Elektrische prestaties

De Nissan ARIYA maakt het leven nog opwindender met baanbrekende technologie en een volledig nieuw EV-platform.

e-4ORCE

All wheel drive

5,7s

0-100 km/u

Sport

Modus

Nissan ARIYA rijdt op een snelweg

De unieke kracht voor betere grip en comfort

e-4ORCE VIERWIELAANDRIJVING

De Nissan ARIYA rijdt op een snelweg

Maak kennis met e-4ORCE: een unieke vierwielaandrijving met twee elektrische motoren die meer maximaal koppel, stabiliteit en wendbaarheid bieden op bijna elke ondergrond. Ondergrond waarbij het nieuwe niveau van controle uw rijervaring echt zal veranderen: het vermogen om over te schakelen naar 100% vermogen van de voorwielen naar de achterwielen zorgt voor precieze grip, terwijl afzonderlijk wielkoppel over- of ondersturen tegengaat. Het systeem controleert ook de beweging van het voertuig wanneer de remmen worden ingedrukt, voor een vlotte en stabiele rit.

Inspirerende voordelen

SOEPEL VERMOGEN

COMFORT VOOR IEDEREEN

CONTROLE IN ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN

Er is rijplezier. En dan is er de Nissan ARIYA.

GENIET VAN DE SPANNING

Nissan ARIYA neemt een bocht op de snelweg

De e-4ORCE zorgt voor bijna perfecte 50/50 verdeling van het gewicht

Als u goed wilt sturen, hebt u evenwicht nodig. Daarom heeft de Nissan ARIYA een gelijkmatige gewichtsverdeling.

e-Pedal step

Met de e-pedal rijdt u nog maar met één pedaal. Druk hem in om te versnellen en haal uw voet eraf om te vertragen. Het is een fijne - en vlottere, meer intuïtieve en ontspannen manier om te rijden. [1]

Nissan ARIYA rijdt op een bergweg

Kies de rijmodus van uw ARIYA volgens uw stemming, de wegomstandigheden en uw behoeften.

Een modus voor elke missie

Nissan ARIYA vooraanzicht met focus op wielstanden in een bocht

Sport-, Eco- en Sneeuwmodus

De sensatie begint hier. Selecteer de Sportmodus en de auto reageert sneller. Kies voor de Ecomodus of Sneeuwmodus wanneer uw omgeving verandert, zodat de ARIYA zich kan afstemmen op de omstandigheden en uw behoeftes.

Veelgestelde vragen

WAT ZIJN DE PRESTATIEKENMERKEN VAN DE NISSAN ARIYA?

WAT IS DE VERSNELLING VAN DE NISSAN ARIYA?

OVER HOEVEEL PAARDENKRACHT BESCHIKT DE NISSAN ARIYA?

VOLGENDE
Ontdek de voordelen van een elektrisch voertuig
Next photo
Nissan

[1] U mag niet enkel afgaan op ondersteunende functies voor de bestuurder. Bepaalde functies werken mogelijk niet in alle omstandigheden. Snelheids- en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor informatie over de algemene voorwaarden voor Nissan technologieën contact op met uw Nissan verdeler.

[2]  De verstrekte gegevens zijn gebaseerd op interne testgegevens. De informatie is indicatief en verwijst niet naar een specifiek voertuig. De informatie maakt geen deel uit van de aanbieding. De cijfers variëren afhankelijk van diverse factoren zoals opties, de toestand van de batterij, klimaatregeling, onderhoud, rijgedrag en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden, het traject, enz. Resultaten in reële situaties kunnen afwijken. Nissan behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de calculator te allen tijde te wijzigen. 

De hierbij getoonde afbeeldingen en omschrijvingen zijn louter illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie. 

(voor een extra prijs).