Technologie voor ondersteuning en veiligheid

Technologie die elke rit slimmer en eenvoudiger maakt en kan tussenkomen om u te helpen.

Geniet van de rit dankzij ProPILOT Assist met Navi-Link

ProPILOT Assist met Navi-Link [1] [2]

Nissan QQ ProPILOT Assist 2D illustratie

U rijdt nu zonder stress en met meer zen. ProPILOT Assist [2] met Navi-Link behoudt niet alleen de vooraf ingestelde volgafstand en houdt u in het midden van uw rijstrook. Dankzij de ingebouwde TomTom®-kaarten kan het systeem ook op bepaalde zaken zoals bochten, knooppunten, uitritten en rotondes voor een vloeiende rit. Het kan zelfs de ingestelde snelheid aanpassen op basis van verkeersborden. 

[1] U mag niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Bepaalde functies werken mogelijk niet in alle omstandigheden. Snelheids- en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-verdeler of ga naar www.nl.nissan.be

[2] ProPILOT Assist is alleen beschikbaar voor een beperkt gamma aan voertuigen met een automatische versnellingsbak. ProPILOT Assist is een geavanceerde technologie die de bestuurder ondersteunt, maar kan geen ongevallen voorkomen. ProPILOT Assist is uitsluitend bedoeld voor gebruik op de snelweg (weg afgescheiden door vangrails). Navi-Link biedt Traffic Sign Recognition (verkeersbordenherkenning), maar deze functie is wellicht niet in staat om alle verkeersborden in alle omstandigheden te detecteren en lezen. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alle verkeersborden in de gaten te houden en de verkeersregels in acht te nemen. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden en te allen tijde de controle over het voertuig te behouden. Raadpleeg voor meer informatie de gebruikershandleiding.

[3] Het voorruit-display is een eenvoudige functie die belangrijke informatie weergeeft op de voorruit, zodat u dit kunt zien terwijl u met uw volledige aandacht bij de weg bent

[4] Beschikbare functies zijn afhankelijk van de uitvoering, standaard of enkel als optie (tegen meerprijs)

[5] Het systeem is niet in staat om kleine objecten lager dan of onder de bumper te detecteren. Het kan wellicht ook objecten dicht bij de bumper of op de grond over het hoofd zien.

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. Beschikbare kenmerken zijn afhankelijk van de uitvoering, standaard of enkel als optie (tegen een meerprijs).