Nissan LEAF Beautyshot couv

NISSAN LEAF

BETAALBAAR ELEKTRISCH RIJDEN

Scroll to explore

Nissan Leaf driving beautyshot on the bridge

BEREIK EN BESPARINGEN

Laad sneller, rijd verder

Er was nooit eerder een beter moment om te genieten van de onmiddellijke reactie van een 100% elektrische motor. Met laadtijden van ongeveer 60 minuten en een bereik van tot wel 385 km [*] zorgt de nieuwe LEAF voor nog meer innovatie om u meer kilometers te bieden en uw batterij te boosten. [*]

Nissan Leaf driving beautyshot on the bridge

OPLADEN EN BESPAREN

Moeiteloos, zuinig opladen

Het opladen van de Nissan LEAF begint al voordat u de stekker heeft aangesloten. Wanneer u afremt om bij de laadpaal te stoppen, regenereert u energie die in de batterij wordt opgeslagen. Verder is opladen ontzettend simpel: stekker aansluiten, opladen starten en klaar.

DESIGN

Electrische looks

Met zijn strakke, aerodynamische lijnen, een uniek zwevend dak en de karakteristiekeV-vormige grille zijn de looks van de Nissan LEAF even geavanceerd als de technologie die hem aandrijft. Ga voorgroots. Ga het avontuur aan. Ga er helemaal in op.

Nissan LEAF beauty interieur - lading

AFMETINGEN EN SPECIFICATIES

Op maat van het leven

Ook al ziet de Nissan LEAF er compact uit aan de buitenkant, de ruime binnenruimte en de grote kofferruimte maakt van onze LEAF een echte familiewagen vergeleken met ander elektrische stadswagen zoals de Renault Zoe, Opel e-Corsa of Peugeot e-208. Ontdek alle details over de lengte, breedte en hoogte van de Nissan LEAF.

TECHNOLOGIE

Zet uw zintuigen op scherp

De Nissan LEAF is uitgerust met de beste intelligente rijtechnologieën, zoals e-Pedal Step en ProPILOT Assist [*], en geeft u energie met de sensatie van dynamisch rijden. De elektrische Nissan LEAF is de perfecte belichaming van Nissan Intelligent Mobility. [*]<br> <br>

1/2 ProPILOT Assist

Uw slimme sidekick - helpt u te rijden op een veilige afstand, houdt u op het midden van de rijstrook en meer. [*]

Nissan LEAF interieur dashboard met man  -  ProPILOT Assist

1/2 INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

Maakt van parkeren kinderspel met een virtueel vogelperspectief van 360° van uw LEAF. [*]

Nissan LEAF Dashboard met AVM TEKNA

1/2 SEAMLESS CONNECTIVITY

Blijf op de hoogte en geëntertaind met Apple CarPlay™, Android Auto™ [*] en wifi hotspot [*] waarmee u verschillende apparaten kunt connecteren.

Nissan LEAF - Apple Car Play en Android Auto

VERGELIJK

ONTDEK WELKE VERSIE HET BEST BIJ U PAST

Klik hier om de verschillende uitvoeringen te vergelijken en de versie te vinden die het beste bij u past.<br> <br>

1/2

Nissan LEAF Beautyshot 3/4 rijdend op de weg

UITVOERINGEN

Alle LEAF-uitvoeringen

Nissan LEAF is beschikbaar in een waaier aan afwerkingsniveaus. Klik hier om ze te ontdekken.<br> <br>

1/2

Immagini di profilo di Nissan LEAF
Nissan LEAF toebehoren beautyshot rijdend in de stad

Accessoires

Personaliseer hem

Personaliseer de LEAF naar uw behoeften met onze waaier aan accessoires. [*]

Onze promoties

Onze offers voor de Nissan LEAF

Dankzij de vele flexibele financieringsmogelijkheden kunt u de Nissan LEAF ervaren voor minder geld dan u had verwacht.<br> <br>

1/2

Nissan LEAF 3/4 voorkant packshot TEKNA

VEELGESTELDE VRAGEN

Sì. Nissan LEAF ora offre Apple CarPlay™ e Android Auto™ per un’integrazione massima con il tuo smartphone.

Opladen met een 7kW thuislaadstation duurt 7,5 uur om de LEAF volledig op te laden en 11,5 uur voor de LEAF e+.⁽²⁾ ⁽⁸⁾

Het gebruik van de verwarming of airconditioning heeft wel invloed op de afstand die u kunt afleggen. U kunt echter gebruikmaken van een intelligent systeem om uw Nissan LEAF op de juiste temperatuur te krijgen voordat u gaat rijden. De auto wordt dan verwarmd of afgekoeld terwijl de batterij wordt opgeladen. Als uw auto is aangesloten aan een laadsysteem thuis of een openbaar oplaadpunt, komt de stroom rechtstreeks uit de ingebouwde oplader (6,6 kW) en dus niet uit de lithium-ion-batterij, dus dit heeft geen gevolgen voor uw rijbereik.

arrow-icon

[1] Gegevens over de actieradius zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving en zijn bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar één specifiek voertuig en maken geen deel uit van de aanbieding. Deze cijfers kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Optionele uitrusting, onderhoud, rijgedrag, en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden kunnen de officiële resultaten beïnvloeden. Cijfers zijn bepaald volgens de nieuwe testcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP).


[2] De vermelde cijfers zijn voor een 39 kWh (Nissan LEAF) en 59 kWh (Nissan LEAF e+) batterij. De tijd is afhankelijk van de laadomstandigheden, zoals het type en de staat van de oplader, de temperatuur van de batterij en de omgevingstemperatuur tijdens het gebruik. Aangegeven snellaadtijden gelden enkel bij gebruik van een CHAdeMO snellader. De Nissan LEAF is ontworpen om u te ondersteunen tijdens de ritten die u in het dagelijks leven het vaakst maakt en is uitgerust met oplaadbeveiligingen om de batterij te beschermen tijdens herhaald snelladen gedurende een korte tijdsperiode. De tijd die nodig is voor opeenvolgende snellaadsessies kan langer duren als de temperatuur van de batterij het beveiligingsmechanisme van de batterij activeert.

 
 [3] ProPILOT Assist is alleen beschikbaar voor een beperkt gamma aan voertuigen met een automatische versnellingsbak. ProPILOT Assist is een geavanceerde technologie die de bestuurder ondersteunt, maar kan geen ongevallen voorkomen. ProPILOT Assist is uitsluitend bedoeld voor gebruik op de snelweg (weg afgescheiden door vangrails). Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren, een veilige snelheid bij wisselende omstandigheden toe te passen en om te allen tijde de controle over het voertuig te behouden.


[4] U mag niet enkel afgaan op ondersteunende functies voor de bestuurder. Bepaalde functies werken mogelijk niet in alle omstandigheden. Snelheids- en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-verdeler.


[5] Apple CarPlay en Android Auto zijn gratis beschikbaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering. Raadpleeg voor meer informatie uw Nissan-verdeler.

[6] In-Car wifi is altijd een betalende dienst in abonnementsvorm. Raadpleeg voor meer informatie uw Nissan-verdeler. 


[7] De getoonde toebehoren zijn standaard en/of optioneel voor bepaalde uitvoeringen. Er worden mogelijk extra kosten aangerekend.


[8]  Het maximale AC-oplaadvermogen voor de LEAF is 6,6 kW. De opgegeven laadtijd is gebaseerd op opladen met een type 2 laadkabel (modus 3) 32A. 
De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voertuigen zonder [markt]specificaties en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie.  De getoonde functies zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie (tegen een meerprijs)