Defy Ordinary

Nieuwe Nissan Juke

Vanaf € 26.500*

Nissan JUKE 3/4 statisch vooraanzicht voor loods

DESIGN

Stoer en uniek design

Het stoere design van de Juke werd altijd al bepaald door strakke lijnen, zowel voor het interieur als het exterieur. Nieuwe lichtmetalen velgen, nieuwe kleuren en een update van het interieur tillen het design van de Juke nog een trapje hoger.

Nissan JUKE binnenkant afbeelding dashboard vooraan met passagier

INTERIEUR

Een geraffineerd interieur

Ontdek de afmetingen en capaciteit van deze slimme auto. Van de kwaliteit van het interieur tot de ruime en flexibele laadruimte: de Nissan Juke is ontworpen voor u en al uw ritten.

Nissan JUKE geparkeerd voor een etalage

AANDRIJVING

Hybride of benzine aandrijving?

Of u nu op zoek bent naar een benzinemotor of een hybride aandrijflijn, de Juke biedt u aangename en responsieve motoren waarmee u bespaart op brandstofverbruik.¹

AFMETINGEN

Nissan Juke afmetingen

Met het compacte exterieur en de indrukwekkende ruimte binnenin gebruikt de Juke zijn afmetingen uiterst slim.

1/2 Afmetingen

A-Totale hoogte: 1.593 mm (met haaienvinantenne)<br> B-Totale lengte: 4.210 mm<br> C-Totale breedte: 1.800 mm (zonder spiegels)

Nissan JUKE 3/4 packshot vooraanzicht met algemene afmetingen

1/2 Capaciteit kofferruimte

A-422 l<br> B-1.305 l (met neergeklapte zetels)

Nissan JUKE illustratie van bovenaf die capaciteit van kofferruimte weergeeft

1/2 Afmetingen kofferruimte

A-Maximumlengte: 1.477 mm<br> B-Maximumbreedte: 1.249 mm

Nissan JUKE 3/4 packshot achteraanzicht met afmetingen bagageruimte

RIJONDERSTEUNING

Slimme technologieën die u een handje helpen

De geavanceerde technologieën van Nissan helpen u om verbonden te blijven met de wereld om u heen en bieden meer veiligheid, comfort en controle.

1/2 - ProPILOT

ProPILOT Assist helpt u tijdens het rijden op de snelweg door de afstand tussen u en uw voorligger in de gaten te houden.²

Nissan JUKE aan het parkeren in de stad

1/2 - Intelligent Around View Monitor

De Intelligent Around View Monitor toont close-ups van de voor- en achterkant en de stoepzijde op een gesplitst scherm om u te helpen om uw auto makkelijker in en uit krappe parkeerplekken te manoeuvreren.³

Nissan Juke aan het parkeren in de stad

1/2 - Intelligent Foward Collision Warning

Intelligent Forward Collision Warning houdt de twee auto’s die voor u rijden in de gaten. Als het systeem detecteert dat een van de voorliggers plots afremt, geeft het een visuele en hoorbare waarschuwing om u duidelijk te maken dat u moet afremmen.³

Nissan JUKE Intelligent Forward Collision Warning illustratie

CONNECTIVITEIT

Altijd verbonden met uw wereld

Met onze intelligente technologie blijft u van alles wat er in de wereld om u heen gebeurt op de hoogte. Luister naar uw favoriete muziek, gebruik uw lievelingsapps, stel uw bestemming in en meer.

1/2 - Naadloze connectiviteit

Haal alles uit uw rit met een groter infotainmentscherm, navigatiesysteem, Android Auto of Apple Carplay, en meer.⁴ ⁵ ⁶

Nissan Juke NissanConnect-scherm

1/2 - NissanConnect Services App

De NissanConnect Services App kan u laten weten waar uw auto geparkeerd staat, hoeveel kilometer u nog kunt rijden en meer.⁶ ⁷

Nissan JUKE profielaanzicht geparkeerd naast winkel met iemand die buiten staat met gsm in de hand
Nissan JUKE 3/4 achteraanzicht geparkeerd met bruidspaar dat wegwandelt

CONFIGUREER

Configureer en reserveer

ACCESSOIRES

Accessoires om op te vallen

Met de Nissan Juke kunt u een look samenstellen die echt uniek is. Combineer uw zelfgekozen accessoires tot een voertuig dat perfect aansluit bij uw behoeften en bovendien ook visueel aantrekkelijk is.⁸

1/2 Spiegelkap Carbonzwart

Geef uw zijspiegels een stijlvolle look met deze spiegelkappen in carbon black, speciaal ontworpen om perfect bij uw Juke te passen.

