Maak verbinding met de wereld om u heen

Wanneer u kunt doen wat u wilt en wanneer u wilt, kan een ervaring u overal mee naartoe nemen.

Dankzij de virtuele personal assistant in de auto, kunt u met uw auto- en thuisapparaten praten

HET VOELT GOED WANNEER UW AUTO LUISTERT

NISSAN STEMBEDIENING

Zeg "Hallo Nissan, zet de airco hoger" of "Hallo Nissan, lees mijn laatste sms", en meer. Uw Nissan ARIYA begrijpt specifieke spraakcommando's in natuurlijke taal voor een meer intuïtieve bediening.

Nissan ARIYA dashboardscherm toont Amazon Alexa ingebouwde stemherkenning

Ingebouwde Alexa Auto

Praat met de ARIYA om uw woning vanuit uw auto te controleren met de ingebouwde Alexa.

Elke ARIYA is de meest recente ARIYA

Met updates van firmware in de cloud, is de software van uw auto geüpgraded naar de meest recente versie. De Nissan ARIYA die u vandaag koopt, is dus morgen nog steeds actueel.

Kies zelf hoe uw dashboard eruit ziet. Blijf op de hoogte van uw ritten. Maak verbinding op afstand met uw crossover

ESSENTIËLE KENNIS

Nissan ARIYA touchscreen geïntegreerde display interface

Geïntegreerde displayinterface

De belangrijke informatie over uw voertuig wordt weergegeven op twee 12.3” displays - het infotainmentscherm en de digitale combimeter.

Nissan ARIYA smartphone toont NissanConnect Services-app

NissanConnect Services-app

Maak kennis met uw nieuwe reisgenoot. Gebruik de app om uw voertuig op afstand te bedienen met functies zoals de deuren vergrendelen/ontgrendelen en klimaatregeling op afstand [3]

Ontdek verschillende manieren om te verbinden

BLIJF IN SYNC

Veelgestelde vragen

WELKE TECHNOLOGISCHE EN CONNECTIVITEITSSYSTEMEN WORDEN AANGEBODEN OP DE NISSAN ARIYA?

ZIJN APPLE CARPLAY EN ANDROID AUTO BESCHIKBAAR IN DE NISSAN ARIYA?

WELKE AFMETINGEN HEEFT HET SCHERM VAN DE ARIYA?

VOLGENDE
Ontdek ARIYA in onze Virtual Showroom
Next photo
Nissan

[1] Amazon, Alexa en alle aanverwante merken zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen. Bepaalde Alexa-functionaliteit is afhankelijk van slimme woningtechnologie. Niet voor elk land beschikbaar.

[2] U mag niet enkel vertrouwen op de ondersteunende functies voor de bestuurder. Bepaalde functies werken mogelijk niet in alle omstandigheden. Snelheids- en andere beperkingen zijn van toepassing.

[3] Om gebruik te maken van de NissanConnect diensten heeft u een NissanConnect gebruikersaccount nodig en dient u zich in te schrijven en in te loggen op NissanConnect met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Om gebruik te kunnen maken van de gratis NissanConnect app, moet u een smartphone hebben met een compatibel iOS- of Android-besturingssysteem en een simkaart met data-optie, met een bestaand of apart mobiel telefooncontract tussen u en uw mobiele provider. Alle diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van een mobiel netwerk.  

[4] Apple CarPlay en Android Auto zijn gratis beschikbaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering.

[5] Een smartphone verbinden om NissanConnect te gebruiken, mag enkel indien de auto veilig geparkeerd staat. Het systeem moet altijd worden gebruikt volgens de verkeersregels. Bestuurders mogen het systeem uitsluitend gebruiken wanneer dit veilig kan. Gebruikers van handsfree-technologie moeten zich te allen tijde bewust zijn van het potentiële afleidingsgevaar tijdens het rijden. Het kan gevolgen hebben op uw controle over het voertuig. 

[6] Gratis diensten (Nissan Action op Google Assistant, rijgeschiedenis en analyse, Nissan hulp en ondersteuning, pechverhelping, toestand van het voertuig, batterijmanager - enkel voor elektrische voertuigen) zijn gratis beschikbaar gedurende 7 jaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering.

[7] Ontworpen volgens de Qi-oplaadstandaard en geoptimaliseerd voor Qi-gecertificeerde apparaten"

[8] De responsiviteit en het gebruik van de functies kan beïnvloed worden wanneer de auto een slecht signaal ontvangt. Zorg voor optimaal gebruik dat uw auto een goed netwerkbereik heeft.

[9] ProPILOT Assist is beschikbaar op een beperkt aantal modellen. ProPILOT Assist is een geavanceerde technologie die de bestuurder ondersteunt, maar kan geen ongevallen voorkomen. ProPILOT Assist is uitsluitend bedoeld voor gebruik op de snelweg (weg afgescheiden door vangrails). Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren, een veilige snelheid bij wisselende omstandigheden toe te passen en om te allen tijde de controle over het voertuig te behouden.

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie.