Veelgestelde Vragen

VOLGENDE

U kunt nog meer ontdekken over alle manieren waarop de Nissan ARIYA uw rit opwindender zal maken.

Nissan Ariya on white background

[1] WLTP cyclus in afwachting van officiële homologatie in 2021

[2] Gegevens over de actieradius zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving en zijn bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar één specifiek voertuig en maken geen deel uit van de aanbieding. Deze cijfers kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Optionele uitrusting, onderhoud, rijgedrag, en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden kunnen de officiële resultaten beïnvloeden. Cijfers zijn bepaald volgens de nieuwe testcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP).

[3] CO2-uitstoot en stroomverbruik zijn afhankelijk van het land.
De hierbij getoonde afbeeldingen en omschrijvingen zijn louter illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie.

[4] De verstrekte gegevens zijn gebaseerd op interne testgegevens. De informatie is indicatief en verwijst niet naar een specifiek voertuig. De informatie maakt geen deel uit van de aanbieding. De cijfers variëren afhankelijk van diverse factoren zoals opties, de toestand van de batterij, klimaatregeling, onderhoud, rijgedrag en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden, het traject, enz. Resultaten in reële situaties kunnen afwijken. Nissan behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de calculator te allen tijde te wijzigen.

[5] Alle weergegeven prijzen zijn door de producent aanbevolen verkoopprijzen. De prijs is inclusief 20% btw, 12 maanden motorrijtuigenbelasting en voertuigregistratietarief. De prijs omvat geen optionele lakkosten. Prijs onder voorbehoud van wijzigingen.

[6] De vermelde cijfers zijn voor een 40 kWh (Nissan LEAF) en 62 kWh (Nissan LEAF e+) batterij. De tijd is afhankelijk van de laadomstandigheden, zoals het type en de staat van de oplader, de temperatuur van de batterij en de omgevingstemperatuur tijdens het gebruik. Aangegeven snellaadtijden gelden enkel bij gebruik van een CHAdeMO snellader. De Nissan LEAF is ontworpen om u te ondersteunen tijdens de ritten die u in het dagelijks leven het vaakst maakt en is uitgerust met oplaadbeveiligingen om de batterij te beschermen tijdens herhaald snelladen gedurende een korte tijdsperiode. De tijd die nodig is voor opeenvolgende snellaadsessies kan langer duren als de temperatuur van de batterij het beveiligingsmechanisme van de batterij activeert.

[7] De responsiviteit en het gebruik van de functies kan beïnvloed worden wanneer de auto een slecht signaal ontvangt. Zorg voor optimaal gebruik dat uw auto een goed netwerkbereik heeft.

[8] Om gebruik te maken van de NissanConnect diensten heeft u een NissanConnect gebruikersaccount nodig en dient u zich in te schrijven en in te loggen op NissanConnect met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Om de gratis NissanConnect app te gebruiken, heeft u een smartphone nodig met een compatibel iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie binnen een bestaand of nieuw gsm-contract tussen u en uw mobiele provider. Alle diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van een mobiel netwerk.

[9] U mag niet enkel vertrouwen op de ondersteunende functies voor de bestuurder. Bepaalde functies werken mogelijk niet in alle omstandigheden. Snelheids- en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor informatie over de algemene voorwaarden voor Nissan technologieën contact op met uw Nissan verdeler of ga naar www.nissan.be/

[10] ProPILOT Assist is beschikbaar op een beperkt aantal modellen. ProPILOT Assist is een geavanceerde technologie die de bestuurder ondersteunt, maar kan geen ongevallen voorkomen. ProPILOT Assist is uitsluitend bedoeld voor gebruik op de snelweg (weg afgescheiden door vangrails). Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden en altijd controle te kunnen nemen over het voertuig. ProPILOT Assist is enkel beschikbaar voor automatische versnellingsbakken.

[11] Een smartphone verbinden om NissanConnect te gebruiken, mag enkel indien de auto veilig geparkeerd staat. Het systeem moet altijd worden gebruikt volgens de verkeersregels. Bestuurders mogen het systeem uitsluitend gebruiken wanneer dit veilig kan. Gebruikers van handsfree-technologie moeten zich te allen tijde bewust zijn van het potentiële afleidingsgevaar tijdens het rijden. Het kan gevolgen hebben op uw controle over het voertuig.

[12] Bepaalde onderdelen van het leer kunnen kunstleer bevatten. De blauwe uitvoering is enkel in nappaleer verkrijgbaar.

De hierbij getoonde afbeeldingen en omschrijvingen zijn louter illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie.

Beschikbare kenmerken zijn afhankelijk van de uitvoering, standaard of enkel als optie (voor een extra prijs).