[1] Gegevens over de actieradius zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving en zijn bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar één specifiek voertuig en maken geen deel uit van de aanbieding. Deze cijfers kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Optionele uitrusting, onderhoud, rijgedrag, en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden kunnen de officiële resultaten beïnvloeden. Cijfers zijn bepaald volgens de nieuwe testcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP).

[2] aan te passen aan specifieke markt
Stroomverbruik (Wh/km): gecombineerd 180- 206; CO2-uitstoot gecombineerd (g/km): 0. Nul CO2-uitstoot tijdens het rijden

[3] TE LOKALISEREN
CO2-uitstoot en stroomverbruik zijn afhankelijk van het land.

[4] 5 jaar/160.000 km (wat eerst wordt bereikt) fabrieksgarantie voor de lichte bedrijfsvoertuigen (met uitzondering van de PRIMASTAR: 5 jaar/100.000 km fabrieksgarantie voor EV-systeemonderdelen, 5 jaar/100.000 km voor de rest van het voertuig)

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. Beschikbare functies zijn afhankelijk van de uitvoering, standaard of enkel als optie (tegen meerprijs).