VOLG DE SNELLE INNOVATIE VAN NISSAN

Nissan dompelt je onder in een wereld vol ervaringen. Het draait bij ons niet alleen om zinderende en innovatieve auto's. Playstation-competities, het UEFA-voetbal en de verhalen die achter de technologie schuilen: lees verder en ontdek hoe Nissan uw leven kan verrijken.

DIT IS DE TOEKOMST

Van voorspellende technologie waarmee u uw auto beter kunt besturen tot het best verkopende emissievrije voertuig; de Nissan waar u nu in rijdt, is de toekomst van mobiliteit.

DE MENS STAAT CENTRAAL

We willen altijd en overal verbonden zijn; met onze technologie aan boord wordt uw Nissan een geïntegreerd onderdeel van uw levensstijl. Via een eenvoudig te bedienen 7 inch touchscreen heeft u uw sociale netwerk, muziek en de wereld om u heen binnen handbereik.

ALTIJD SHOWTIME

Tijdens internationale autobeurzen onthult Nissan haar nieuwste modellen en zinderende conceptauto's, zoals de Nissan SWAY en de LANNIA. Lees verder voor het laatste beursnieuws vanuit de hele wereld.

DE ULTIEME TEST

We gaan niet alleen voor de adrenaline naar het circuit. Het circuit is de ultieme testomgeving voor de innovaties in uw Nissan; onze op motorsport geïnspireerde Nismo-modellen zijn hier ontstaan.

NISSAN: TROTSE PARTNER VAN DE UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Als trotse partner van de UEFA Champions League en andere evenementen delen we hier alle boeiende informatie, inclusief video's, prijsvragen en meer.