Nissan TOWNSTAR Combi: 3/4 VOORAANZICHT met gezin dat naar zee vertrekt en de TOWNSTAR Combi is geparkeerd

DE NISSAN COMBI

DE NIEUWE NISSAN TOWNSTAR COMBI

SCROLL OM TE ONTDEKKEN

Vanaf € 28.850*

Nissan TOWNSTAR Combi geparkeerd voor vakantiehuisje met gezin

WAAROM RIJDEN MET EEN ELEKTRISCH VOERTUIG?

Geef uw gezin een elektrische toekomst

De gloednieuwe elektrische Nissan TOWNSTAR is een logische keuze voor uw gezin. Het indrukwekkende gecombineerde bereik tot 283 km en snelle laadopties volstaan voor lange dagen en de aandrijving zonder uitstoot (1)(2) garandeert uw toegang tot elke zone in de stad. (3)

Nissan TOWNSTAR Combi 3/4 achterzijde rijdend op de weg

AANDRIJVING

Aangedreven door vooruitstrevend denken

Ontdek zelfzekere prestaties en indrukwekkende besparingen. Door de elektrische aandrijving van de gloednieuwe Nissan TOWNSTAR kunt u emissieloos rijden, terwijl de efficiënte Euro 6D-conforme benzinemotor uitgerust is met de Eco-modus technologie voor een lager brandstofverbruik [*].

Nissan TOWNSTAR Combi aan het laden voor het vakantiehuisje

DESIGN, COMFORTABEL & PRAKTISCH

Ontworpen voor elk moment in uw leven

Van de schoolpoort tot de skivakantie. De gloednieuwe Nissan Townstar is gemaakt voor het avontuur. Ontdek de ruime cabine met hoogwaardige afwerking en moeiteloze connectiviteit waar u ook heengaat.

AFMETINGEN

Afmetingen Nissan TOWNSTAR

De Nissan TOWNSTAR is compact, handig en toegesneden op uw behoeften, en biedt uw bedrijf een flexibelere toekomst.

1/2 Algehele afmetingen

A - Totale lengte: 4.488 mm<br> B - Breedte tussen wielkasten : 1.248 mm<br> C - Totale breedte: 1.860 mm (zonder spiegels)<br> D - Totale hoogte: 1.864 mm

Nissan TOWNSTAR vooraanzicht schuin

1/2 Laadruimte

A - Laadvolume: 3,3 m3<br> B - Laaddrempel: 634 mm

Nissan TOWNSTAR structuurcontour

1/2 Laadruimte

A - Lengte op vloerniveau: 1.806 mm<br> B - Max. breedte: 1.570 mm

Nissan TOWNSTAR achteraanzicht schuin

TECHNOLOGIE

Innovatie is de norm, Townstar is de stap vooruit

De gloednieuwe Nissan Townstar bepaalt de norm voor bestelwagens, met veiligheidssystemen, connectiviteit en assistentiefuncties die meestal enkel in personenwagens voorkomen. Geniet van gemakkelijkere, veiligere en aangenamere ritten voor iedereen.

1/2 - INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

Zelfzeker parkeren. De Intelligent Around View Monitor van Nissan is uitgerust met 4 camera’s die een 360° zicht geven van uw voertuig voor moeiteloos manoeuvreren, zelfs op de smalste plaatsen (4).

Nissan TOWNSTAR Combi:  NissanConnect-console met camerazicht van bovenaan en achteraan

1/2 - PROPILOT ASSIST

Volg uw voorligger op een vooraf ingestelde afstand, rem af en rij weer verder met de verkeersstroom en blijf in het midden van uw rijstrook - Nissan ProPILOT Assist (5) helpt u bij al deze dingen zodat rijden veiliger en eenvoudiger wordt (4).

Nissan TOWNSTAR Combi: ProPILOT Assist

1/2 - APPLE CARPLAY® & ANDROID AUTO™

Blijf verbonden met uw wereld, waar u ook bent. De compatibiliteit met Apple Carplay® en Android Auto™ (6) geven u toegang tot de berichten, muziek en apps op uw smartphone.

"Nissan TOWNSTAR Combi: Close-up van het NissanConnect-scherm	"

1/2 - NAVIGATIE

Vind altijd de snelste weg. Het NissanConnect Infotainment System houdt u constant op de hoogte met actuele verkeersupdates (7), alternatieve routes en meer.

Nissan TOWNSTAR Combi: NissanConnect-scherm met deel van het dashboard

TOEBEHOREN

Personaliseer hem volledig

Van fietsendragers en dakkoffers tot beschermingsgrilles en koffernetten - creëer uw perfecte reiscompagnon met toebehoren die uw gloednieuwe Nissan TOWNSTAR beschermen en personaliseren, zodat hij volledig op u is afgestemd [*].

1/2 - DAKKOFFER

Zorg voor nog meer functionaliteit met dakkoffers in verschillende afmetingen.

Nissan TOWNSTAR Combi: dakkoffer open en geparkeerd naast meer of zee

1/2 - BAGAGEDRAGERS

Vervoer gemakkelijk grote of lange voorwerpen en maak plaats in de cabine.

Nissan TOWNSTAR Combi: Dakrails

1/2 - TREKHAKEN

Dankzij de optionele verwijderbare trekhaak is de functie beschikbaar wanneer u deze nodig hebt, maar heeft hij een cleane look wanneer u hem niet nodig hebt.

Nissan TOWNSTAR Combi:  TREKHAAK AFNEEMBAAR

1/2 - LAADRUIMTEBESCHERMING

De ene kant van deze eenvoudig verwijderbare laadruimtebescherming is van slijtvast velours, de andere kant van eenvoudig schoon te maken rubber - perfect om huisdieren of modderig tuinafval te vervoeren.

