NISSAN STIMULANS VOOR BEDRIJFSVERKOPEN

OP ZOEK NAAR DE PERFECTE ZAKENPARTNER?

Breng uw bedrijf een stap verder. Of u nu met een bedrijfsauto rijdt of een groter wagenpark nodig heeft, het gamma van Nissan bedrijfswagens biedt u alles wat u nodig hebt op weg naar succes.

5 jaar garantie

BEDRIJFSWAGENGAMMA

Maak kennis met Nissans uitgebreide gamma van bedrijfswagens en vind de sterspeler die aansluit op uw zakelijke behoeften, inclusief 5 jaar garantie op alle modellen.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Ontvang alle nieuwtjes over Nissan met onze online nieuwsbrief – voor de meest recente informatie over producten en diensten en de nieuwste aantrekkelijke aanbiedingen.

De afbeeldingen die getoond worden, zijn bedoeld als leidraad. In sommige gevallen zijn de foto’s van niet–Belgische voorbeeldvoertuigen en komen ze niet overeen met een specifiek model, uitvoering of aanbieding. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar, of zijn beperkt tot bepaalde uitvoeringen.

*5 jaar/160.000 kilometer (wat als eerste bereikt wordt) fabrieksgarantie op het bedrijfswagengamma (met uitzondering van Nissan e-NV200: 5 jaar/100.000 kilometer fabrieksgarantie op EV-systeemonderdelen, 3 jaar/100.000 kilometer op de rest van het voertuig). Onbeperkt aantal kilometers voor garantie op spuitwerk, originele onderdelen en accessoires van Nissan, pechhulp onderweg en corrosie. Raadpleeg het Nissan-garantieboekje voor meer informatie.