Actieradius en opladen: De mogelijkheden zijn elektrisch

Door voortdurende vernieuwing daagt de Nissan ARIYA de heersende normen uit. Het is meer dan een elektrische auto. Het is een hele andere manier van rijden.

Bouw iets dat u ademloos maakt

BATTERIJEN EN AANDRIJVINGEN

Nissan ARIYA neemt een bocht in een pittoreske omgeving, bovenaanzicht

Begin met de perfecte pasvorm

Met een gamma gebaseerd op verschillende combinaties van batterijen, motoren en assen, is er een Nissan ARIYA op maat van elke bestuurder. Ontdek welke versie voor u de beste is.

Veel energie en nog meer verwachtingen. Rij tot 520 km met één laadbeurt.

ACTIERADIUS EN OPLADEN

Nissan ARIYA smartphone toont oplaadinformatie

Slim opladen

Plan het thuisladen met uw smartphone en kies tijdstippen waarop elektriciteit minder kost.

THUISLADEN (TYPE 2)

- De gemakkelijkste manier om thuis op te laden is met een Type 2-kabel en speciale AC-oplader die u kunt laten installeren door onze professionele partner Luminus. Nissan en Luminus bieden u een lader aan aangepast aan uw verwachtingen. Wil u meer informatie of een offerte, klik hier.

Nissan ARIYA thuis opladen type 2 - Luminus

Elke Nissan ARIYA heeft extra voordelen - geen uitstoot is nog maar het begin.

VOORDELEN VAN EV

Nissan ARIYA thuis opladen in carport

Veelgestelde vragen

VOLGENDE
Ontdek rijhulp en veiligheid
Next photo
Nissan

[1] WLTP cyclus in afwachting van officiële homologatie in 2021

[2]Gegevens over de actieradius zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving en zijn bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar één specifiek voertuig en maken geen deel uit van de aanbieding. Deze cijfers kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Optionele uitrusting, onderhoud, rijgedrag, en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden kunnen de officiële resultaten beïnvloeden. Cijfers zijn bepaald volgens de nieuwe testcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP).

De hierbij getoonde afbeeldingen en omschrijvingen zijn louter illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaarof alleen als optie. 


Beschikbare kenmerken zijn afhankelijk van de uitvoering, standaard of enkel als optie (voor een extra prijs).