[1] 19’’ lichtmetalen velgen is een optie.

[2] ProPILOT is alleen beschikbaar voor een beperkt gamma aan voertuigen met een automatische versnellingsbak. ProPILOT is een geavanceerde technologie die de bestuurder ondersteunt, maar kan geen ongevallen voorkomen. ProPILOT is uitsluitend bedoeld voor gebruik op de snelweg (weg afgescheiden door vangrails). Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren, een veilige snelheid bij wisselende omstandigheden toe te passen en om te allen tijde de controle over het voertuig te behouden.

[3] U mag niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Bepaalde functies werken mogelijk niet in alle omstandigheden. Snelheids- en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-verdeler of ga naar www.nissan.be

[4] Om gebruik te maken van de NissanConnect diensten heeft u een NissanConnect gebruikersaccount nodig en dient u zich in te schrijven en in te loggen op NissanConnect Services app met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Om de gratis NissanConnect Services app te gebruiken, heeft u een smartphone nodig met een compatibel iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie binnen een bestaand of nieuw gsm-contract tussen u en uw mobiele provider. Alle diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van een mobiel netwerk. Apple CarPlay en Android Auto zijn gratis beschikbaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering. Raadpleeg voor meer informatie uw Nissan-verdeler of neem contact met ons op.

[5] In-Car wifi is altijd een betalende dienst in abonnementsvorm. Raadpleeg voor meer informatie uw Nissan-verdeler of neem contact met ons op.

[6] Een smartphone verbinden om NissanConnect te gebruiken, mag alleen indien de auto veilig geparkeerd staat. Het systeem moet altijd worden gebruikt volgens de verkeersregels. Bestuurders mogen het systeem uitsluitend gebruiken wanneer dit veilig kan. Gebruikers van handsfree-technologie moeten zich te allen tijde bewust zijn van het potentiële afleidingsgevaar tijdens het rijden. Het kan gevolgen hebben op uw controle over het voertuig.

[7] Gratis diensten (Nissan op Google Assistant, rijgeschiedenis en analyse, Nissan hulp en ondersteuning, pechverhelping, toestand van het voertuig, batterijmanager - enkel voor elektrische voertuigen) zijn gratis beschikbaar gedurende 7 jaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering. Raadpleeg voor meer informatie uw Nissan-verdeler of neem contact met ons op.

[8] De getoonde toebehoren zijn standaard en/of optioneel voor bepaalde uitvoeringen. Er worden mogelijk extra kosten aangerekend.

[9] De Nissan JUKE KIIRO is uitgerust met originele Nissan-accessoires.

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voertuigen zonder specificaties en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie. (voor een extra prijs)