ALTIJD SHOWTIME

Het leven verandert steeds sneller en bij Nissan is er altijd iets te beleven: nieuwe modellen, futuristische conceptauto's, steeds meer geavanceerde technologieën... Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Nissan van op verschillende autobeurzen in de hele wereld.

Intelligent mobility van Nissan in Parijs

Ontdek tijdens de autosalon van Parijs nieuwe Nissan-technologieën die slimmer, veiliger en u nog meer met uw auto verbinden.

De autosalon van Parijs is van 1 t/m 16 oktober 2016.

Nissan Europe lanceert nieuwe Futures Event-reeks

Als leider in elektrisch rijden en innovator in de toekomst van mobiliteit, lanceerde Nissan op 10 mei het eerste Futures Event. 

Directieleden, invloedrijke betrokkenen en pers behoorden tot de genodigden voor de baanbrekende Futures-discussie. Blijf hier op de hoogte voor hoogtepunten, updates en meer.

NISSAN JUKE REVERSE RUN

Ook in 2017 steunt Nissan de Urban Trail Series met de JUKE Reverse Run.

Het concept is eenvoudig: de deelnemers worden gevraagd 15m te lopen... achterwaarts! 

ALLIANTIE VOOR EEN DUURZAME TOEKOMST

Ontdek de nieuwe Nissan QASHQAI tijdens de Geneva Motor Show 2017

AL 10 JAAR DE MEEST SUCCESVOLLE CROSSOVER

Tijdens de Geneva Motor Show 2017 onthult Nissan de nieuwe Nissan QASHQAI: nu met nog meer nieuwe technologieën en een op de bestuurder gericht design.

De IAA Bedrijfsautobeurs 2016

Het is het ultieme evenement voor bedrijfswagens. Kom dit jaar naar hannover om kennis te maken met onze internationale pick-up van het jaar en een breed programma aan bedrijfswagens van NISSAN. Beleef direct het grote nieuws: de onthulling van de NISSAN NV300! Onze nieuwe, middelgrote bestelwagen. Wij heten u van harte welkom in Hannover van 21 september tot en met 29 september!