Actieradius en opladen: De mogelijkheden zijn elektrisch

Door voortdurende vernieuwing daagt de Nissan ARIYA de heersende normen uit. Het is meer dan een elektrische auto. Het is een hele andere manier van rijden.

Ervaar iets bijzonder

BATTERIJEN EN AANDRIJVINGEN

Nissan ARIYA neemt een bocht in een pittoreske omgeving, bovenaanzicht

Begin met de perfecte pasvorm

Met een gamma gebaseerd op verschillende combinaties van batterijen, motoren en assen, is er een Nissan ARIYA op maat van elke bestuurder. Ontdek welke versie voor u de beste is.

ARIYA 63 kWh

ARIYA 87 kWh

ARIYA e-4ORCE 87 kWh

Veel energie en nog meer verwachtingen. Rij tot 536 km met één laadbeurt.

ACTIERADIUS EN OPLADEN

Nissan Aryia Home charging type 2

Thuisladen

Met een speciale wandoplader van 240 volt, treedt u toe tot het gemakkelijke leven en zegt u de benzinepomp vaarwel. Sluit uw Nissan ARIYA rechtstreeks aan op een standaard stopcontact voor gewoon opladen, waar u ook bent, of sluit uw ARIYA thuis aan op een professioneel geïnstalleerde AC-lader [4], door onze partner Luminus, van 7,4kW of 22kW om hem 's nachts 100% op te laden. Wil u meer informatie of een offerte, klik hier.

Luminus

Snel opladen en vertrekken

Op meer dan 8.000 plaatsen in Europa kunt u uw voertuig aansluiten op een CCS2-snellader van 480V (DC 130 kWh) en in ongeveer 35 minuten opladen tot 80%. Dit cijfer kan verschillen omdat de laadtijden beïnvloed worden door verschillende factoren, meer informatie daarover leest u hieronder.(5)

Slim opladen

Plan het thuisladen met uw smartphone indien beschikbaar en kies tijdstippen waarop elektriciteit minder kost.

Nissan ARIYA smartphone displaying charging information
Nissan ARIYA smartphone displaying charging information

Ontdek Nissan Charge

Open de Nissan Charge-app op uw smartphone. Dan kunt u vervolgens de route plannen terwijl u comfortabel thuis op de bank zit. U hoeft zich maar één keer in te schrijven om toegang te krijgen tot meer dan 100.000 laadstations in Europa. Verder krijgt u informatie over laadtijden en laadapparatuur. Met Nissan Charge bent u altijd verzekerd van een zorgeloze rit.

Elke Nissan ARIYA heeft extra voordelen - geen uitstoot tijdens het rijden is nog maar het begin.

VOORDELEN VAN EV

Nissan ARIYA thuis opladen in carport

Veelgestelde vragen

WAT IS DE ACTIERADIUS VAN DE NISSAN ARIYA?

IS EEN NISSAN ARIYA OPLADEN GOEDKOPER DAN BRANDSTOF TANKEN?

VOLGENDE
Ontdek rijhulp en veiligheid
Next photo
Nissan

[1] Gem. verbruik: 17,6-19,5 kWh/100 KM (WLTP)

[2] Gegevens over de actieradius zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving en zijn bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar één specifiek voertuig en maken geen deel uit van de aanbieding. Deze cijfers kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Optionele uitrusting, onderhoud, rijgedrag, en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden kunnen de officiële resultaten beïnvloeden. Cijfers zijn bepaald volgens de nieuwe testcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP).


[4] Het maximale AC-oplaadvermogen voor de ARYA is 7kW. De opgegeven laadtijd is gebaseerd op opladen met een type 2 laadkabel (modus 3) 32A.
 
[5] De vermelde cijfers gelden voor batterijen van 63kWh en 87kWh. De oplaadsnelheid en -tijd zijn afhankelijk van verschillende omstandigheden, zoals het type en de staat van de oplader, de temperatuur van de batterij en de omgevingstemperatuur tijdens het gebruik. In koude klimaten kan het gebruik van batterijverwarming aan boord nodig zijn om met name de snellaadsnelheden te verbeteren. De aangegeven snellaadtijd vereist het gebruik van een CCS 2-oplader. De Nissan ARIYA is uitgerust met oplaadbeveiligingen om de batterij te beschermen tijdens herhaaldelijke snellaadsessies in een korte tijdspanne. De tijd die nodig is voor opeenvolgende snellaadsessies kan langer duren als de temperatuur van de batterij het beveiligingsmechanisme van de batterij activeert.  

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie. 

Beschikbare kenmerken zijn afhankelijk van de uitvoering, standaard of enkel als optie (tegen een meerprijs).