ALGEMENE VOORWAARDEN


Aanbevolen catalogusprijs
 is de maximaal aanbevolen prijs incl. BTW voor het beschreven model, dat kan verschillen van het afgebeeld model (waarbij de beschrijving steeds primeert op de afbeelding). Actieprijs is een promotionele prijs incl. BTW (onderworpen aan voorwaarden). Deze prijzen gelden niet als aanbod om te contracteren. Gelieve uw concessiehouder te raadplegen voor een aanbod.

(1) De stockpremie: bij aankoop van een Nieuwe Nissan LEAF uit voorraad, tussen 01/02/2019 en 28/02/2019 biedt Nissan u een stockpremie van € 2.000. Stockpremie is enkel geldig op geselecteerde voertuigen uit voorraad.

(2) Vlaamse Regering Zero Emissie Bonus: voor particulieren die in Vlaanderen gedomicilieerd zijn voorziet de Vlaamse Regering bij aankoop van een nieuwe Nissan 100 % elektrisch een premie van een variabel bedrag, afhankelijk van de aanbevolen catalogusprijs. Deze bonus is afhankelijk van de nog beschikbare overheidsbegroting. Ieder natuurlijk persoon heeft recht op maximaal één premie. Info en voorwaarden op de website van de Vlaamse regering.


(3) De gratis wallbox
 is exclusief plaatsings- en keuringskosten.


Alle promoties (incl. de gratis wallbox) zijn geldig voor particulieren, behalve uitzonderingen, voor nieuwe voertuigen besteld bij een deelnemende concessiehouder van 01/02/2019 tot en met 28/02/2019. Naargelang de versie kunnen bepaalde uitrustingen en/of kenmerken hetzij standaard, hetzij als optie, hetzij als toebehoren beschikbaar zijn, niet beschikbaar of verschillend zijn op het moment van de aankoop. De foto’s kunnen afwijken van de beschreven versies.

 

Gem. verbruik : 0 l/100 km - CO2-uitstoot: 0 g/km. Klik hier voor meer informatie.

 

De afbeeldingen zijn louter indicatief. Zij kunnen betrekking hebben op een model, opties, kleuren, afwerkingen of accessoires die niet beschikbaar zijn of niet worden gecommercialiseerd in uw land. De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding.