ALTIJD SHOWTIME

Het leven verandert steeds sneller en bij Nissan is er altijd iets te beleven: nieuwe modellen, futuristische conceptauto's, steeds meer geavanceerde technologieën... Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Nissan van op verschillende autobeurzen in de hele wereld.

MOTORSHOW VAN TOKYO 2019

DOE MEE AAN DE ELEKTRISCHE BEWEGING MET ARIYA CONCEPT

TOKYO MOTOR SHOW 2019

Neem een kijkje bij Nissan tijdens de 2019 Tokyo Motor Show voor de onthulling van de Ariya concept elektrische crossover, een gloednieuw voertuig dat de toekomst van Nissan Intelligent Mobility uitdrukt.

ONTDEK DE TOEKOMST VAN RIJDEN

MOTORSHOW VAN GENÈVE 2019

Kom kijken als Nissan tijdens de internationale motorshow van Genève 2019 de IMQ Concept Crossover onthult. Deze gloednieuwe conceptauto belichaamt de toekomst van Nissan Intelligent Mobility en gaat weer een stapje verder dan de NISSAN LEAF, de meest verkochte elektrische auto binnen Europa.

MOTORSHOW VAN GENÈVE 2019
Hannover MotorShow 2018

Hannover MotorShow 2018

Ga mee met Nissan naar de IAA Commercial Vehicles Show 2018 in Hannover en bekijk ons gamma aan bedrijfswagens. Ontdek onze Dark Sky concept pick-uptruck met de allernieuwste Nissan Intelligent Mobility-technologieën. U zult versteld staan van de kracht van de gloednieuwe Nissan NAVARA N-Guard Offroader AT32.

ONTDEK ZELF DE NIEUWE 100% ELEKTRISCHE NISSAN LEAF

SIMPLY AMAZING

Kom langs en ontdek als eerste de nieuwe LEAF bij één van de Nissan-dealers tijdens de LEAF roadshow 2017.

New Nissan LEAF