LEAF

DE 100% ELEKTRISCHE GEZINSAUTO


LEER DE NISSAN LEAF KENNEN

LAAT U RONDLEIDEN

Wilt u weten hoe het is om Nissan LEAF-eigenaar te zijn? Onze video leidt u door de basisinformatie, inclusief de manier waarop u de auto kunt laden.

Rondom de Nissan LEAF met een Nissan-kenner


Het thuis laden van uw Nissan LEAF elektrische auto is gemakkelijk. Met een 32A thuislaadinstallatie en de 6,6 kWh lader aan boord laadt u de 24 kWh batterij van helemaal leeg tot helemaal vol in ongeveer vier uur. De nieuwe, krachtigere 30 kWh batterij laadt in vijf uur. Hiermee kunt u 100-160 kilometer rijden met een 24 kWh batterij en 125-200 kilometer met een 30 kWh batterij*, meer dan genoeg voor de meeste ritten. Meer goed nieuws voor als u niet thuis bent: de laadpunten voor elektrische auto's rijzen tegenwoordig overal uit de grond.

*Rijbereik geschat bij gemiddelde rijomstandigheden. Verschillende factoren kunnen het rijbereik beïnvloeden, zoals rijgedrag, de kwaliteit van de weg, de buitentemperatuur en gebruik van de airconditioning.

VOEL HET ELEKTRISCH VERMOGEN

NISSANCONNECT EV APP

Met de NissanConnect EV app vindt u eenvoudig de dichtsbijzijnde oplaadstations bij u in de buurt.


De afbeeldingen zijn louter indicatief. Zij kunnen betrekking hebben op een model, opties, kleuren, afwerkingen of accessoires die niet beschikbaar zijn of worden gecommercialiseerd in uw land. De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding.