Maak verbinding met de wereld om u heen

Wanneer u kunt doen wat u wilt en wanneer u wilt, kan een ervaring u overal mee naartoe nemen.

Het voelt goed wanneer uw auto luistert. Dankzij intelligente personal assistant technologie

NISSAN STEMBEDIENING

Nissan ARIYA met sprekende persoon ter illustratie van “Hey Nissan” stembediening

NISSAN VIRTUELE PERSONAL ASSISTANT

Uw Nissan ARIYA begrijpt commando’s in uw eigen taal en geeft u wat u nodig hebt.

Ingebouwde Alexa Auto

Praat met de ARIYA om uw woning vanuit uw auto te controleren met de ingebouwde Alexa.

Nissan ARIYA dashboardscherm toont Amazon Alexa ingebouwde stemherkenning

Elke ARIYA is de meest recente ARIYA

Met updates van firmware in de cloud, is de software van uw auto geüpgraded naar de meest recente versie. De Nissan ARIYA die u vandaag koopt, is dus morgen nog steeds actueel.

Kies zelf hoe uw dashboard eruit ziet. Blijf op de hoogte van uw ritten. Controleer uw crossover op afstand.

ESSENTIËLE KENNIS

Nissan ARIYA touchscreen geïntegreerde display interface

Geïntegreerde displayinterface

De belangrijke informatie over uw voertuig wordt weergegeven op twee 12.3” displays - het infotainmentscherm en de digitale combimeter.

Nissan ARIYA touchscreen toont intelligente routeplanner

Slimme routeplanner

Selecteer de beste route en zie waar er laadstations zijn onderweg. [3]

NissanConnect Services-app

Maak kennis met uw nieuwe reisgenoot. Gebruik de app om de deuren op afstand te openen/sluiten en het opladen te starten.[1][2]

Nissan ARIYA smartphone toont NissanConnect Services-app

Ontdek verschillende manieren om te verbinden

BLIJF GESYNCHRONISEERD

Veelgestelde vragen

WELKE TECHNOLOGISCHE EN CONNECTIVITEITSSYSTEMEN WORDEN AANGEBODEN OP DE NISSAN ARIYA?

De Nissan ARIYA zit boordevol technologie. Van een volledig digitaal dashboard met twee 12.3” displays (geïntegreerde displayinterface) tot draadloos opladen en de ProPILOT Park: de ARIYA regelt het voor u.

De Nissan ARIYA biedt een aantal Connected services, zowel wanneer u in de auto zit, als wanneer u er niet in zit.  Connected services aan boord zijn: 

 - Een digitaal dashboard met twee 12.3” displays (geïntegreerde displayinterface) dat gepersonaliseerd kan worden om alles te controleren, van belangrijke informatie over uw auto tot rijhulpsystemen. 

 - Virtuele Personal Assistant, met stembediening en ingebouwde Alexa. U kunt een afspeellijst instellen of aan de stembediening vragen om zaken te regelen, zoals bijvoorbeeld de temperatuur in de auto aanpassen. 

 - Met de slimme routeplanner kunt u een optimale route instellen gebaseerd op realtime informatie. 

Connected services buiten de auto zijn:

 - Met de NissanConnect Service-app kunt u vanop afstand uw oplaadplanning en klimaatregeling instellen. U kunt de deuren ook vanop afstand openen/sluiten.

 - U kunt ook de status van de auto bekijken (bv. de oplaadstatus) op uw telefoon.

  Met de ingebouwde Alexa kunt u ook verbinding maken met uw slimme woning vanuit uw ARIYA.

 De Nissan ARIYA beschikt ook over systemen die helpen met taken zoals fileparkeren. Druk op de ProPILOT Park-knop en de ARIYA doet de rest. [2] [5] [6] [7]

ZIJN APPLE CARPLAY EN ANDROID AUTO BESCHIKBAAR IN DE NISSAN ARIYA?

Ja, Apple CarPlay en Android Auto zijn beschikbaar.[3]
Daarnaast biedt de Nissan ARIYA ook draadloze Apple CarPlay aan, zodat u uw telefoon zelfs niet hoeft aan te sluiten om te synchroniseren.

WELKE AFMETINGEN HEEFT HET SCHERM VAN DE ARIYA?

De Nissan ARIYA beschikt over twee 12.3” digitale schermen (geïntegreerde displayinterface) voor al uw informatie en entertainment.

VOLGENDE
Ontdek de Virtuele Auto
Next photo
Nissan

[1] U mag niet enkel afgaan op ondersteunende functies voor de bestuurder. Bepaalde functies werken mogelijk niet in alle omstandigheden. Snelheids- en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor informatie over de algemene voorwaarden voor Nissan technologieën contact op met uw Nissan verdeler of ga naar nl.nissan.be/

[2] Om gebruik te maken van de NissanConnect diensten heeft u een NissanConnect gebruikersaccount nodig en dient u zich in te schrijven en in te loggen op NissanConnect met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Om de gratis NissanConnect app te gebruiken, heeft u een smartphone nodig met een compatibel iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie binnen een bestaand of nieuw gsm-contract tussen u en uw mobiele provider. Alle diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van een mobiel netwerk. 

[3] De beschikbare functies zijn afhankelijk van de uitvoering en worden standaard of enkel als optie (voor een extra prijs) geïnstalleerd.  

[4] Een smartphone verbinden om NissanConnect te gebruiken, mag alleen indien de auto veilig geparkeerd staat. Het systeem moet altijd worden gebruikt volgens de verkeersregels. Bestuurders mogen het systeem uitsluitend gebruiken wanneer dit veilig kan. Gebruikers van handsfree-technologie moeten zich te allen tijde bewust zijn van het potentiële afleidingsgevaar tijdens het rijden. Het kan gevolgen hebben op uw controle over het voertuig.

[5] U mag niet enkel afgaan op ondersteunende functies voor de bestuurder. Bepaalde functies werken mogelijk niet in alle omstandigheden. Snelheids- en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor informatie over de algemene voorwaarden voor Nissan technologieën contact op met uw Nissan verdeler of ga naar nl.nissan.be

[6] De responsiviteit en het gebruik van de functies kan beïnvloed worden wanneer de auto een slecht signaal ontvangt. Zorg voor optimaal gebruik dat uw auto een goed netwerkbereik heeft.

[7] ProPILOT is beschikbaar op een beperkt aantal modellen. ProPILOT is een geavanceerde technologie die de bestuurder ondersteunt, maar kan geen ongevallen voorkomen. ProPILOT is uitsluitend bedoeld voor gebruik op de snelweg (weg afgescheiden door vangrails). Het blijft de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden en de snelheid aan te passen aan de wegomstandigheden om te allen tijde de controle over het voertuig te behouden.

De hierbij getoonde afbeeldingen en omschrijvingen zijn louter illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie.