Nissan TOWNSTAR bestelwagen dashboard interieur met man die rijdt

WAAROM RIJDEN MET EEN ELEKTRISCH VOERTUIG?

Geef uw bedrijf een elektrische toekomst

De gloednieuwe elektrische Nissan TOWNSTAR is een logische keuze voor uw bedrijf. Het indrukwekkende gecombineerde bereik tot 301 km (1) volstaat voor lange dagen en de aandrijving zonder uitstoot (2) garandeert uw toegang tot elke zone in de stad (3).

"Nissan TOWNSTAR bestelwagen: Rijdend beeld in het stadscentrum met TOWNSTAR EV en TOWNSTAR ICE				"

AANDRIJVING

Aangedreven door vooruitstrevend denken

Ontdek zelfzekere prestaties en indrukwekkende besparingen. Door de elektrische aandrijving van de gloednieuwe Nissan TOWNSTAR kunt u emissieloos rijden, terwijl de efficiënte Euro 6D-conforme benzinemotor is uitgerust met de Eco-modus technologie voor een lager brandstofverbruik (4).

"Nissan TOWNSTAR bestelwagen: TOWNSTAR ICE dashboard			"

COMFORTABEL EN PRAKTISCH

De wereld binnen handbereik

De binnenkant van de gloednieuwe Nissan TOWNSTAR zorgt ervoor dat alles wat u nodig hebt binnen handbereik is. Met zijn slimme opbergopties, moeiteloze connectiviteit en ergonomisch design kunt u alle aandacht op de rit vestigen.

TECHNISCHE GEGEVENS

Vind uw perfecte match

De gloednieuwe Nissan TOWNSTAR laat u zelfs de kleinste details personaliseren, van het design van de achterdeuren tot de zetelindeling.

1/2 - AFMETINGEN EN LAADVERMOGEN

Maximum laadlengte: 1,8m (of 3,05m wanneer het tussenschot achteraan is ingeklapt) - en er is ook een nog ruimere versie van de gloednieuwe Nissan TOWNSTAR op komst.

Nissan TOWNSTAR bestelwagen - Illustratie afmetingen

1/2 - OPTIES ACHTERDEUR

Open de deuren zoals u wil - kies tussen de standaard 30/70 gesplitste opening of een (optionele) deur in hatch-back stijl met raam achteraan..

Nissan TOWNSTAR bestelwagen - Bouwvakkers die terugkeren naar hun TOWNSTAR

TECHNOLOGIE

Ontdek de nieuwe standaard

De gloednieuwe Nissan TOWNSTAR bepaalt de standaard voor bestelwagens, met veiligheidssystemen, connectiviteit en assistentiefuncties die normaal gezien enkel in personenwagens voorkomen.

1/2 - INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

Zelfzeker parkeren. De Intelligent Around View Monitor van Nissan is uitgerust met 4 camera’s die een 360° zicht geven van uw voertuig voor moeiteloos manoeuvreren, zelfs op de smalste plaatsen (7).

Nissan TOWNSTAR bestelwagen- Close-up van NissanConnect-scherm met AVM

1/2 - ProPILOT Assist

Volg uw voorligger op een vooraf ingestelde afstand, rem af en rij weer verder met de verkeersstroom en blijf in het midden van uw rijstrook - Nissan ProPILOT Assist (8) helpt u bij al deze dingen zodat rijden veiliger en eenvoudiger wordt (7).

Nissan TOWNSTAR - Foto aan boord van rijdende TOWNSTAR EV

1/2 - APPLE CARPLAY® & ANDROID AUTO™

Blijf verbonden met uw wereld, waar u ook bent. De compatibiliteit met Apple Carplay® en Android auto™ (9) geven u toegang tot de berichten, muziek en apps op uw smartphone.

"Nissan TOWNSTAR bestelwagen: Close-up van het NissanConnect-scherm	"

1/2 - NAVIGATIE

Vind altijd de snelste weg. Het NissanConnect Infotainment System houdt u constant op de hoogte met live verkeersupdates (10), alternatieve routes en meer.

Nissan TOWNSTAR bestelwagen: NissanConnect-scherm met deel van het dashboard

TOEBEHOREN

Voeg uw finishing touch toe

Van functionaliteit tot bescherming: u kunt uw gloednieuwe Nissan TOWNSTAR helemaal afstemmen op uw bedrijf (11).

1/2 - DAKDRAGER

Vervoer nog langere ladingen of breid uw laadcapaciteit nog meer uit.

"Nissan TOWNSTAR bestelwagen: Toegang tot de dakdrager						"

1/2 - VERWIJDERBARE TREKHAAK

Geniet van het gemak van een trekhaak en een cleane look voor uw gloednieuwe Nissan TOWNSTAR wanneer u deze niet nodig heeft.

Nissan TOWNSTAR bestelwagen: Trekhaak

1/2 - HOUTEN LAADRUIMTEBESCHERMING

Geniet van langere bescherming voor uw laadruimte en gemoedsrust bij het laden en lossen.

Nissan TOWNSTAR bestelwagen: ICE vanuit 7/8 aanzicht Achteraan hoog met toebehoren en achterdeur open

1/2 - ARMLEUNING

Zorg voor een betere rijervaring met meer comfort en extra, discrete opbergruimte.

