De 100% elektrische crossover

Nissan ARIYA

De nieuwe elektrische crossover van Nissan. Een kracht die het vermogen binnenin ontgrendelt.

Nissan ARIYA vooraanzicht op een besneeuwde snelweg

EV-PRESTATIES

Een inspirerende rit

Met de e-4ORCE-technologie, dubbele motoren en een unieke vierwielaandrijving biedt de ARIYA de perfecte balans tussen krachtige en ongeëvenaarde controle in alle omstandigheden. Vertrek met koppel aan alle vier de wielen. Verover terrein met tractie in alle weersomstandigheden. Neem alle bochten met precieze controle. En geniet elke minuut van een soepele rit.

Nissan ARIYA neemt een bocht in een pittoreske omgeving, bovenaanzicht

ACTIERADIUS EN OPLADEN

Laad vooraf op

Vrijuit verkennen. Met tot 533km actieradius houdt niets u nog tegen. Met de keuze tussen twee batterijen en twee- of vierwielaandrijving is de keuze aan u wat betreft actieradius. Gehaast? Dankzij snel opladen kunt u in 35 minuten tot een actieradius van 300 km komen. (1) (2)

DESIGN

Een transformatie op komst

ARIYA is de adembenemende belichaming van de nieuwe visie van Nissan. Een enkele horizontale lijn in plaats van rommelige contouren. De nieuwe, smalle ledkoplampen lichten ’s nachts op en zijn overdag onzichtbaar. Binnenin draagt de vlakke vloer bij tot een ruime, lounge-achtige en uitnodigende sfeer voor iedereen.

VIRTUAL SHOWROOM

Bewonder ARIYA in al zijn glorie!

Bekijk ARIYA in 360° via onze virtual showroom en ervaar de unieke eigenschappen van onze 100% elektrische crossover.

RIJHULP EN VEILIGHEID

Hoogtechnologisch, laag stressgehalte

Kies voor een veiliger gevoel. De rijhulpsystemen geven u ondersteuning afhankelijk van de omstandigheden. Filerijden? Krappe parkeerplaats? Laat de Nissan ARIYA uw helpende hand zijn.[*]

1/2 Nissan Ariya ProPILOT Assist Navi-link

Met de ARIYA ProPILOT Assist-technologie wordt uw rit veiliger, gemakkelijker en comfortabeler … zonder in te boeten aan rijplezier. [*]

Nissan ARIYA op de snelweg gebruikt ProPILOT Assist met Navi-link

1/2 Nissan Ariya ProPilot Park

Druk op de ProPILOT Park-knop en houd hem ingedrukt. Kijk nu hoe de Nissan ARIYA zelf parkeert.[*]

Nissan ARIYA stuurt een parkeerplek in met ProPILOT Park, achteraanzicht

1/2 Nissan Ariya Head-up Display

Hou belangrijke informatie in uw gezichtsveld. Bekijk uw snelheid, navigatie en ProPILOT Assist-status. [*]

Nissan ARIYA touchscreen toont intelligente routeplanner

CONNECTIVITEIT

Laat van u horen met uw stem of een aanraking

Nieuwe interacties met uw Nissan ARIYA. Verbind draadloos met uw wereld en haal het maximum uit elke ervaring.

1/2 Ingebouwde Alexa Auto

Met de ingebouwde Alexa kunt u uw stem gebruiken om muziek af te spelen, een koffiebar te vinden of zelfs uw slimme woning te bedienen. [*]

Nissan ARIYA met sprekende persoon ter illustratie van “Hey Nissan” stembediening

1/2 NissanConnect Services-app [*][*]

Vind uw voertuig terug, zoek bestemmingen op en meer met de Nissan ARIYA - en dit allemaal met een tikje van uw vinger.

Nissan ARIYA smartphone toont NissanConnect Services-app

ONTDEK WELKE VERSIE HET BEST BIJ U PAST

Klik hier om de verschillende uitvoeringen te vergelijken en de versie te vinden die het beste bij u past.

1/2

Prijzen & specificaties

Uitvoeringen van de nieuwe Nissan ARIYA

Bekijk de technologieën van de nieuwe Nissan ARIYA in detail en vind de uitvoering die precies bij u past.

1/2

Nissan ARIYA
Nissan Ariya accessories

ACCESSOIRES

Personaliseer de ARIYA naar uw eigen levensstijl

Haal het meeste uit het leven met uw Nissan ARIYA. Geef elke dag een speciaal tintje met deze slim ontworpen accessoires die speciaal op maat gemaakt zijn voor ARIYA. Bescherm uw ARIYA, vergroot zijn veelzijdigheid, en voeg de puntjes op de i toe om dit de perfecte match voor u te maken.

Onze promoties

Onze offers voor de Nissan ARIYA

Dankzij de vele flexibele financieringsmogelijkheden kunt u de nieuwe Nissan ARIYA ervaren voor minder geld dan u had verwacht.

1/2

Nissan ARIYA
Nissan Ariya business

ARIYA VOOR UW BEDRIJF

Een stralende toekomst voor uw bedrijf

Dit is precies het soort stimulans waar uw bedrijf op zit te wachten. Ariya is klaar om uw zero emissie bedrijfswagens meer bereik en eersteklas voorzieningen te bieden dan ooit tevoren.

