Veelgestelde vragen

De TOWNSTAR batterij kan niet op alle elektrische installaties worden opgeladen. Als u het voertuig probeert op te laden op een 3*230V driefasige elektrische installatie, verschijnt er een foutmelding en zal het voertuig niet beginnen met laden, ongeacht de gebruikte mobiele lader of het type lader (Wall Box). Het probleem kan worden opgelost door een transformator te installeren tussen de elektrische installatie en de lader, waaraan kosten verbonden zijn. Voordat u het voertuig koopt, is het dus essentieel om bij de netwerkbeheerder na te vragen welk type installatie u hebt (3*230V of 3*400V) op de verschillende plaatsen waar het voertuig regelmatig zal moeten worden opgeladen en om bij uw dealer na te gaan of het voertuig normaal kan worden opgeladen.

[1] 5 jaar/160.000 km (wat het eerst wordt bereikt) fabrieksgarantie voor de lichte bedrijfsvoertuigen Onbeperkt aantal kilometers voor lakwerk, originele Nissan onderdelen en toebehoren, wegbijstand en corrosiegarantie.
Neem voor meer details contact op met uw Nissan-verdeler.

[2]  De opties zullen beschikbaar zijn voor de gloednieuwe TOWNSTAR EV die in september 2022 gelanceerd wordt.

[3]  Gegevens over de actieradius zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving en zijn bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar één specifiek voertuig en maken geen deel uit van de aanbieding. Deze cijfers kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Optionele uitrusting, onderhoud, rijgedrag, en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden kunnen de officiële resultaten beïnvloeden. Cijfers zijn bepaald volgens de nieuwe testcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP).

[4] ProPILOT is beschikbaar op een beperkt aantal modellen. ProPILOT is een geavanceerde technologie die de bestuurder ondersteunt, maar kan geen ongevallen voorkomen. ProPILOT is uitsluitend bedoeld voor gebruik op de snelweg (weg afgescheiden door vangrails). Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren, een veilige snelheid bij wisselende omstandigheden toe te passen en om te allen tijde de controle over het voertuig te behouden.

[5] De opties zullen beschikbaar zijn voor de gloednieuwe TOWNSTAR EV die in september 2022 gelanceerd wordt.

[6] Apple CarPlay en Android Auto zijn gratis beschikbaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering. Raadpleeg voor meer informatie uw Nissan-verdeler.

[7] U mag niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Bepaalde functies werken mogelijk niet in alle omstandigheden. Snelheids- en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-verdeler.