"Nissan TOWNSTAR bestelwagen: ZETELHOES BESTUURDERSZETEL			"

1/2 - HOUDER VOOR OPLAADKABEL

Compatibel met de standaard reverse oplaadkabel. Uw kabel blijft schoon, netjes en slingert niet rond op de vloer wanneer u hem niet gebruikt.

"Nissan TOWNSTAR bestelwagen: Houder voor oplaadkabel		"

NISSAN FINANCE SUPPORT

Een plan voor elk budget

Ongeacht uw budget kan Nissan Finance Support u advies verlenen over een aantal financieringspakketten en u helpen om de beste optie te vinden voor u en uw bedrijf.

1/2

"Nissan TOWNSTAR bestelwagen: Levensstijl met glimlachende bestuurder			"
Nissan TOWNSTAR bestelwagen: GAMMA LICHTE BEDRIJFSVOERTUIGEN

BESTELWAGENS & BEDRIJFSVOERTUIGEN

Een Nissan bestelwagen voor iedereen

Dankzij hun efficiënte motoren, robuuste uitvoering en slimme assistentietechnologieën, is er altijd een Nissan bestelwagen die bij u past, waar uw bedrijf ook behoefte aan heeft.

De Townstar batterij kan niet op alle elektrische installaties worden opgeladen. Als u het voertuig probeert op te laden op een 3*230V driefasige elektrische installatie, verschijnt er een foutmelding en zal het voertuig niet beginnen met laden, ongeacht de gebruikte mobiele lader of het type lader (Wall Box). Het probleem kan worden opgelost door een transformator te installeren tussen de elektrische installatie en de lader, waaraan kosten verbonden zijn. Voordat u het voertuig koopt, is het dus essentieel om bij de netwerkbeheerder na te vragen welk type installatie u hebt (3*230V of 3*400V) op de verschillende plaatsen waar het voertuig regelmatig zal moeten worden opgeladen en om bij uw dealer na te gaan of het voertuig normaal kan worden opgeladen.

[1] Gegevens over de actieradius zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving en zijn bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar één specifiek voertuig en maken geen deel uit van de aanbieding. Deze cijfers kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Optionele uitrusting, onderhoud, rijgedrag, en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden kunnen de officiële resultaten beïnvloeden. Cijfers zijn bepaald volgens de nieuwe testcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP).

[2] Verbruik (Wh/km): gecombineerd 219 - 301; CO₂ -uitstoot gecombineerd (g/km): 0. nul CO₂-uitstoot tijdens het rijden.

[3] De opties zullen beschikbaar zijn voor de gloednieuwe TOWNSTAR EV die in september 2022 gelanceerd wordt.

[4] Verbruik (Wh/km): gecombineerd 219 - 301; CO₂ -uitstoot gecombineerd (g/km): 0. nul CO₂-uitstoot tijdens het rijden.

[5] Enkel beschikbaar voor auto’s met het stuur links.

[6] 5 jaar/160.000 km (wat het eerst wordt bereikt) fabrieksgarantie voor de lichte bedrijfsvoertuigen Onbeperkt aantal kilometers voor lakwerk, originele Nissan onderdelen en toebehoren, wegbijstand en corrosiegarantie.
Neem voor meer details contact op met uw Nissan-verdeler.

[7] U mag niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Bepaalde functies werken mogelijk niet in alle omstandigheden. Snelheids- en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-verdeler.

[8] ProPILOT Assist is beschikbaar op een beperkt aantal modellen. ProPILOT Assist is een geavanceerde technologie die de bestuurder ondersteunt, maar kan geen ongevallen voorkomen. ProPILOT Assist is uitsluitend bedoeld voor gebruik op de snelweg (weg afgescheiden door vangrails). Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren, een veilige snelheid bij wisselende omstandigheden toe te passen en om te allen tijde de controle over het voertuig te behouden.

[9] Apple CarPlay en Android Auto zijn gratis beschikbaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering. Raadpleeg voor meer informatie uw Nissan-verdeler.


[10] Kaarten en actuele verkeersinformatie, Afstandsbediende diensten en Slimme meldingen zijn betaalde diensten die gratis zijn gedurende 3 jaar op voertuigen die ervoor in aanmerking komen en uitgerust zijn met NissanConnect Services. Raadpleeg hier de pagina van de auto voor meer informatie of raadpleeg de brochure van de auto. Raadpleeg voor meer informatie uw Nissan-verdeler.

[11] De getoonde toebehoren zijn standaard en/of optioneel voor bepaalde uitvoeringen. Er worden mogelijk extra kosten aangerekend.

Toebehoren en extra uitrusting toegevoegd door de klant kunnen een impact hebben op de meegedeelde actieradius van de auto. Originele toebehoren van Nissan vallen onder de garantie voor nieuwe voertuigen van 3 jaar/100.000 km (wat eerst wordt bereikt), indien geïnstalleerd door een Nissan-verdeler of -hersteller vóór de overdracht van het voertuig of gedurende de garantieperiode voor nieuwe voertuigen. Originele toebehoren die worden geïnstalleerd buiten de garantieperiode voor nieuwe voertuigen of door een derde of de klant worden enkel gedekt door de Nissan-garantie voor originele onderdelen of toebehoren van 12 maanden/onbeperkt aantal kilometers.

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. Beschikbare kenmerken zijn afhankelijk van de uitvoering, standaard of enkel als optie (tegen een meerprijs).