Om de veiligheid en hoge kwaliteit van Nissan-voertuigen te garanderen, kan Nissan zo af en toe een terugroepactie starten waarbij wij klanten een gratis reparatie of onderhoudsbeurt aanbieden voor hun voertuig.

Terugroepacties
Terugroepacties zijn preventieve controles die wij soms uitvoeren op een specifieke groep voertuigen om na te gaan of er zich een defect voordoet. Heeft u een bericht gekregen dat u voor een terugroepactie in aanmerking komt? Neem dan zo snel mogelijk contact op met uw Nissan-dealer en maak een afspraak voor een gratis reparatie van uw voertuig.

Onderhoudscampagnes
Bij onderhoudscampagnes voeren we soms een preventieve controle uit op een specifieke groep voertuigen om onze klanten tevreden te houden. Deze controles hebben niets te maken met veiligheid. Heeft u een bericht ontvangen dat u hiervoor in aanmerking komt? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om een afspraak te maken voor een gratis onderhoudsbeurt van uw voertuig.

Wat kunt u van Nissan verwachten als u in aanmerking komt voor een terugroepactie of onderhoudscampagne?

  • Een gratis reparatie of onderhoudsbeurt zodat u optimaal van uw Nissan kunt blijven genieten.
  • We zullen alleen gebruikmaken van originele Nissan-onderdelen, bij een Nissan-dealer.
  • Alle reparaties vallen onder onze standaardgarantie voor dienstverlening.
  • We zullen ons best doen om een afspraak te maken op een moment dat het u uitkomt.
  • Neem contact met ons op via post, e-mail of telefoon.
  • Automatische updates voor klanten die geregistreerd zijn op de NissanNow-website of YOU+ app.
Nissan terugroepactie - Takata

TAKATA-TERUGROEPACTIE:

Een aantal autofabrikanten (waaronder Nissan) zijn een terugroepactie gestart voor voertuigen met airbagsystemen van Takata. Klik op onderstaande link om te zien of uw voertuig ook in deze categorie valt.