Technologie voor ondersteuning en veiligheid

Technologie die elke rit slimmer en eenvoudiger maakt en kan tussenkomen om je te helpen.

Geniet van de rit met ProPILOT met Navi-link

ProPILOT [1]

Nissan QQ 2D-afbeelding ProPILOT

Je rit is nu minder stressvol en meer Zen. ProPILOT [2] met Navi-link behoudt niet alleen de vooraf ingestelde volgafstand en houdt je in het midden van je rijstrook. Dankzij de ingebouwde TomTom®-kaarten kan het systeem ook op bepaalde zaken(bochten, kruispunten, op- en afritten) anticiperen en zich aanpassen zodat de rit comfortabel blijft. Het kan zelfs de ingestelde snelheid aanpassen aan de verkeersborden.

[1] U mag niet enkel vertrouwen op de ondersteunende functies voor de bestuurder. Bepaalde functies werken mogelijk niet in alle omstandigheden. Snelheids- en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor informatie over de algemene voorwaarden voor Nissan technologieën contact op met je Nissan verdeler of ga naar www.nissan.be

[2] ProPILOT is beschikbaar op een beperkt aantal modellen. ProPILOT is een geavanceerde technologie die de bestuurder ondersteunt, maar kan geen ongevallen voorkomen. ProPILOT is uitsluitend bedoeld voor gebruik op de snelweg (weg afgescheiden door vangrails). Het blijft de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden en de snelheid aan te passen aan de wegomstandigheden om ten allen tijde de controle over het voertuig te behouden.

[3] De Head-up unit is een handig instrument dat belangrijke informatie zichtbaar maakt op de voorruit zodat je de aandacht volledig op de weg kunt houden

De hierbij getoonde afbeeldingen en omschrijvingen zijn louter illustratief. Sommige foto's zijn van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen geen specifiek model, specifieke uitvoering of aanbieding. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet beschikbaar als standaarduitrusting of alleen als optie (voor een extra prijs).