Actieradius en opladen: De mogelijkheden zijn elektrisch

Door voortdurende vernieuwing daagt de Nissan ARIYA de heersende normen uit. Het is meer dan een elektrische auto. Het is een hele andere manier van rijden.

Bouw iets dat u ademloos maakt

BATTERIJEN EN AANDRIJVINGEN

Nissan ARIYA neemt een bocht in een pittoreske omgeving, bovenaanzicht

Begin met de perfecte pasvorm

Met een gamma gebaseerd op verschillende combinaties van batterijen, motoren en assen, is er een Nissan ARIYA op maat van elke bestuurder. Ontdek welke versie voor u de beste is.

ARIYA 63 kWh

De eerste keuze voor pendelaars die niet vaak lange afstanden moeten afleggen met een gezin dat in het weekend snakt naar avontuur. Coupe-crossover met voorwielaandrijving 160 kW/218 pk en 300 Nm koppel, 160 km/u maximumsnelheid en een actieradius tot 360* km. [1] [2]

ARIYA 87 kWh

Maximaliseer de actieradius om tegemoet te komen aan zij die langere afstanden moeten rijden, met een actieradius die gelijkaardig is aan een auto op benzine. Voorwielaandrijving 178 kW/242 pk en 300 Nm koppel met dezelfde prestaties als de Ariya 63 kWh en een actieradius tot 500 km*. [1] [2]

ARIYA e-4ORCE 87 kWh

Het beste van twee werelden: de wagen voor langere afstanden met alle praktische voordelen van de e-4ORCE technologie om een premium rijervaring te herdefiniëren. 225 kW/306 pk met 600 Nm koppel, een maximumsnelheid van 200 km/u en een actieradius tot 460 km*.[1][2]

ARIYA e-4ORCE 87 kWh PERFORMANCE

Een absolute blikvanger met de beste combinatie van prestaties en technologie met twee motoren en vierwielaandrijving.  

Maar liefst 290 kW/394 pk die van 0-100 km/u gaat in 5,1s en een actieradius heeft tot 400 km*. [1] [2]

Veel energie en nog meer verwachtingen. Rij tot 500 km met één laadbeurt.

ACTIERADIUS EN OPLADEN

Nissan ARIYA smartphone toont oplaadinformatie

Slim opladen

Plan het thuisladen met uw smartphone en kies tijdstippen waarop elektriciteit minder kost.

THUISLADEN (TYPE 2)

De gemakkelijkste manier om thuis op te laden is met een Type 2-kabel en speciale AC-oplader die u kunt laten installeren.

Nissan ARIYA thuis opladen type 2

Elke Nissan ARIYA heeft extra voordelen - geen uitstoot is nog maar het begin.

VOORDELEN VAN EV

Nissan ARIYA thuis opladen in carport

Veelgestelde vragen

WAT IS DE ACTIERADIUS VAN DE NISSAN ARIYA?

Afhankelijk van de versie heeft de Nissan ARIYA een actieradius tot 500 km.

De Nissan ARIYA levert een WLTP gecombineerde actieradius tot 360 km (voor de ARIYA 63kWh-versie) en tot 500 km (voor de ARIYA 87 kWh-versie)[1][2]. Klik voor alle gegevens hier 

IS EEN NISSAN ARIYA OPLADEN GOEDKOPER DAN BRANDSTOF TANKEN?

Uw Nissan ARIYA thuis opladen kost slechts enkele Euros aan een standaard huishoudelijk tarief. En als u gebruik maakt van het goedkoper nachttarief, kost het nog minder. Vergelijk dat met de prijs van een volle tank benzine of diesel en u ziet onmiddellijk hoeveel u bespaart.

VOLGENDE
Ontdek rijhulp en veiligheid
Next photo
Nissan

[1] WLTP cyclus in afwachting van officiële homologatie in 2021

[2]Gegevens over de actieradius zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving en zijn bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar één specifiek voertuig en maken geen deel uit van de aanbieding. Deze cijfers kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Optionele uitrusting, onderhoud, rijgedrag, en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden kunnen de officiële resultaten beïnvloeden. Cijfers zijn bepaald volgens de nieuwe testcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP).

De hierbij getoonde afbeeldingen en omschrijvingen zijn louter illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaarof alleen als optie. 


Beschikbare kenmerken zijn afhankelijk van de uitvoering, standaard of enkel als optie (voor een extra prijs).