Nissan TOWNSTAR Combi:  Laadruimtebescherming

Onze offers voor de Nissan Townstar Combi

Dankzij de vele flexibele financieringsmogelijkheden kunt u de Nissan Townstar Combi ervaren voor minder geld dan u had verwacht.

Nissan TOWNSTAR Combi: Packshot 3/4 vooraanzicht

5 jaar of 160.000 km fabrieksgarantie [*]

Nissan biedt een standaard pan-Europese fabrieksgarantie van 5 jaar op het hele gamma bestelwagens, voor een complete gemoedsrust en zekerheid, jaar na jaar.

Nissan TOWNSTAR Combi - LOGO garantie 5

NISSAN FINANCIERING

Een plan voor elk budget

Ongeacht uw budget kan Nissan Finance Support u advies verlenen over een aantal financieringspakketten en u helpen om voor u de beste optie te vinden.

1/2

Nissan Townstar combi : Mother relaxing on passenger seat
Nissan personenwagens - Gamma

BESTELWAGENS & BEDRIJFSVOERTUIGEN

Vind uw eigen Nissan

Ongeacht of u op zoek bent naar kleine wagens, crossovers of gezins-SUV’s met 100% elektrische of benzinemotor, er is altijd een personenwagen voor uw noden.

Veelgestelde vragen

arrow-icon

*Genoemde vanafprijs is exclusief kortingen en lopende acties.

De Townstar batterij kan niet op alle elektrische installaties worden opgeladen. Als u het voertuig probeert op te laden op een 3*230V driefasige elektrische installatie, verschijnt er een foutmelding en zal het voertuig niet beginnen met laden, ongeacht de gebruikte mobiele lader of het type lader (Wall Box). Het probleem kan worden opgelost door een transformator te installeren tussen de elektrische installatie en de lader, waaraan kosten verbonden zijn. Voordat u het voertuig koopt, is het dus essentieel om bij de netwerkbeheerder na te vragen welk type installatie u hebt (3*230V of 3*400V) op de verschillende plaatsen waar het voertuig regelmatig zal moeten worden opgeladen en om bij uw dealer na te gaan of het voertuig normaal kan worden opgeladen.

[1] Gegevens over de actieradius zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving en zijn bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar één specifiek voertuig en maken geen deel uit van de aanbieding. Deze cijfers kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Optionele uitrusting, onderhoud, rijgedrag, en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden kunnen de officiële resultaten beïnvloeden. De cijfers zijn vastgelegd volgens de nieuwe testcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP).

[2] Stroomverbruik (Wh/km): gecombineerd 152- 157; CO2-uitstoot gecombineerd (g/km): 0. Nul CO2-uitstoot tijdens het rijden.

[3] De opties zullen beschikbaar zijn voor de gloednieuwe TOWNSTAR EV die later verkrijgbaar zal zijn.

[4] U mag niet enkel afgaan op ondersteunende functies voor de bestuurder. Bepaalde functies werken mogelijk niet in alle omstandigheden. Snelheids- en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-verdeler.

[5] ProPILOT Assist is beschikbaar op een beperkt aantal modellen. ProPILOT Assist is een geavanceerde technologie die de bestuurder ondersteunt, maar kan geen ongevallen voorkomen. ProPILOT Assist is uitsluitend bedoeld voor gebruik op de snelweg (weg afgescheiden door vangrails). Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren, een veilige snelheid bij wisselende omstandigheden toe te passen en om te allen tijde de controle over het voertuig te behouden. 

[6] Apple CarPlay en Android Auto zijn gratis beschikbaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering. Raadpleeg voor meer informatie uw Nissan-verdeler.

 [7] Kaarten & actuele verkeersinformatie, Afstandsbediende diensten en Slimme meldingen zijn betaalde diensten die gratis zijn gedurende 3 jaar op voertuigen die ervoor in aanmerking komen en uitgerust zijn met NissanConnect Services. Raadpleeg hier de pagina van de auto voor meer informatie of raadpleeg de brochure van de auto. Raadpleeg voor meer informatie uw Nissan-verdeler.

[8] 5 jaar/160.000 km (wat het eerst wordt bereikt) fabrieksgarantie voor de lichte bedrijfsvoertuigen Onbeperkt aantal kilometers voor lakwerk, originele Nissan onderdelen en toebehoren, wegbijstand en corrosiegarantie. Neem voor meer details contact op met uw Nissan-verdeler.

[9] CO2-uitstoot en stroomverbruik zijn afhankelijk van het land. 

[10] De getoonde toebehoren zijn standaard en/of optioneel voor bepaalde uitvoeringen. Er worden mogelijk extra kosten aangerekend.Toebehoren en extra uitrusting toegevoegd door de klant kunnen een impact hebben op de meegedeelde actieradius van de auto. Originele toebehoren van Nissan vallen onder de garantie voor nieuwe voertuigen van 3 jaar/100.000 km (wat eerst wordt bereikt), indien geïnstalleerd door een Nissan-verdeler of -hersteller vóór de overdracht van het voertuig of gedurende de garantieperiode voor nieuwe voertuigen. Originele toebehoren die worden geïnstalleerd buiten de garantieperiode voor nieuwe voertuigen of door een derde of de klant worden enkel gedekt door de Nissan-garantie voor originele onderdelen of toebehoren van 12 maanden/onbeperkt aantal kilometers.

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. Beschikbare kenmerken zijn afhankelijk van de uitvoering, standaard of enkel als optie (tegen een meerprijs).