Elektrische prestaties

De Nissan ARIYA maakt het leven nog opwindender met baanbrekende technologie en een volledig nieuw EV-platform.

e-4ORCE

All wheel drive

5,1s

0-100 km/u

Sport

Modus

Nissan ARIYA rijdt op een snelweg

De kracht voor betere grip en comfort

e-4ORCE VIERWIELAANDRIJVING

Nissan ARIYA vooraanzicht op besneeuwde snelweg

Maak kennis met e-4ORCE: een vierwielaandrijving met twee elektrische motoren die meer maximaal koppel, stabiliteit en wendbaarheid bieden op bijna elke ondergrond. Ondergrond waarbij het nieuwe niveau van controle uw rijervaring echt zal veranderen: het vermogen om over te schakelen naar 100% vermogen van de voorwielen naar de achterwielen zorgt voor precieze grip, terwijl afzonderlijk wielkoppel over- of ondersturen tegengaat. Het systeem controleert ook de beweging van het voertuig wanneer de remmen worden ingedrukt, voor een vlotte en stabiele rit.

Inspirerende voordelen

SOEPEL VERMOGEN

Verken een nieuwe wereld met de kracht van twee elektrische motoren. Soepel. Moeiteloos. Geruisloos. Door de hoeveelheid koppel te variëren bij elk wiel kan de Nissan ARIYA evenwichtig op veranderende situaties reageren. En het is nog opwindend ook. Druk de versnelling in en voel hoe tot 600 Nm koppel u onmiddellijk vooruit stuurt met volledige grip door de e-4ORCE vierwielaandrijving.

COMFORT VOOR IEDEREEN

Dankzij de geavanceerde systemen van ARIYA voelt elektrisch rijden als moeiteloos zweven. Van bij een drukke verkeerssituatie tot uw eerste plotse vertraging: u merkt dat de ARIYA vlak en stabiel blijft. U merkt ook hoe comfortabel u zit. Welkom in de toekomst.

CONTROLE IN ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN

Er is niets dat het vertrouwen van een bestuurder meer een boost geeft dan te kunnen rijden in moeilijke omstandigheden, zoals natte, beijzelde of besneeuwde wegen. De geavanceerde aandrijving en remtechnologie van de e-4ORCE besturen en controleren elk wiel afzonderlijk, zodat de Nissan ARIYA kan blijven rijden met maximale grip. Door meer stabiliteit krijgt u een nieuw gevoel van controle. De weersomstandigheden doen u niets.

Er is rijplezier. En dan is er de Nissan ARIYA.

GENIET VAN DE SPANNING

Nissan ARIYA neemt een bocht op de snelweg

De e-4ORCE zorgt voor bijna perfecte 50/50 verdeling van het gewicht

Als u goed wilt sturen, hebt u evenwicht nodig. Daarom heeft de Nissan ARIYA een gelijkmatige gewichtsverdeling.

e-Pedal step

Met de e-pedal rijdt u nog maar met één pedaal. Druk hem in om te versnellen en haal uw voet eraf om te vertragen. Het is een fijne - en vlottere, meer intuïtieve en ontspannen manier om te rijden. [1]

Nissan ARIYA rijdt op een bergweg

Kies de rijmodus van uw ARIYA volgens uw stemming, de wegomstandigheden en uw behoeften.

Een modus voor elke missie

Nissan ARIYA vooraanzicht met focus op wielstanden in een bocht

Sport-, Eco- en Sneeuwmodus

De sensatie begint hier. Selecteer de Sportmodus en de auto reageert sneller. Kies voor de Ecomodus of Sneeuwmodus wanneer uw omgeving verandert, zodat de ARIYA zich kan afstemmen op de omstandigheden en uw behoeftes.

Veelgestelde vragen

WAT ZIJN DE PRESTATIEKENMERKEN VAN DE NISSAN ARIYA?

De Nissan ARIYA heeft twee elektrische motoropties waaruit u kunt kiezen namelijk één enkele motor of twee motoren, en is verkrijgbaar in twee verschillende batterijen.

De Nissan ARIYA is uitgerust met een 63 kWh-batterij of een 87 kWh-batterij. De 87 kWh-batterij is beschikbaar voor het model met één motor, de e-4ORCE met dubbele motor en de e-4ORCE Performance. Het e-4ORCE dubbele motorsysteem is een nieuwe technologie voor de Nissan SUV’s en biedt een dynamische rijervaring in combinatie met comfort en controle en instant versnelling. 

WAT IS DE VERSNELLING VAN DE NISSAN ARIYA?

De prestaties variëren per versie, maar het snelste Nissan ARIYA-model gaat van 0-100 km/u in 5,1 seconden. [2]

De versnelling van 0-100 km/u varieert van 7,6 seconden voor het 87 kWh-model met voorwielaandrijving tot 5,1 seconden voor het 87 kWh-e-4ORCE-model met twee motoren en vierwielaandrijving. 

OVER HOEVEEL PAARDENKRACHT BESCHIKT DE NISSAN ARIYA?

Het vermogen varieert per versie, maar de krachtigste Nissan ARIYA haalt 394 pk (290 kW)

De 63 kWh elektrische motor van de Nissan ARIYA haalt 217 pk. Er zijn drie extra variaties afhankelijk van de versie. De e-4ORCE Performance met twee motoren produceert 394 pk.

VOLGENDE
Ontdek de voordelen van een elektrisch voertuig
Next photo
Nissan

[1] U mag niet enkel afgaan op ondersteunende functies voor de bestuurder. Bepaalde functies werken mogelijk niet in alle omstandigheden. Snelheids- en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor informatie over de algemene voorwaarden voor Nissan technologieën contact op met uw Nissan verdeler of ga naar nl.nissan.be

[2]  De verstrekte gegevens zijn gebaseerd op interne testgegevens. De informatie is indicatief en verwijst niet naar een specifiek voertuig. De informatie maakt geen deel uit van de aanbieding. De cijfers variëren afhankelijk van diverse factoren zoals opties, de toestand van de batterij, klimaatregeling, onderhoud, rijgedrag en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden, het traject, enz. Resultaten in reële situaties kunnen afwijken. Nissan behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de calculator te allen tijde te wijzigen. 

De hierbij getoonde afbeeldingen en omschrijvingen zijn louter illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie. 

(voor een extra prijs).