Type auto
Prijs
100000
Populair Voertuigfilter
e-nv200 - elektrische gamma

Wacht niet langer - bestel uw Nieuwe Nissan e-NV200 nu

Voorintroductie limited edition 2.ZERO

Met een beter en verder bereik is dit hét moment om elektrisch te gaan of uw huidige elektrische bestelwagen in te ruilen voor een nóg beter exemplaar. Nissan heeft de 100% elekstrische e-NV200 VAN en EVALIA beter gemaakt dan ooit tevoren.
Deze nieuwe modellen zijn voorzien van een accu van 40 kWh, een bijgewerkt navigatiesysteem en een scala aan nieuwe EV Connected Services. Deze Limited Editions bieden u het beste van de nieuwe 100% elektrische Nissan e-NV200 VAN en EVALIA 2.ZERO.
Neem contact op met uw Nissan-dealer of kom even langs voor meer informatie over deze speciale acties en de voorwaarden. 

Nissan Intelligent Mobility

Nissan Intelligent Mobility

A bolder ride through life

Stelt u zich voor dat een auto zelf inparkeert, automatisch remt in geval dat een voetganger oversteekt of u waarschuwt indien zich een voertuig in uw dodehoek bevindt. Ontdek hoe Nissan Intelligent Mobility dit mogelijk maakt en krijg een sneak preview van de gedurfde ideeën in de nabije toekomst.

Nissan Intelligent Mobillity

De afbeeldingen zijn louter indicatief. Zij kunnen betrekking hebben op een model, opties, kleuren, afwerkingen of accessoires die niet beschikbaar zijn of niet worden gecommercialiseerd in uw land. De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding.