transmissie. ProPILOT Assist is een geavanceerde rijhulptechnologie, maar kan botsingen niet voorkomen. ProPILOT Assist is uitsluitend geschikt voor gebruik op de snelweg (gescheiden door een vangrail) en u moet altijd uw ogen op de weg en handen aan het stuur houden. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren en op een gepaste snelheid te rijden, rekening houdend met de wegomstandigheden, en om op elk moment de controle over het voertuig te behouden.

[3] Vertrouw niet alleen op rijhulptechnologieën.  Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-dealer.

[4] Om gebruik te kunnen maken van de diensten van NissanConnect, moet u een gebruikersaccount van NissanConnect hebben. U moet zich eerst registreren voor de NissanConnect Services app en daarna inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Om gebruik te kunnen maken van de gratis NissanConnect Services app, moet u een smartphone hebben met een compatibel iOS- of Android-besturingssysteem en een simkaart met data-optie, met een bestaand of apart mobiel telefooncontract tussen u en uw mobiele provider. Alle diensten zijn afhankelijk van mobiele netwerkdekking.Apple CarPlay en Android Auto zijn gratis beschikbaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Nissan-dealer.

[5] Wifi in de auto is altijd een betaalde dienst waarvoor u een abonnement moet afsluiten. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Nissan-dealer.

[6] Het koppelen van een mobiele telefoon om NissanConnect te kunnen gebruiken, moet alleen gedaan worden als de auto veilig geparkeerd staat. Het systeem moet altijd worden gebruikt volgens de geldende verkeersregels. Bestuurders dienen het systeem alleen te gebruiken waar en wanneer dit veilig is. Gebruikers dienen zich ervan bewust te zijn dat het gebruik van handsfree technologie mogelijk de aandacht van het autorijden kan afleiden. Dat kan gevolgen hebben voor de controle die u over uw voertuig heeft.

[7] Gratis diensten (Nissan op Google Assistant, rijgeschiedenis en analyses, hulp en ondersteuning van Nissan, pechhulp, voertuigstatus, batterijbeheer – uitsluitend voor elektrische voertuigen) zijn gedurende zeven jaar kosteloos beschikbaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Nissan-dealer.Het Amazon Alexa assistant is niet beschikbaar in BELUX.

[8] De getoonde accessoires zijn standaard en/of optioneel uitsluitend voor geselecteerde uitvoeringen. Aanvullende kosten kunnen van toepassing zijn.

[9] Juke Premiere Edition is uitgerust met de volgende Nissan Genuine-toebehoren: Sierplaat bumper vooraan (zwart/wit), sierplaat bumper vooraan onderste gedeelte zilver, sierplaat achterbumper (zwart/wit), accenten op de deuren (zwart/wit), verlichte treeplank "Premiere Edition", stickerset voor dak en buitenspiegels. Nissan Genuine-toebehoren zijn ontworpen en geproduceerd met dezelfde zorg, kwaliteit en oog voor detail als de Nissan-voertuigen en worden geleverd met een garantie van 3 jaar indien gekocht samen met het voertuig. De bovenvermelde toebehoren zijn enkel beschikbaar voor de Juke Special Version “Premiere Edition”.

[10] Vergelijking gemaakt tussen Nissan Juke N-Connecta DIG-T 114 pk DCT en de Nissan Juke N-Connecta Hybrid 143 pk: DIG-T 114 = 6,1l/100 km gecombineerde cyclus / Hybrid = 5,1l/100 km in gecombineerde cyclus. De resultaten voor het voertuig zijn gehomologeerd overeenkomstig de EU-regelgeving volgens de meer realistische WLTP-testprocedure. NEDC-gegevens zijn daarom niet beschikbaar voor dit voertuig.
Accessoires en enige andere aanvullende uitrusting die door de klant wordt gemonteerd, kan van invloed zijn op het bereik dat voor de auto vermeld staat. De originele accessoires van Nissan vallen onder de garantie voor nieuwe voertuigen van 3 jaar of 100.000 km (hetgeen zich het eerst voordoet), indien ze zijn gemonteerd door een Nissan-dealer of een Nissan-monteur voordat de auto van eigenaar heeft gewisseld of tijdens de garantieperiode van de nieuwe auto. Originele accessoires die buiten de garantieperiode van de nieuwe auto om gemonteerd worden door een derde partij of door de klant, vallen alleen onder de garantie voor originele onderdelen en accessoires van Nissan en deze bedraagt 12 maanden voor een onbeperkt aantal kilometers.

[11] Een selectie accessoires van Nissan die geleverd worden door partners die door Nissan goedgekeurd zijn. Zij bieden garantie aan onder hun voorwaarden, maar minstens één jaar. Neem voor verdere details contact op met uw Nissan-dealer. 

Getoonde afbeeldingen en tekst zijn bedoeld als voorbeeld. Afbeeldingen kunnen van voertuigen zijn die niet aan de lokale specificaties voldoen en vertegenwoordigen geen specifiek model, uitvoering of aanbieding.  De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie.(tegen een meerprijs)