Nissan Juke mirror Cap Carbon Black

1/2 Dakfietsendrager ⁹

Dit accessoire kunt u bevestigen op de dakrails van uw Juke om tot wel drie fietsen veilig mee te nemen. (max. gewicht 20 kg, wielmaat 36 inch/91 cm)

Nissan Juke dakfietsendrager

1/2 Beschermlijst voor kofferruimte

Een beschermlijst voor de kofferbak uit geborsteld aluminium van topkwaliteit, ontworpen om de bumper tegen krassen te beschermen bij de opening van de kofferbak.

Nissan Juke verlichte beschermlijst
Aanbiedingen

Onze Hello Yellow Days acties

*Genoemde vanafprijs is exclusief kortingen en lopende acties.
 

¹ Vergelijking tussen de Nissan Juke N-Connecta 1.0 114 pk DCT en de Nissan Juke N-Connecta Hybrid 143 pk. Juke N-Connecta 1.0 114 pk DCT, benzine: brandstofverbruik (l/100 km): 6,0 - 6,2. CO₂ -uitstoot gecombineerd (g/km): 140. Nissan Juke N-Connecta Hybrid 143 pk: brandstofverbruik gecombineerd (l/100 km): 5,0 – 5,2. CO₂ -uitstoot gecombineerd (g/km): 113. De resultaten voor het voertuig zijn gehomologeerd overeenkomstig de EU-regelgeving volgens de meer realistische WLTP-testprocedure.

² ProPILOT Assist is alleen beschikbaar voor een beperkt gamma aan voertuigen met een automatische versnellingsbak. ProPILOT Assist is een geavanceerde technologie die de bestuurder ondersteunt, maar kan geen ongevallen voorkomen. ProPILOT Assist is uitsluitend bedoeld voor gebruik op de snelweg (weg afgescheiden door vangrails). Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren, een veilige snelheid bij wisselende omstandigheden toe te passen en om te allen tijde de controle over het voertuig te behouden.

³ U mag niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Bepaalde functies werken mogelijk niet in alle omstandigheden. Snelheids- en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-verdeler of ga naar www.nissan.nl-be/

⁴ Om gebruik te maken van de NissanConnect diensten heeft u een NissanConnect gebruikersaccount nodig en dient u zich in te schrijven en in te loggen op de NissanConnect Services app met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Om de gratis NissanConnect Services app te gebruiken, heeft u een smartphone nodig met een compatibel iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie binnen een bestaand of nieuw gsm-contract tussen u en uw mobiele provider. Alle diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van een mobiel netwerk.Apple CarPlay en Android Auto zijn gratis beschikbaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering. Raadpleeg voor meer informatie uw Nissan-verdeler.

⁵ In-Car wifi is altijd een betalende dienst in abonnementsvorm. Raadpleeg voor meer informatie uw Nissan-verdeler

⁶ Een smartphone verbinden om NissanConnect te gebruiken, mag alleen indien de auto veilig geparkeerd staat. Het systeem moet altijd worden gebruikt volgens de verkeersregels. Bestuurders mogen het systeem uitsluitend gebruiken wanneer dit veilig kan. Gebruikers van handsfree-technologie moeten zich te allen tijde bewust zijn van het potentiële afleidingsgevaar tijdens het rijden. Het kan gevolgen hebben op uw controle over het voertuig.

⁷ Gratis diensten (Nissan op Google Assistant, rijgeschiedenis en analyse, Nissan hulp en ondersteuning, pechverhelping, toestand van het voertuig, batterijmanager - enkel voor elektrische voertuigen) zijn zonder meerprijs beschikbaar gedurende 7 jaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering. Raadpleeg voor meer informatie uw Nissan-verdeler.

⁸ De getoonde toebehoren zijn standaard en/of optioneel voor bepaalde uitvoeringen. Er worden mogelijk extra kosten aangerekend. Afbeeldingen zijn van de JUKE N-Sport en N-Design met originele toebehoren.

⁹ Geselecteerde Nissan-toebehoren verstrekt door goedgekeurde Nissan-partners. Ze bieden garantie volgens hun algemene voorwaarden, met minimaal één jaar garantie. Neem voor meer informatie contact op met uw Nissan-verdeler.Toebehoren en extra uitrusting toegevoegd door de klant kunnen een impact hebben op de meegedeelde actieradius van de auto. Originele toebehoren van Nissan vallen onder de garantie voor nieuwe voertuigen van 3 jaar/100.000 km (wat eerst wordt bereikt), indien geïnstalleerd door een Nissan-verdeler of -hersteller vóór de overdracht van het voertuig of gedurende de garantieperiode voor nieuwe voertuigen. Originele toebehoren die worden geïnstalleerd buiten de garantieperiode voor nieuwe voertuigen of door een derde of de klant worden enkel gedekt door de Nissan-garantie voor originele onderdelen of toebehoren van 12 maanden/onbeperkt aantal kilometers.

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voertuigen zonder [markt]specificaties en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie.