Services

De Nissan crossovers

ONTDEK HET CROSSOVER AANBOD VAN NISSAN

De Nissan crossovers zijn voorzien van moderne en innovatieve technologie. Gemaakt voor uw rijplezier en veiligheid.

Juke thumbnail

Nissan Juke

HYBRID

De compacte crossover coupé

De hele stad heeft u gezien wanneer u langsrijdt in uw Nissan Juke en u vol vertrouwen door het verkeer laveert dankzij de intelligente veiligheidssystemen en net voldoende attitude. Onzichtbaar worden was nooit het plan met de coupé crossover.

De opvallende nieuwe Nissan QASHQAI

Nissan Qashqai

MILD HYBRID & e-POWER

De ultieme stadscrossover

Als pionier in het crossoversegment in 2007, is de Nissan Qashqai een favoriet gebleven dankzij de geavanceerde technologie, dynamische prestaties die typisch zijn voor een hatch-back en het praktische en knappe SUV-ontwerp.

De adembenemende Nissan ARIYA op een bergweg

Nissan ARIYA

100% ELEKTRISCH

De elektrische crossover

De Ariya crossover met e4ORCE-technologie is het begin van een nieuw tijdperk van moeiteloze, intuïtieve en adaptieve ervaringen, zowel in de auto als erbuiten. Dit alles verpakt in een gesofisticeerde buitenkant die zijn inspiratie haalt uit het Japanse futurisme.

De opvallende nieuwe Nissan QASHQAI

Nissan X-Trail

e-POWER

De geëlektrificeerde familie-SUV

Stoer en stijlvol tegelijk, en met genoeg plaats voor maximaal zeven personen geen gedoe over wie de beste zitplaats krijgt. Combineer dit met de efficiënte kracht van Nissan e-POWER, en je krijgt een familie-SUV die klaar is om samen de grootste avonturen te beleven.