UW EIGEN STIJL MET NISSAN ACCESSOIRES

Elke bestuurder is anders en Nissan houdt daar bij het ontwerpen rekening mee. Praktisch, beschermend, sportief of stijlvol, met de originele accessoires van Nissan kunt u uw Nissan aanpassen aan zowel uw smaak als levensstijl.

Maak uw nieuwe look compleet met Nissan-Merchandise, uitsluitend verkrijgbaar bij uw Nissan-dealer. Van mutsen tot rugzakken, T-shirts en handdoeken, u kunt voor elke gelegenheid iets vinden. 

Diensten, accessoires & onderdelen zijn niet noodzakelijk beschikbaar op elk model en zijn afhankelijk van het bestellen van opties en/of packs. In bepaalde gevallen kunnen deze worden geleverd door derden buiten de controle van Nissan, wat betekent dat ze zonder kennisgeving aan of aansprakelijkheid voor Nissan of haar vertegenwoordigers kunnen worden gewijzigd (inclusief, zonder beperking, diensten die door derden worden geannuleerd/geschorst). Bepaalde externe functies vereisen een compatibele telefoon of apparaat, die niet standaard worden meegeleverd met het Nissan-voertuig. Mobiele netwerken worden geleverd door mobiele providers en vallen buiten de controle van Nissan en zijn bovendien niet (steeds) beschikbaar in alle gebieden of regio’sEr kunnen door de provider van een mobiel netwerk kosten in rekening worden gebracht voor roamen en/of het gebruik van gegevens. Nissan is niet verantwoordelijk voor eventuele vervanging van auto apparatuur of upgrades of extra kosten die vereist zijn voor een doorlopend gebruik als gevolg van wijzigingen in het aanbod van diensten.