Rijhulp- en veiligheidssystemen

Ontdek de Nissan ARIYA kenmerken zoals de rijhulpsystemen, Lane Departure Prevention, Intelligent Around View Monitor en meer. 

Laat de ProPILOT Assist technologie van de ARIYA u helpen in het verkeer en bij het parkeren.

PROPILOT ASSIST TECHNOLOGIE

Nissan ARIYA op de snelweg gebruikt ProPILOT Assist met Navi-link

ProPILOT Assist met Navi-link

ProPILOT Assist met Navi-link volgt de verkeersstromen, houdt u in het midden van uw rijstrook en gebruikt het navigatiesysteem om op afritten en bochten te anticiperen.[1]

BEWAART EEN VASTE AFSTAND

HOUDT U IN HET MIDDEN VAN UW RIJSTROOK

MAAKT EEN INSCHATTING VAN DE WEG

Nissan ARIYA stuurt een parkeerplek in met ProPILOT Park, achteraanzicht

ProPILOT Park

Glij moeiteloos in een parkeerplaats door op de ProPILOT Park-knop. De Nissan ARIYA neemt het stuur, de versnelling, de remmen en schakeling over. [1]

Een volledige set technologische systemen houdt overal om u heen een oogje in het zeil.

RIJHULP EN VEILIGHEID

Veelgestelde vragen

WAT ZIJN DE BESCHIKBARE GEAVANCEERDE VEILIGHEIDSFUNCTIES VOOR DE NISSAN ARIYA?

BESCHIKT DE NISSAN ARIYA OVER SYSTEMEN DIE U HELPEN BIJ HET ACHTERUITRIJDEN?

BESCHIKT DE NISSAN ARIYA OVER SYSTEMEN DIE U HELPEN BIJ HET ACHTERUITRIJDEN?

VOLGENDE
Ontdek het design
Next photo
Nissan

[1] ProPILOT Assist is beschikbaar op een beperkt aantal modellen. ProPILOT Assist is een geavanceerde technologie die de bestuurder ondersteunt, maar kan geen ongevallen voorkomen. ProPILOT Assist is uitsluitend bedoeld voor gebruik op de snelweg (weg afgescheiden door vangrails). Het blijft de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden en de snelheid aan te passen aan de wegomstandigheden om te allen tijde de controle over het voertuig te behouden.

[2] U mag niet enkel vertrouwen op de ondersteunende functies voor de bestuurder. Bepaalde functies werken mogelijk niet in alle omstandigheden. Snelheids- en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor informatie over de algemene voorwaarden voor Nissan technologieën contact op met uw Nissan verdeler.

[3] Het systeem mag niet worden gebruikt tijdens het parkeren.

De hierbij getoonde afbeeldingen en omschrijvingen zijn louter illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie. 

Beschikbare kenmerken zijn afhankelijk van de uitvoering, standaard of enkel als optie (voor een extra prijs)