ARIYA CARE-PAKKETTEN

ARIYA CARE-PAKKETTEN

Kies voor extra zorg en gemoedsrust met één van onze care-pakketten

Van voertuig- tot batterij-inspectie, jaarlijks onderhoud en vervanging van slijtageonderdelen: laat onze deskundige technici zorg dragen voor uw ARIYA. Kies voor nog meer gemoedsrust met de verlengde garantie die het best aansluit bij uw gebruik van de auto. Verschillende looptijden beschikbaar.

Veelgestelde vragen

Afhankelijk van de versie waarvoor u kiest, gaat de Nissan ARIYA van 0-100 km/u in 7,5 seconden bij het 63 kWh model met voorwielaandrijving en in 5,7 seconden voor de ARIYA e-4ORCE 87 kWh all-wheel drive.

De Nissan ARIYA kan thuis worden opgeladen met een 240V stopcontact of een speciaal laadpunt. Onderweg kunt u opladen in één van de vele publieke laadstations.

De Nissan ARIYA heeft tot 468 liter laadruimte, dus plaats voor 4 medium reiskoffers. De ARIYA e-4ORCE heeft tot 415 liter laadruimte.

arrow-icon
mehr anzeigen

[1] WLTP cyclus in afwachting van officiële homologatie

[2]Gegevens over de actieradius zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving en zijn bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar één specifiek voertuig en maken geen deel uit van de aanbieding. Deze cijfers kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Optionele uitrusting, onderhoud, rijgedrag, en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden kunnen de officiële resultaten beïnvloeden. Cijfers zijn bepaald volgens de nieuwe testcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP).

[3] CO2-uitstoot en stroomverbruik in afwachting van officiële homologatie.

[4] U mag niet enkel afgaan op ondersteunende functies voor de bestuurder. Bepaalde functies werken mogelijk niet in alle omstandigheden. Snelheids- en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor informatie over de algemene voorwaarden voor Nissan technologieën contact op met uw Nissan verdeler of ga naar nl.nissan.be

[5] ProPILOT Assist is beschikbaar op een beperkt aantal modellen. ProPILOT Assist is een geavanceerde technologie die de bestuurder ondersteunt, maar kan geen ongevallen voorkomen. ProPILOT Assist is uitsluitend bedoeld voor gebruik op de snelweg (weg afgescheiden door vangrails). Het blijft de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden en de snelheid aan te passen aan de wegomstandigheden om te allen tijde de controle over het voertuig te behouden.

[6] Om gebruik te maken van de NissanConnect diensten heeft u een NissanConnect gebruikersaccount nodig en dient u zich in te schrijven en in te loggen op NissanConnect met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Om de gratis NissanConnect app te gebruiken, heeft u een smartphone nodig met een compatibel iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie binnen een bestaand of nieuw gsm-contract tussen u en uw mobiele provider. Alle diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van een mobiel netwerk.

[7] Amazon, Alexa en alle aanverwante merken zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen. Bepaalde Alexa-functionaliteit is afhankelijk van slimme woningtechnologie. 

[8] Een smartphone verbinden om NissanConnect te gebruiken, mag alleen indien de auto veilig geparkeerd staat. Het systeem moet altijd worden gebruikt volgens de verkeersregels. Bestuurders mogen het systeem uitsluitend gebruiken wanneer dit veilig kan. Gebruikers van handsfree-technologie moeten zich te allen tijde bewust zijn van het potentiële afleidingsgevaar tijdens het rijden. Het kan gevolgen hebben op uw controle over het voertuig.

[9] De verstrekte gegevens zijn gebaseerd op interne testgegevens. De informatie is indicatief en verwijst niet naar een specifiek voertuig. De informatie maakt geen deel uit van de aanbieding. De cijfers variëren afhankelijk van diverse factoren zoals opties, de toestand van de batterij, klimaatregeling, onderhoud, rijgedrag en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden, het traject, enz. Resultaten in reële situaties kunnen afwijken. Nissan behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de calculator te allen tijde te wijzigen. 

De vermelde cijfers gelden voor batterijen van 63kWh en 87kWh. De oplaadsnelheid en -tijd zijn afhankelijk van verschillende omstandigheden, zoals het type en de staat van de oplader, de temperatuur van de batterij en de omgevingstemperatuur tijdens het gebruik. In koude klimaten kan het gebruik van batterijverwarming aan boord nodig zijn om met name de snellaadsnelheden te verbeteren. De aangegeven snellaadtijd vereist het gebruik van een CCS 2-oplader. De Nissan ARIYA is uitgerust met oplaadbeveiligingen om de batterij te beschermen tijdens herhaaldelijke snellaadsessies in een korte tijdspanne. De tijd die nodig is voor opeenvolgende snellaadsessies kan langer duren als de temperatuur van de batterij het beveiligingsmechanisme van de batterij activeert.  

De hierbij getoonde afbeeldingen en omschrijvingen zijn louter illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie. 

(voor een extra prijs).